|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תרגילי בטן עם משקל אתם עושים כמה פעמים בשבוע וכמה סטים?
אני בתוכנית ABC שילבתי בימים של A ובימים של C את התוכנית הבאה. בימים של A: תרגיל ראשון Cable Crunch 4X12 כשסט ראשון הוא חימום. ![]() תרגיל שני Dumbbell Side Bend 2X13 ![]() תרגיל שלישי Russian Twist 4X11 ![]() תרגיל רביעי Decline Reverse Crunch 4X10 ![]() בימים של B הכול אותו דבר בדיוק חוץ מהתרגיל השלישי שבו אני עושה Oblique Side Bends עובד אותו דבר כמו ב Dumbbell Side Bend רק שזה בשכיבה על הגב ותזוזה לצדדים אני עושה מזה 3X15 (לתרגיל הזה אין לי תמונה). יוצא מכל זה שאני עושה בטן בשבוע 3 פעמים בשבוע ולפעמים 4 פעמים בשבוע וכל פעם 4 תרגילים, באמת הצלחתי להגדיל את הריבועים מאוד אבל יש לי מבנה רק של 4 ולא משנה כמה אני מנסה אני לא מצליח להוציא 6. כרגע אני בתקופת עלייה במאסה אבל גם כשהייתי מחוטב (7.5% שומן) היה לי רק 4. יש לכם רעיונות עצות הכול יתקבל בברכה ![]() (אין לי אפשרות כרגע להעלות תמונה של הבטן אבל היא כמעט זהה לאיתי מהרצליה שמופיע בעמוד הבית של ישראלבודי).
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יותר מידיי השקעה על הבטן לטעמי, היא תגדלל לך יפה גם מחצי מהסטים האלה, הסטן עובדת חזק בהרבה תרגילים כשריר מייצב, 6 סטים יספיקו לך לפי דעתי.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() התרגילים מצוינים
יותר מדי סטים תעבוד מקסימום 3 פעמיים בשבוע .. בטן זה שריר כמו כל שריר אחר נתת פה 14 סטים לבטן זה יותר מדי תוריד למשהו כמו 6-8. ואם אתה לא רוצה אגן רחב מהאלכסונים אז את ה סיי בנד תוריד ל פעם פעמיים בשבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז איזה תרגילים אתה ממליץ להשאיר?
מה דעתכם בקשר לקוביות שיש מבנה רק של 4 ולא 6?