|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בתכנית ab אני חולק ככה:
A - חזה, רגליים, יד קדמית b - גב, כתפיים, יד אחורית (בטן אני בוחר איפה לשים... אני בוחר ב-b) עכשיו, היום ראיתי שלחבר שלי עשו חילוק תכנית ככה: A - חזה, גב, כתפיים b - ידיים, רגליים ובטן עכשיו, המדריך שעשה לו את זה נראה ענקי, ככה שאין לי מה להתווכח איתו, אני מאמין שהוא מבין... השאלה היא: האם חשוב החילוק? והאם יש סכנה בחילוק זה או אחר? אשמח לתשובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() המדריך שלו טיפש....איפה יד אחורית?מה ההגיון לשים חזה וגב באותו אימון?
בישבילa תעשה גב יד קידמית רגליים b תעשה חזה כתפיים יד אחורית ותוסיף גם בטן.... החילוק חשוב בישביל גם לגרות את השריר מספיק במהלך השבוע וגם כדי שלא יהיו התנגשויות
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בתכנית אימונים של ab 3 פעמים בשבוע זאת דווקא יכולה להיות חלוקה מעניינת שמעתי פעם עליה איפה שהוא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בחיים לא שמעתי עלייה....והיא ניראית לי לא רצינית בכלל
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הוא חילק לו את זה ככה:
יום ראשון - a יום שני - b יום שלישי - x יום רביעי - a יום חמישי - b יום שישי - x יום שבת - a יום ראשון - b וחוזר חלילה... הוא אמר לו שהוא יגדל בטירוף. מישהו יכול לפרט לי קצת על ההתנגשויות? וד"א - ידיים זה גם קדמית וגם אחורית באותו אימון.
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
A-חזה, כתפיים ואחורית b-גב, רגליים וקדמית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להפך, לא מומלץ לעשות חזה וכתפיים באותו אימון משום שאתה לא יכול לנצל את המקסימום של הגירוי שריר.
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אם אתה מרים טיפה פחות משקל זה בגלל שהכתפיים שלך כבר עשו חלק מהאימון שלהן באימון חזה, המקשלים שלך טיפה יירדו. זה נכון, אבל תוכל להוריד סטים והכתפיים יקבלו עדיין את הגירוי שלהן. לעומת זאת, אם תאמן את הכתף שלך יום אחרי אימון חזה, לכתפיים לא יהיה צ'אנס להתאושש מהאימון חזה (שהוא מאוד עצים בשבילן כמו שאתה יודע) עד לאימון שמיועד ספציפית אליהן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טעיתי שכתבתי כתפיים... התכוונתי ליד אחורית.. יד אחורית פועלת בחזה ולא כתפיים.
באימון חזה אתה לא באמת מאמן את היד האחורית.. היא רק מייצב (אני לא בטוח שככה קוראים לזה) אין לה באמת גירוי, אבל היא סתם תהיה עייפה... ואפילו 5 שעות מנוחה יספיקו לה, כי היא לא בונה שריר או משהו.
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |