|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך יכול להיות שתרגיל חזה עושים פעם אחת בשבוע ועוד כולה תרגיל אחד?!! (בנץ' פרס)
כמעט בכול אימון אחר שאני מכיר יש תרגילי פרפר,חזה עליון,חזה תחתון,כפיפות מרפקים וכו'.... איך זה שבss יש כולה תרגיל אחד שעושים ועוד יש בו כולה 3 סטים של 5 חזרות?! איך שריר החזה אמור להתגרות כול כך אם עושים כולה תרגיל בסיסי אחד בשבוע ועוד כולה 3 סטים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Ss היא תוכנית זה מוזרה אפילו שעושים נגיד בנץ אחת לשבוע עדיין גודלים איתה אני ממש לא מבין את זה =o
איך גם אפשר לגדול עם נפח כול כך נמוך מה שעושים באימון שם אני עושה לשריר אחד רוב האוכלוסיה גדלה עם נפח נמוך כמו זאת אז כנראה זאת התשובה.. יש כאלה שss לא יעבוד עליהם ויש כאלה שכן.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז קיצר נסכם את התשובה שלך- אין לך מושג ואין לך תשובה לשאלה שלי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה לא משהו שאתה תבין מתשובה בפורום, זה משהו שתבין אחרי שנים של ניסיון וטעייה ולימוד עצמי על איך הגוף שלך עובד
פשוט תקבל את זה שמישהו עם 30+ שנים של ניסיון כנראה יודע על מה הוא מדבר, חוץ מזה שתוצאות בשטח מדברות בשם עצמן
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא יודע להסביר את זה, fatboy, אז זה די עצוב... מה שנקרא - אמונה עיוורת.
והתוצאות בשטח לא מדברות בעד עצמן, אני מניח שלא עשית מחקר רציני ומקיף אלא אתה מסתמך על אנשים שהתחילו ss וגם התחילו לאכול בעקבותיה. התשובה היא פשוטה, ss מפעילה את השרירים הגדולים והמרכזיים בגוף. גם כשאתה עובד בנץ' פרס פעם בשבוע, יש לך פעמיים אחרות שאתה עושה פרס בעמידה, מה שמפעיל את שרירי החזה גם כן כסינרגיסט. אתה בעצם מחליף את הנפח הגבוהה עם משקלים נמוכים בנפח קטן עם משקלים גבוהים, וזה מאפשר לחזה לגדול. תזכור שהעקרון ב-SS זה תוכנית למתחילים, ולמתחילים זה בהחלט יספיק להצמיח שרירים מאימון שכזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער כפרה נשמה עיניים, אצלי אתה תמיד בלב 3>3>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() איזה עוד תרגילים עובדים על החזה חוץ מהבנץ'? פרס לכתפיים בעמידה? זה עובד על חזה עליון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() תסביר למה מאכזב דווקא מאוד הגיוני מה שהוא אמר...
![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() איזה עוד תרגילים עובדים על החזה חוץ מהבנץ'? פרס לכתפיים בעמידה? זה עובד על חזה עליון...
דבר שני- אם אני לא מרגיש כול שאני עובד על החזה, אני יכול להוסיף פעמיים בשבוע בנץ'? ולעשות גם פעמיים בשבוע דדליפט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תעבוד לפי התוכנית, תפסיק לפחד... אתה תרגיש הכל מצויין ברגע שהמשקלים יתחילו להיות גבוהים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגביי ss | vitali02 | אימונים | 7 | 11-03-10 13:34 |
שאלה לגביי p/rr/s | namo | אימונים | 15 | 07-09-09 21:10 |
שאלה לגביי מסה... | חביביאנו | תזונה ותוספים | 9 | 28-04-09 19:34 |