|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() אני כנראה יעבור עוד איזה חודשיים לתוכנית ab, כי אני מאמין שעוד חודשיים
אני ימצה את התוכנית ss. אז רק כדי להיות בטוח מעכשיו הנה התוכנית שבניתי בעצמי ובקרוב אני ישתמש אני רק רוצה לקבל ממכם "אישור" שהיא טובה... אז הנה: אימון ab: שריר גדול - 8-9 סטים. שריר קטן - 5-6 סטים. אימון a: רגליים,חזה,יד קדמית. רגליים: סקוואט - 2x6 פרונט סקוואט - 3x5 מכרעיים - 3x5 חזה:לחיצת חזה - 3x5 לחיצת חזה שיפוע חיובי - 3x6 לחיצת חזה שיפוע שלילי - 3x5 יד קדמית:כפיפת מרפקים בעמידה - 3x6 כפיפת מרפקים בישיבה - 3x5 אימון b: גב ,יד אחורית,כתפיים גב:דדליפט - 3x5 בנט אובר - 3x5 מתח - 3x5 יד אחורית: לחיצת צרפתית - 3x6 לחיצה צרפתית שיפוע חיובי - 3x5 כתפיים:מילטרי פרס - 3x5 חתירה - 3x6 תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני סקרן לדעת , אתה יכול לרשום מה היו המטרות שלך מתוכנית ss , באיזה משקלים התחלת ולאיזה משקלים הגעת ובאיזה משקל גוף התחלת ובאיזה סיימת , וכמובן אם גדלתי בהיקפים ובכמה , תודה .
בקשר לתוכנית הייתי מוריד תרגיל מהיד קדמית , תרגיל מהיד אחורית ואת החתירה בכתפיים , לדעתי אימון רגליים , 4 סטים של סקוואט ועוד 3 סטים של תרגיל אחר כמו דד ליפט או לג פרס או כפיפת ברכיים יהיה מצויין . בחזה הייתי מוריד את השיפוע שלילי ומוסיף סט לבנץ בספה ישרה , בגב הייתי מוריד דד ליפט ומוסיף סט לבנט אובר. חזרות הייתי מעלה לכיוון ה8 , שיהיה בהצלחה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() עדיף לך להחליף את החזה עם הגב, ואז להוריד תרגיל אחד מהיידים.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
אני ממליץ לך בחום להחליף את החלוקה ל: חזה יד אחורית כתפיים גב יד קידמית רגליים אחרת יהיו היתנגשויות... בנוסף אני ממליץ לך להוסיף לאימון כתפיים תרגיל עבודה על כתף אחורית
![]() |
![]() |
#5 |
Gay lord
|
![]() שחר החלפתי את החלוקה כמו שאמרת..
יש עוד דברים לשנות? עוד תגובות בבקשה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
אישית אני לא חושב שזה דבר חכם על כך לתת ליד אחורית את אותו תרגיל רק בשיפוע שונה למה שלא תוסיף עבודה עם כבל דבר נוסף למשל באימון חזה אני רואה שיש לך 3 תרגילים עם מוט אולי תנסה להחליף אחד מהם בעבודה עם דאמבלים למשל לחיצה עם דאמבלים בשיפוע שלילי התוכן בתגובה הזאת הוא המלצה בילבד לכל אחד יש את הדברים שמשפיעים עליו הכי טוב
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() התוכנית גרועה גדשניק.
באימון a שלך, חזה כתפיים אחורית. יש לך 12 סטים של לחיצה, וכולם בטווח של 5-6 חזרות. אימון a אמור להיראות בערך ככה: לחיצת חזה 4x6 פרפר 3x10-12 פרס 3x8 לחיצה צרפתית 2-3x10-15 או לחיצת חזה 4x6 לחיצת חזה עליון 3x8-12 הנפות לצדדים 2-3x10-15 לחיצה צרפתית 2-3x-10-15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gay lord
|
![]() אני יגיד לכם מה הבעיה...
זתומרת לא כזה בעיה אבל פשוט אני מתאמן בבית, ואני מתאמן עם מוט אולימפי... אך ורק מוט אולימפי,ספה,ויש פולי עליון... וחוץ מזה אין לי דאמבלים או כבלים כמו מה שרשמתם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gay lord
|
![]() כן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gay lord
|
![]() כמו שאמרתי יש לי רק מוט אולימפי וספה בבית ואני לא מתכוון לקנות דאמבלים...
אז מה רע בתוכנית???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לא הסתכלתי כמעט התוכנית שלו ובטח לא חישבתי את מס' הסטים בכלל ככה שאין מה לקשר את מה שאמרתי לתוכנית שלו, ראיתי שהוא אמר שאין לו כבל ואין לו דאמבלים והוא צריך אפשרות אחרת לאמן את היד האחורית - אז הצעתי תרגיל, זה הכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|