![]() |
ùàìä ÷èðä ìâáéé áùø
ùäééúé áñåôø åäìëúé ì÷öáéä ì÷ðåú áùø, àæ ìà äéä ìäí áùø îàåúå äéåí áâìì äùìâ. ÷ðéúé ùååàøîä äåãå åäéà ðøàéú ìé áñãø, äùàìä äéà àí äòåáãä ùäáùø äéä ùí áî÷øä äèåá îàúîåì åîï äñúí æä ìà äéä áä÷ôàä ôéøåùä ùäáùø éëåì ìéäéåú ìà èåá?
|
âí àí ìà äéä ùìâ äáùø ìà äéä îàåúå éåí
áã"ë ëì äáùø ùîâéò ì÷öáéåú áñåôøéí äåà ÷ôåà åäí îôùéøéí àåúå ðãéø îàåã îàåã ìéôåì òì áùø ùäâéò àåúå éåí ìîøåú ùæä ìà ëì ëê îùðä ëé äåà áèåç ìà ðùçè àåúå éåí |
öéèåè:
äáùø îâéò îåôùø, äí ìà î÷ôéàéí àåúå. |
לא כל סופר הוא מגיע מופשר בבודדים אולי אבל ברובם הוא מגיע קפוא
|
öéèåè:
|
öéèåè:
|
הרבה דברים לא חוקיים ולמרות זאת עושים אותם.
אני אישית למרות שאני לא דתי או חרדי אני מעדיף לאכול בשר עם הכשר מהודר כי אצלהם בגלל הכשרות נשמרת גם האיכות של הבשר למרות שזה עולה יותר אבל זה גם שווה יותר למי שבאמת איכפת מה הוא מכניס לפה |
öéèåè:
ëì ôòí ùîëáã àú òöîå ìà éòùä ãáø ëæä. |
לא יודע אם שמת לב אבל רשמתי שאני קונה בשר רק בכשרות מהודרת או במילים אחרות מחמירה אז תאמין לי שאני לא קונה בשר חרא.
ונכון מה לעשות שרוב הסופרים איכפת להם רק לעשות כסף וגם אם זה אומר למכור מוצרים באיכות חרא קצת צובעים את הבשר במי סלק כדי לתת להם צבע ונגמר הסיפור הוא נראה כמו חדש |
öéèåè:
àúä àåîø "àðé ìà ÷åðä áùø çøà", îöã ùðé àúä ÷åðä áùø ùáà ÷ôåà åàæ îåôùø - ùæä ìà ñúí æáì, àìà äîéõ ùì äæáì. åðùáò ìê ìà éåãò îé îàëéì àåúê ñøèéí ùöåáòéí àú äáùø áîé ñì÷ ëé æä ëæàú ùèåú, àåìé áî÷åí äîñøéç ùàúä ÷åðä áå æä ëëä, àáì áøåá äñåôøéí æä îîù àáì îîù ìà ëëä. åàðé òáãúé áøùú âãåìä ùéöà ìä àú äùí äëé çøà áùå÷ åáëì æàú æä ìà äéä ëëä. åâí áî÷åí ùàîà ùìé ÷åðä îîðå æä ìà ëëä, ÷éöø àì úæáì áùëì àðùéí òìåìéí òåã ìäàîéï ìùèåéåú ùìê. |
öéèåè:
1. ÷ðä ùèç 2.÷ðä öàï/á÷ø 3.úùçè àåúí 4.úàëì úùúå÷ åàì úãáø ùèåéåú. |
קודם כל אני ממש לא סותר את עצמי זה שאתה לא מבין את מה שאני רושם זה בעיה שלך.
אמרתי שאני קונה בשר בכשרות של הבד"ץ וכדו' ואני קונה אותו מאיטלזים פרטיים ולא מסופר אני כן יודע בדיוק מה קורה בהרבה סופרים וזה בגלל העבודה שלי בא לך לחיות באשליה שכל בשר שאתה קונה בקצביה בסופר הוא "טרי" אז שיבושם לך אני לא בא לשכנע פה אף אחד. שכל אחד יעשה מה שטוב לו אני סה"כ הבעתי את דעתי |
öéèåè:
èåá àçé |
13 úâåáåú åàó àçú îäí ìà òåðä ìùàìä ùìé.
|
P-a-n-1-c
אתה חיי בעולם אחר.. כיום לפחות חצי מהסופרים מקפיאים ואז מפשירים תבשר בגלל זה עדיף לקנות אצל מישהו פרטי קטליז שככתי אך קוראים לזה |
èåá àðé îáéï ùîôä ìà úáåà äéùåòä.
åôàðé÷, àðé ëì äæîï øåàä ëúáåú åúç÷éøéí òì øùúåú âãåìåú ùîåëøåú áùø ùäåà ìà øàåé ìàëéìä îëì îéðé ñéáåú. àåìé àôéä ùòáãú æä ìà ëëä àáì áäøáä î÷åîåú æä ëï ëëä. |
öéèåè:
àúä òåáã áèéá èòí äáùø àåìé ôâ úå÷ó áùðú 2005 çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççççççççççççççç |
נערך
|
öéèåè:
ìà. |
ëì äæîðéí äí GMT +3. äùòä ëøâò äéà 03:22. |
îåôòì òì: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ëì äæëåéåú ùîåøåú ìéùøàìáåãé áò"î