|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() Abxcxd
אימון a: חזה: לחיצת חזה כנגד דאמבלים- 4x10-12 מקבילים+משקל- 3x8 פלייס- 4x10 שכיבות שמיכה עליון+משקל- 3x10 שכיבות שמיכה רגיל- 2x8 כתפיים: לחיצת כתפיים ישרות בעמידה- 3x10 הנפת כתפיים לצדדים בישיבה- 3x8 חתירה לכיוון הסנטר (יד-יד)- 3x12 אימון b: רגליים: סקוואט כנגד דאמבלים- 4x10 דדליפט קלאסי- 4x12 מכרעיים- 3x8 הרמת עקבים בעמידה- 4x12 אימון c: גב: מתח- 4x6-8 סטיף-לג דדליפט כנגד דאמבלים- 4x12 מסור- 4x10 בנט אובר רואו כנגד דאמבלים- 3x12 תרגיל לזוקפי גב ששוכבים על הבטן משלבים ידיים ומרימים את הגב מעט+משקל- 2x8 חזה: לחיצת חזה כנגד דאמבלים- 3x12 מקבילים+משקל- 3x6-8 אימון d: יד אחורית: פשיטת מרפקים מאחורי העורף (2 ידיים)- 4x10 מקבילים צמוד+משקל- 3x8 ירידה בספסל+משקל- 4x12 יד קדמית: כפיפות מרפקים בישיבה יד על הירך (יד-יד)- 4x10 כפיפות מרפקים בעמידה- 4x8 אמות: כפיפות אמות בישיבה: 2x10 בטן: 3 תרגילים 12 חזרות עם משקל מה דעתכם??? אני מתאמן בבית עם 2 דאמבלים מתברגים ו40 ק"ג פלטות בגלל זה כל התרגילים הם חופשיים, יש דברים לשפר??
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חלוקה ממש טיפשית.... חזה וכתפיים ביחד? אתה לא תצליח בכלל להזיז את הכתפיים אחרי אימון חזה כזה.
אין צורך לאמן כל כך הרבה חזה ואני לא מבין למה באימון גב שמת סטיף לג דדליפט אם כבר בגב תשים דדליפט קלאסי/מגובה ברך וברגליים תשים סטיף לג/רומני/סומו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה רע בעבודה של חזה עם כתפיים? בשנייהם יש עבודה על יד אחורית עד שבר השריר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
הכתפיים עובדות ממש חזק באימון חזה ועוד אחרי אימון חזה כזה לעבוד על כתפיים?!?! תתקשר לebay תזמין דלקת כתפיים תקבל תוצאות הרב יותר מהירות. קיצר רצית ביקורת אני אומר התכנית לא טובה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מצטרף למה שנאמר כאן.
אימון חזה אינטנסיבי ולאחריו כתפיים - לא מומלץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() תנסה לעשות חלוקה כזאת שתוציא מקסימום מכל שריר אחרת זה לא יועיל..
אחרי אימון חזה הכתפיים עובדות חזק ואז אתה תעשה משקלים הרבה יותר נמוכים במקום מה שיכולת לעשות מקסימום בחלוקה אחרת.. מה גם יש הרבה עומס על הכתפיים הרבה סטים אם העבודה של החזה + העבודה אם הכתפיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
סמל מין
|
![]() מוזר כי שאלתי בפורום איזו חלוקה הכי טובה וזה מה שאמרו לי, אתם יכולים לעזור לי בחלוקה?? ועוד משהו חשבתי לגוון בדדליפט בגלל זה שמתי סטיף לג בקיצור הבנתי את הטעות להחליף בגב לקלאסי וברגליים לסטיף לג עוד משהו??ואני יוריד גם את החזה באימון c שאלתי פה בפורום אם אני רוצה לתת דגש לחזה אז אמרו לי להוסיף אותו לגב עוד 3 בנץ' ו3 מקבילים אז הוספתי עכשיו אני מבין שזה לא טוב
מדריך כושר גופני ואימון קטינים מוסמך מטעם - גבעת ושינגטון. ![]() נערך לאחרונה על ידי haim15, 04-01-09 בשעה 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
סמל מין
|
![]() אחי כבר עבדתי על התוכנית הזאת והיא הניבה תוצאות די טובות אבל איכשהו אני ננעל על abcd ואין לי מושג למה, חשבתי על ab אבל במקרה שלי זה קצת בעיה כי אחרי כל אימון רגליים הן נתפסות חזק וזה מאוד מאוד מעצבן ולחשוב שאני יעשה את זה פעמיים בשבוע בגלל זה אני לא אוהב ab, אם יש לך עצות איך הרגליים לא יתפסו חזק אז אשמח לשמוע (אני עושה מתיחות כל אימון, וניסיתי להוריד עצימות)
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
סמל מין
|
![]() חח צודק אי אפשר להתיישב, שאני בא לשבת בכיתה כולם מסתכלים עליי כאילו אני חייזר,
![]() |
#12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
סמל מין
|
![]() טוב בוא נחזור לנושא, מה החלוקה הכי טובה לabcd????
![]() |
#14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() אני ממליץ (לא יודע אם יעבוד עלייך)
a - חזה וגב (כן כן חזה וגב באותו אימון לא יקרה לך כלום) b רגליים כתפיים c - ידיים d - איזה שריר שבא לך (אני הייתי הולך על רגליים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
כנ"ל לשלב רגליים עם עוד שריר... הייתי עושה a: חזה קדמית b: גב c: כתפיים + אחורית d: רגליים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |