|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קראתי בכמה מקומות על תוכנית לשיפור הבנץ' פרס ואחרי זה התייעצתי עם המדריך בחדר כושר (אחד שמבין שלקח תחרויות ולא אחד שיושב רגל על רגל וקורא עיתון).
בקיצור הוא אמר לי שזה לא רק תוכנית המותאמת לבנץ' פרס אלא שלכל שריר יש תוכנית כזאת למשל הוא עובד על זה עם דדליפט. אז ישבתי איתו והוא הסביר לי, התוכנית היא פעמיים בשבוע בטווח של 3 ימים בין האימונים ובכל אימון אני עושה 15 סטים של בנץ' פרס בטווח של 1-3 חזרות לא כולל סטים של חימום. התוכנית מותאמת ל7-8 שבועות. הגעתי למסקנה שדי, נמאס לי להיות תקוע על 65 קילו 5 חזרות בנץ' ושאני רוצה לעלות אז השאלה היא אם לדעתכם כדאי לי לנסות את זה, עכשיו ה9 במאי ואם אני מתחיל אז התאריך סיום זה ה20 ביוני, לא כל כך רחוק ולכו תדעו אולי זה באמת עוזר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() 65 על 5 חזרות? ואתה רוצה לבנות פיריודיזציה?
התשובה היא במקרר,תתחיל לאכול |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 15 סטים לא כולל חימום? Wtf
תעשה ss ותקשיב ל oden, המקרר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לאכווווווווווווווווווווול
ותוריד סטים.....תוריד בערך 9 סטים ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך אין מה לחפש בה תתקדם ליניארית עם מספר סטים קטן, מספר חזרות קטן ומשקל כבד עבודה ל 5/3 תהיה טובה עם 5/3 סטים תלוי ברמה שלך תתחיל מ 3x5 ושתתקע תעבור להתקדמות שבועית פרס ודיפס יכול לעזור ובכלל להתחזק עם סקוואטים ודדליפט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית abc - עצות לשיפור ? | JackieN | אימונים | 16 | 14-04-09 19:36 |
תוכנית abc- תנו הצעות לשיפור | sapircool | אימונים | 9 | 03-11-08 14:56 |
military press vs shoulder press | Lord Wolfang | אימונים | 13 | 29-12-07 22:46 |
Military Press vs. Barbell shoulder press | assito | אימונים | 13 | 09-10-07 21:57 |
תוכנית האימון שלי ...זקוק לשיפור. | סמי21 | אימונים | 24 | 21-10-06 11:24 |