|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: fitness
|
![]() התחלתי ss כבר והרבה יותר חשוב לי העלייה במסה
מאשר עלייה בכוח , ברור שגם חשוב לי כוח אבל מסה הרבה יותר חשוב לי .. הייתי עם ab חודשיים התקדמתי אבל לא מי יודע מה ... שהתחלתי פה את הss נתנו לי מאמרים הסברים שss זה גם עלייה בכוח במהירות וגם עלייה במסה במהירות וביעילות .. ועכשיו אני רואה תגובות של אנשים שאומרים אם אתה רוצה עלייה במסה תעשה ab או fbw ואם יותר חשוב לך כוח ועלייה במשקלים תעשה ss ... ולי יותר חשוב עלייה במסה ... אז תחליטו תסבירו לי תעניין פעם אחת ולתמיד ... ולא תגובה אחת ככה והשני מתנגד לו . זה לא עוזר לי !!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תראה...אם תעשה ab ולא תעלה באופן עיקבי במשקלי עבודה לא תגדל יכול להיות שבגלל זה בSS אתה תראה יותר תוצאות
זה לא אומר שב AB אם היית מעלה משקלי עבודה כל שבוע לא היית גודל
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד אתה עולה במשקלים ואוכל, אתה תעלה במסה. תוכניות עם נפח קצת יותר גבוה, עם זמני מנוחה יותר קצרים מ ss, סביר להניח יתנו תוצאות יותר טובות בטווח הקצר לעליה במסה.
לטווח הארוך, כל מתאמן יצטרך לעשות תוכנית שתתן דגש על עליה במשקלים, כי להשאר בנפח גבוה במשקלים מסויימים יגרמו לדריכה במקום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה תעלה במאסה עם ss ? זה תלוי כמה קלוריות תצרוך אני עליתי כ 15 קילו עם 5x5 (גרסא מתקדמת של ss) בכ4 חודשים אז עליתי בכוח או במאסה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() שומן!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שטויות אתם מדברים,אני עולה יופי ב ss,תפסיקו לחפש סיבות למה אתם לא עולים,תבדקו את עצמכם קודם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() על פי הברית החדשה שלך, pp של מארק ריפטו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, זה עדין לא סותר את הטענה שלי. גם העובדה שאתה אישית עשית 5*5 וצמחת מזה, לא סותר את הטענה שלי שעם נפח גבוה וזמני מנוחה של דקה-דקה וחצי, אפשר להשיג היפרטרופיה מהר יותר מ ss למתאמנים מתחילים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח
טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בהחלט
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() איזה עמוד?
דרך אגב אני לא כזה ריפטואיסט אני פשוט דוגל בהגיון p:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לוקח חצאי דברים והופך אותם לעיקר
מתאמן מתחיל צריך להגיע לשלב של מתאמן בינוני זמני מנוחות לא רלוונטיים בשבילו יופי תקח חלקים שכתובים למתאמן מתקדם ותמליץ עליהם לחברי הפורום אתה ממש בדיחה עם השטויות שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() מעניין החרא הזה:
"In contrast,if muscle hypertrphy is the only concern rests of 45 seconds of less are the best. There seems to be a link(although not necessarily a casual relationship) between lactic acid production from resistence exercise,hormonal status and increases in muscle mass. Between set rests of about 45 seconds seem to be optimal in maintaining this relationship" |
![]() |
![]() |