|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה חזרות זה אמפקטבי לבנית מסה ?
3 סטים של סט ראשון 4 (שיא משקל) חזרות והשאר 6 זה בסדר ? (נגיד עם בשאר הסטים אני יעגל ל8 חזרות אבל בלי הכוח שלי אלה משהו יעזור לי להרים את המוט בקטנה האם זה ישפיע על החזה ? או עדיף לעשות כמו בהתחלה למעלה שרשמתי ?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() תעבוד בכל הסטים אותו מספר חזרות. 6 או 5 זה בסדר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תעבוד כבד עם 2/3 סטים סופיים של 6 חזרות ולפעמים גם של 8 חזרות אבל פחות משקל. מזה יצא לך הרבה כוח אבל בשביל גדילה תצטרך תמיד לשלב אימונים עם 12 חזרות במשקל שתוכל להרים כי מזה באמת גודל השריר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה אומר שטויות?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נו אז איך לעשות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בתרגילים המורכבים (לא רק בנץ' יש גם סקוואט דדליפט בנטאובר ופרס) אל תעבור את ה6 לדעתי
תעשה 5-6 בבנץ'
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה שיגרום לעלייה במסה זה מאזן קלורי חיובי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() בתרגילים כמו בנץ' פרס, סקוואט, דדליפט, בנט אובר ופרס 5-6 חזרות לא יותר. אם תעשה חזרה אחת עם מלא משקל תעבוד רק על כוח, כנ"ל אם תעשה 12 וקצת משקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איפה ראית שכתבתי עלייה במסה בצורה מייטבית? הבחור פה שאל כמה חזרות יהיו אפקטיביות לעלייה במסה, וכמובן שלא משנה כמה חזרות אתה תעשה בלי מאזן קלורי חיובי אתה לא תעלה במסה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חח את האמת זה נושא כאוב כל הקטע של המאזן קלורי החיובי.
התחלתי חיטוב, כל המשקלי עבודה ירדו בצורה מטורפת, ממש נחלשתי, ואני גווע ברעב, ונמאס לי לאכול ירקות שאני רעב!חח דווקא כשאני מתחיל חיטוב כולם מתחילים להזמין פיצה לידי ומזמינים אותי, ואוכלים עוגות לידי.עושים לי דווקא חח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אז זאת הטעות שלך, כי זה גם משנה כמה חזרות אתה תעשה, בנוסף למאזן קלורי חיובי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לא אמרת שלא משנה, אבל זה נשמע כאילו אמרת שמה שיגרום לעליה במסה זה רק המאזן הקלורי... שלמעלה דיברו על מספרי חזרות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() למעלה כולם דיברו על מספר חזרות ואף אחד לא הזכיר אפילו מאזן קלורי חיובי, אז פשוט הוספתי את זה, כבר הגיבו לו בעניין החזרות אז מה זה ישנה אם אני אגיב באותו נושא שכבר הביאו לו תשובה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אגב אצל מתחילים גם מאזן קלורי שלילי יתן עליה במסה :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() עוד שאלה
בבנץ פרס אני עושה 30 כל צד ואני מצליח אולי 2-3 חזרות בסט הראשון ואז משהו צריך לעזור לי להרים טיפה ואני עושה יענו חצי בנ'ץ האם ככה זה בסדר ?< או להוריד משקל נגיד 5 קילו עד שאני יוכל לעשות 6-8 חזרות 3 סטים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לפעמים....בא לי לעשות מפגש פורום-רק בישביל לסטור לאנשים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |