|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() האם ניתן לעבוד סט אחד על הבייספס ומיד אחריו טרייספס וחזרה 3 פעמים על שניהם.
או רצוי 3 פעמים רצוף בייספס ואחרי זה 3 פעמים טרייספס? תודה. ואם יש הסבר למה זה גם מעניין. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
סתם מעכב את ההתאוששות ... אני אישית עושה כל אימון שני סט של 8 חזרות לבייספס ..
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה, אשמח לעוד דעות והסברים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תלוי בסוג התוכנית
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל הפורום
|
![]() כי אין צורך לעבוד מבודד על הידיים בצורה מאסיבית ...
סט אחד של 8 חזרות אחרי כל העבודה שהידיים שלי מקבלות זה מספיק גיליתי על עצמי, שמתי שעבדתי מבודד על הבייספס שלי הם גדלו בהתחלה ואחרי כן פשוט הפסיקו ... סופר סטים , טווח חזרות שונה, דרופ סטים , פריצ'ר , בעמידה 7-7-7 מה לא ... כלום הידיים שלי נתקעו ... הם התחילו לגדול שהפסקתי לעבוד עליהם . וכן אני גדל בשיטה הזו
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 05-04-09 בשעה 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() לא לשכוח שהכל אינדוידואלי חברים.
אני למשל...הידיים שלי השתפרו משמעותית (השייפ שלהם) בעיקר הבייספס מאז שהחלטתי לעשות אימון ידיים ניפרד מאימוני גב וחזה. אני עושה אימון ידיים די דומה לאימון של אנטואן הקנדי,תרגיל טרייספס 3 סטים ואז תרגיל בייספס 3 סטים,אני עושה 4 תרגילים לבייספס ו4 לטרייספס ועובד בטווח של 12-15 חזרות: טרייספס: Cgbp פשיטה במוט skull crusher אם סופר סט של לחיצה צמודה. דמבל מאחורי הראש אם 2 ידיים בייספס אני גליתי שברגע שאני מתחיל אימון בייספס בתרגיל שעובדות בו 2 בידיים לדוגמא כפיפה אם מוט אולימפי אוטומטית הבייספס ביד שמאל מקבל הרבה יותר פאמפ מיד ימין כאילו הוא גונב לו את כל העבודה. והתרגילים שאני אישית עושה: יד יד פריצ'ר curls hammer curls easy curl bar אחיזה צמודה consentration curls (כפיפה אם דמבל שמרפק צמוד לברך) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
גלעד ג'קסונים(ירידה בספסל עם משקל) לטרייספס זה תרגיל טוב לדעתך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() כן אחי,בעקרון אין כזה דבר "תרגיל גרוע" שוב זה תלוי איך אתה מבצע את התרגיל ובאיזו תדירות ואם הביצוע נכון כמו בכל תרגיל
![]() אגב רציתי להוסיף:להגיד על תרגיל שהוא "גרוע או מטופש" זה רק אם מדובר בתרגיל ממש מפגר שמדריך של פילאטיס המציא...שלא עובד על כלום אבל אם מדובר בתרגילים בסיסיים?אז אין כזה דבר לדעתי,זה כמו המדריכים האלו שאומרים שדדליפט וסקוואט "דופק את הגב" ![]() ![]() ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 05-04-09 בשעה 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לגבי הויכוח עם מורטקס אני דווקא מסכים איתו תקראו את המאמר אימונים סימבוליים שארבל פירסם (הוא נראה לי תרגם ולא כתב)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה עושה את זה גם בטרייספס?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
כל אימון שני , סט לטרייספס , סט לבייספס. 8 חזרות לא להגיע לכשל בכלל , רק לגרות את השריר .
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |