|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() האם התרגיל יכול להיחשב לאימון יד קדמית בfbw?
ז"א במקום לעשות כפיפות מרפקים לעשות את התרגיל הזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן, לדעתי עדיף לך לעשות מתח מאשר בייספס קרלס, אם קל לך תוסיף עליך משקל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() סבבה תודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא מסכים עם מה שנאמר.
גם עם הידיים הפוכות, בסופינציה, התרגיל מיועד לגב. אומנם המנח של כף היד גורם ליד הקדמית להיות מעורבת יותר אבל הגב הוא עדיין השריר מטרה.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ג'יימס ריצ'רדסון
חדר כושר: Holmes Place
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נכון ולכן, במקום להיראות כמו רוב ה"ילדי מכון" הממוצעים שיש להם פיק בבייספס אבל בלי גב בלי חזה בלי רגליים- יהיו לו פרופורציות יפות בין הגב לידיים.
אתה מוזמן להסתכל על התמונות שלי , על הפרופורציות בגוף שלי ולחשוב לעצמך מה עדיף (לא עשיתי ביספס קרל בערך שנה, שנה ומשהו) http://www.israelbody.com/showthread.php?t=78980 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל הכבוד. זה מוכיח שאפשר לגדול בלי, אבל כל עוד לעולם לא נדע איך היו נראות הידיים שלך עם בייספס קרל, הטיעון לא רלוונטי.
אם אימון כולל בתוכו גב ויד קדמית ביחד, זה יכול להשתלב טוב כחלק מתרגילי הגב
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה משנה איך הייתי נראה עם ביספס קרל? איך זה גורם לטיעון להיות לא רלוונטי. אמרתי שלא עשיתי שנים את התרגיל הזה ואני עובד בשיטה אחרת ואני נראה פרופורציונאלי, זאת עובדה...יכול להיות שגם עם בייספס קרל הייתי נראה פרופורציונאלי ויכול להיות שלא. אבל לפי מה שאני רואה במכון רוב החבר'ה שמפמפמים בייספס בלי הכרה יש להם גוף מוזר ולא פרופורציונאלי, זה הכל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כפיפות מרפקים באחיזה הפוכה | DanielML | אימונים | 12 | 23-07-09 22:55 |
שאלה לגבי כפיפת מרפק בפולי באחיזה הפוכה | berkovic | אימונים | 16 | 05-02-09 11:59 |
מה זה כפיפות באחיזה הפוכה?(למשהו לקדמית או אחורית) | freepsider | אימונים | 3 | 20-07-08 02:38 |
כפיפת מרפקים עם מוט W באחיזה הפוכה | wile coyote | אימונים | 9 | 08-05-07 12:40 |
כפיפות מרפקים באחיזה הפוכה - (?) | Kagemusha | אימונים | 14 | 19-04-07 00:16 |