|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שהייתי בסופר והלכתי לקצביה לקנות בשר, אז לא היה להם בשר מאותו היום בגלל השלג. קניתי שווארמה הודו והיא נראית לי בסדר, השאלה היא אם העובדה שהבשר היה שם במקרה הטוב מאתמול ומן הסתם זה לא היה בהקפאה פירושה שהבשר יכול ליהיות לא טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם אם לא היה שלג הבשר לא היה מאותו יום
בד"כ כל הבשר שמגיע לקצביות בסופרים הוא קפוא והם מפשירים אותו נדיר מאוד מאוד ליפול על בשר שהגיע אותו יום למרות שזה לא כל כך משנה כי הוא בטוח לא נשחט אותו יום
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
הבשר מגיע מופשר, הם לא מקפיאים אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא כל סופר הוא מגיע מופשר בבודדים אולי אבל ברובם הוא מגיע קפוא
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה דברים לא חוקיים ולמרות זאת עושים אותם.
אני אישית למרות שאני לא דתי או חרדי אני מעדיף לאכול בשר עם הכשר מהודר כי אצלהם בגלל הכשרות נשמרת גם האיכות של הבשר למרות שזה עולה יותר אבל זה גם שווה יותר למי שבאמת איכפת מה הוא מכניס לפה
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל פעם שמכבד את עצמו לא יעשה דבר כזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אם שמת לב אבל רשמתי שאני קונה בשר רק בכשרות מהודרת או במילים אחרות מחמירה אז תאמין לי שאני לא קונה בשר חרא.
ונכון מה לעשות שרוב הסופרים איכפת להם רק לעשות כסף וגם אם זה אומר למכור מוצרים באיכות חרא קצת צובעים את הבשר במי סלק כדי לתת להם צבע ונגמר הסיפור הוא נראה כמו חדש
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה אומר "אני לא קונה בשר חרא", מצד שני אתה קונה בשר שבא קפוא ואז מופשר - שזה לא סתם זבל, אלא המיץ של הזבל. ונשבע לך לא יודע מי מאכיל אותך סרטים שצובעים את הבשר במי סלק כי זה כזאת שטות, אולי במקום המסריח שאתה קונה בו זה ככה, אבל ברוב הסופרים זה ממש אבל ממש לא ככה. ואני עבדתי ברשת גדולה שיצא לה את השם הכי חרא בשוק ובכל זאת זה לא היה ככה. וגם במקום שאמא שלי קונה ממנו זה לא ככה, קיצר אל תזבל בשכל אנשים עלולים עוד להאמין לשטויות שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
1. קנה שטח 2.קנה צאן/בקר 3.תשחט אותם 4.תאכל תשתוק ואל תדבר שטויות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אני ממש לא סותר את עצמי זה שאתה לא מבין את מה שאני רושם זה בעיה שלך.
אמרתי שאני קונה בשר בכשרות של הבד"ץ וכדו' ואני קונה אותו מאיטלזים פרטיים ולא מסופר אני כן יודע בדיוק מה קורה בהרבה סופרים וזה בגלל העבודה שלי בא לך לחיות באשליה שכל בשר שאתה קונה בקצביה בסופר הוא "טרי" אז שיבושם לך אני לא בא לשכנע פה אף אחד. שכל אחד יעשה מה שטוב לו אני סה"כ הבעתי את דעתי
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
טוב אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() 13 תגובות ואף אחת מהם לא עונה לשאלה שלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() P-a-n-1-c
אתה חיי בעולם אחר.. כיום לפחות חצי מהסופרים מקפיאים ואז מפשירים תבשר בגלל זה עדיף לקנות אצל מישהו פרטי קטליז שככתי אך קוראים לזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני מבין שמפה לא תבוא הישועה.
ופאניק, אני כל הזמן רואה כתבות ותחקירים על רשתות גדולות שמוכרות בשר שהוא לא ראוי לאכילה מכל מיני סיבות. אולי אפיה שעבדת זה לא ככה אבל בהרבה מקומות זה כן ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה עובד בטיב טעם הבשר אולי פג תוקף בשנת 2005 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נערך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא. |
|
![]() |
![]() |