|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
רציתי לדעת האם כדי לנפח ולהוסיף מסת שריר יש צורך לאכול כמות גדולה של פחמימות ? והאם בזמן האימון צריך לעשות 6-8 חזרות במשך 3 סטים? אשמח לקבל עזרה, תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ברוך הבא
בכדי לגדול, אתה חייב פחמימות בדיוק כמו שאתה חייב פחמימות, אתה חייב חלבונים כמות החלבונים שאתה צריך כדי לגדול הוא משקל הגוף שלך כפול 2, נניח אתה שוקל 80 ק''ג צרוך 160 גרם חלבון ביום לגבי הסטים, 4 חזרות 8-12 בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל אוכל איכותי והרבה , הרבה חלבון ופחמימה. שומן איכותי.
תעבוד במכון כבד, אני ממליץ מניסיון טווח נמוך של חזרות ,באזור 3-6 . עובד עליי הכי טוב ,והמשקלים עפים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה שplock אמר בעיקרון, אוכל איכותי וטוב והרבה וכמות יחסית גדולה ממנו.
חזרות יחסית קטנות וסטים של 3 טוב. וPLOCK אחי תגיב לי באשכול בבקשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: צבא ולימודים באוניברסיטה והכי חשוב - מסה!!
|
![]() קודם כל ברוך הבא!
http://israelbody.org/Index.asp?Arti...&CategoryID=81 תקרא את המדריך הזה וזה איתן לך את הידע הבסיסי שאתה צריך לדעת על מסה. ציטוט:
אם מתאמן מתחיל רוצה לגדול אז הוא צריך ללכת על המסה הכי קלסי, הכי בסיס: 3 אימונים בשבוע (A-B-C) ועבודה של 12 חזרות. וכמובן לא לשכוח לגוון לפעמים עם איזה DROP SET ו- SUPER SET קטן בתוכנית.
![]() |
![]() |
#7 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
עדיף שהוא יעשה תוכנית כוח מאשר איזה תוכנית ABC אני מבטיח לך שהוא יגדל הרבה הרבה יותר מהר במאסה ובכוח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() ברור שבתוכנית כח יש גם גדילה וגם כח ובתוכנית רגילה כמו abc או ab נגיד יש יותר גדילה מאשר כח נגיד אני עובד abc ארבע פעמים בשבוע אני ייגדל (ואני מדבר רק על גדילה) כמו בתוכנית כח פחות או יותר ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
נפיחון
|
![]() יקח לך 100 שנה לגדול בabc אם תעשה ת 12 חזרות האלה.. מתאמן מתחיל,עדיף לעשות תוכנית כוח אחרי שתסיים את ss והגעתה למשקלים מכובדים תעשה מה שבא לך אחר כך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף כוח מאשר abc עם 20 סטים לכתף אחורית. אחרי כמה חודשים בתכנית כוח הדעה משתנה לגבי התחום הזה.גם אני הייתי ככה, שחשבתי ש12 חזרות וצפונה יקדמו אותי כמו שצריך וכל החרטא הזאת. עד שלא התחלתי כוח לא ידעתי מה זה להרים יותר מהפלטה הגדולה שלנו במכון בכל צד. ומה שהכי חשוב, שאני בחיטוב כבר חודשיים ואני רק שובר שיאים בדדליפט ובבנץ'. הכוח נשמר והמשקלים גם. אני רוצה לראות אחרי חצי שנה בabc ואז תפרשו ל3 חודשים של חיטוב מה יישאר במשקלי העבודה ובכוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ניפוח חזה | yonni22 | אימונים | 6 | 25-05-11 20:38 |
חלבון בתקופת חיטוב והוספת ארוחות | schwartzcom1 | תזונה ותוספים | 1 | 09-02-09 22:35 |
דעה על תפריט,והוספת קלוריות | zidan | תזונה ותוספים | 3 | 26-09-07 09:41 |