![]() |
שאלה| חילוק תוכנית
בתכנית ab אני חולק ככה:
A - חזה, רגליים, יד קדמית b - גב, כתפיים, יד אחורית (בטן אני בוחר איפה לשים... אני בוחר ב-b) עכשיו, היום ראיתי שלחבר שלי עשו חילוק תכנית ככה: A - חזה, גב, כתפיים b - ידיים, רגליים ובטן עכשיו, המדריך שעשה לו את זה נראה ענקי, ככה שאין לי מה להתווכח איתו, אני מאמין שהוא מבין... השאלה היא: האם חשוב החילוק? והאם יש סכנה בחילוק זה או אחר? אשמח לתשובה. |
המדריך שלו טיפש....איפה יד אחורית?מה ההגיון לשים חזה וגב באותו אימון?
בישבילa תעשה גב יד קידמית רגליים b תעשה חזה כתפיים יד אחורית ותוסיף גם בטן.... החילוק חשוב בישביל גם לגרות את השריר מספיק במהלך השבוע וגם כדי שלא יהיו התנגשויות |
ציטוט:
|
בחיים לא שמעתי עלייה....והיא ניראית לי לא רצינית בכלל
|
הוא חילק לו את זה ככה:
יום ראשון - a יום שני - b יום שלישי - x יום רביעי - a יום חמישי - b יום שישי - x יום שבת - a יום ראשון - b וחוזר חלילה... הוא אמר לו שהוא יגדל בטירוף. מישהו יכול לפרט לי קצת על ההתנגשויות? וד"א - ידיים זה גם קדמית וגם אחורית באותו אימון. |
ציטוט:
A-חזה, כתפיים ואחורית b-גב, רגליים וקדמית |
ציטוט:
להפך, לא מומלץ לעשות חזה וכתפיים באותו אימון משום שאתה לא יכול לנצל את המקסימום של הגירוי שריר. |
ציטוט:
|
טעיתי שכתבתי כתפיים... התכוונתי ליד אחורית.. יד אחורית פועלת בחזה ולא כתפיים.
באימון חזה אתה לא באמת מאמן את היד האחורית.. היא רק מייצב (אני לא בטוח שככה קוראים לזה) אין לה באמת גירוי, אבל היא סתם תהיה עייפה... ואפילו 5 שעות מנוחה יספיקו לה, כי היא לא בונה שריר או משהו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
123 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ