|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני מחפש כאלה ולא אל תגידו לי סקוואט כי אין לי מושג איך לעשות וגם לא נראה לי שמישהו ילמד אותי .אני מחפש תרגילי בטן שיפתחו את שריריה לדרגה גבוהה אני כמובן כבר עושה תרגילי ספה ולצדדים עם משקולות + מכשיר כפיפות בטן עם 64-77 קילו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מעוניין בחיזוק השרירים הנטו, התרגיל שהכי עזר לי זה כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם
משקולת על החזה. הקטע בתרגיל זה לא לעלות כמו דיקט, כאלה אפשר לעשות גם מאה, אלא לכווץ את הבטן בעלייה ולתת לה את הכיפוף הקטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אם אתה שולל את התשובה שלנו מראש אז למה אתה שואל?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אין סיבה משמעותית לעבוד יותר מ4-5 תרגילים לבטן באימון(7 דקות בהגזמה), זה שריר ככל השרירים
שלא יעבדו עליך עם סדנאות בטן בחדכ"ש ![]() איך אנשים אוהבים את השרירי בטן, זה הזוי כמה אנשים משקיעים בזה מאמץ
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() 4-5 תרגילים?!?!?
אני מאמין בתרגיל אחד - שניים מקסימום 1-2 פעמים בשבוע וגם זה בתור "אקסטרא". אני בחודשים האחרונים בקושי עשיתי בטן אולי פעם בשבועיים, ופשוט תפסיקו לחשוב שלעבוד בטן עושה ריבועים. ריבועים יש בגלל אחוז שומן נמוך. יש לי חבר עם הבטן הכי חלשה שהכרתי משהו מוגזם, אבל בגלל שהוא שחיף יש לו ריבועים יפים ימח שמו.
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
"את תתנו לי את הדרך הכי טובה להשיג שרירי בטן חזקים" ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
אבל אם אתה משלב תרגילי בטן באימונים וזה חשוב לך(פותח הפוסט) אז לעבוד על הבטן כמו כל שריר אחר, לא לעשות 100 תרגילים מפוצלים לאלכסונים ובטן תחתונה ולרחב בטני ולבטן עליונה ובלה בלה... שלא יעבדו עליך ![]()
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אם אתה עושה תרגילים עדיף לך לפצל אותם לעבודה על האלכסונים מאשר לעלות ישר, קראתי פה מאמר שעליות אלכסונים יעילות פי 3 מלעלות רגיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אז כנראה זה קסם משמיים שמונע מהאמצע שלך לקרוס לתוך עצמו
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא קסם משמיים, אלא זוקפי הגב (האנטגוניסט של הבטן).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אל תסתמך על מה שלימדו אותך בוינגייט
אף אחד לא ישים 300 קילו על הגב בלי שרירי בטן חזקים, לא אכפת לי איפה המוט ממוקם
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() קח את זה גם ל-500 קילו, ברור שבתרגיל כמו סקוואט יש פעילות מסויימת של הבטן. אבל לא, הבטן לא עובדת באופן משמעותי ברמה של להמליץ על סקוואט בשביל שרירי הבטן! זו בטח ובטח לא "הדרך הכי טובה" (מילים שלך).
סקוואט זה תרגיל מצויין, אין ויכוח על כך, אבל להמליץ עליו גם בשביל היפרטרופיה בתנוך של האוזן כמו שנוטים לעשות כאן, זו קצת היסחפות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה שהתנועה היא ברגליים לא אומר שזה נגמר שם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אין לכם מושג על מה אתם מדברים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() עד שלא תחטוף התכווצות בשרירי בטן מסקוואט / דדליפט, לא תבין כמה חזק הם עובדים. מעבר לכך שעובדים עם חגורה שיוצרת לחץ תוך בטני בעצם אתה מערב עוד יותר ולוחץ הכי חזק עם הבטן וזה מגיע לרמות מאמץ של השריר שקשה להגיד בכפיפות או כל תרגיל אחד מבודד.
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואם איזה חגורה אתה עובד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|