ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה לגביי תרגיל חזה בss (https://israelbody.com/showthread.php?t=64452)

B.BUILDER 12-04-10 14:24

שאלה לגביי תרגיל חזה בss

איך יכול להיות שתרגיל חזה עושים פעם אחת בשבוע ועוד כולה תרגיל אחד?!! (בנץ' פרס)
כמעט בכול אימון אחר שאני מכיר יש תרגילי פרפר,חזה עליון,חזה תחתון,כפיפות מרפקים וכו'....
איך זה שבss יש כולה תרגיל אחד שעושים ועוד יש בו כולה 3 סטים של 5 חזרות?!
איך שריר החזה אמור להתגרות כול כך אם עושים כולה תרגיל בסיסי אחד בשבוע ועוד כולה 3 סטים?

אוריין ברוך22 12-04-10 14:36

Ss היא תוכנית זה מוזרה אפילו שעושים נגיד בנץ אחת לשבוע עדיין גודלים איתה אני ממש לא מבין את זה =o
איך גם אפשר לגדול עם נפח כול כך נמוך מה שעושים באימון שם אני עושה לשריר אחד רוב האוכלוסיה גדלה עם נפח נמוך כמו זאת אז כנראה זאת התשובה.. יש כאלה שss לא יעבוד עליהם ויש כאלה שכן.

B.BUILDER 12-04-10 14:38

אז קיצר נסכם את התשובה שלך- אין לך מושג ואין לך תשובה לשאלה שלי...

Fatboy 12-04-10 14:42

זה לא משהו שאתה תבין מתשובה בפורום, זה משהו שתבין אחרי שנים של ניסיון וטעייה ולימוד עצמי על איך הגוף שלך עובד

פשוט תקבל את זה שמישהו עם 30+ שנים של ניסיון כנראה יודע על מה הוא מדבר,
חוץ מזה שתוצאות בשטח מדברות בשם עצמן

Dark_Muse 12-04-10 16:39

אם אתה לא יודע להסביר את זה, fatboy, אז זה די עצוב... מה שנקרא - אמונה עיוורת.
והתוצאות בשטח לא מדברות בעד עצמן, אני מניח שלא עשית מחקר רציני ומקיף אלא אתה מסתמך על אנשים שהתחילו ss וגם התחילו לאכול בעקבותיה.

התשובה היא פשוטה, ss מפעילה את השרירים הגדולים והמרכזיים בגוף. גם כשאתה עובד בנץ' פרס פעם בשבוע, יש לך פעמיים אחרות שאתה עושה פרס בעמידה, מה שמפעיל את שרירי החזה גם כן כסינרגיסט.
אתה בעצם מחליף את הנפח הגבוהה עם משקלים נמוכים בנפח קטן עם משקלים גבוהים, וזה מאפשר לחזה לגדול. תזכור שהעקרון ב-SS זה תוכנית למתחילים, ולמתחילים זה בהחלט יספיק להצמיח שרירים מאימון שכזה.

Fatboy 12-04-10 19:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 986633)
אם אתה לא יודע להסביר את זה, fatboy, אז זה די עצוב... מה שנקרא - אמונה עיוורת.
והתוצאות בשטח לא מדברות בעד עצמן, אני מניח שלא עשית מחקר רציני ומקיף אלא אתה מסתמך על אנשים שהתחילו ss וגם התחילו לאכול בעקבותיה.

התשובה היא פשוטה, ss מפעילה את השרירים הגדולים והמרכזיים בגוף. גם כשאתה עובד בנץ' פרס פעם בשבוע, יש לך פעמיים אחרות שאתה עושה פרס בעמידה, מה שמפעיל את שרירי החזה גם כן כסינרגיסט.
אתה בעצם מחליף את הנפח הגבוהה עם משקלים נמוכים בנפח קטן עם משקלים גבוהים, וזה מאפשר לחזה לגדול. תזכור שהעקרון ב-ss זה תוכנית למתחילים, ולמתחילים זה בהחלט יספיק להצמיח שרירים מאימון שכזה.

אתה באמת מאכזב אותי

Dark_Muse 12-04-10 22:59

מצטער כפרה נשמה עיניים, אצלי אתה תמיד בלב 3>3>

B.BUILDER 13-04-10 10:23

איזה עוד תרגילים עובדים על החזה חוץ מהבנץ'? פרס לכתפיים בעמידה? זה עובד על חזה עליון...

bodybuilding4everr 13-04-10 14:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatboy (הודעה 986684)
אתה באמת מאכזב אותי

תסביר למה מאכזב דווקא מאוד הגיוני מה שהוא אמר... :eek:

B.BUILDER 13-04-10 16:17

איזה עוד תרגילים עובדים על החזה חוץ מהבנץ'? פרס לכתפיים בעמידה? זה עובד על חזה עליון...
דבר שני- אם אני לא מרגיש כול שאני עובד על החזה, אני יכול להוסיף פעמיים בשבוע בנץ'? ולעשות גם פעמיים בשבוע דדליפט?

Dark_Muse 13-04-10 17:14

תעבוד לפי התוכנית, תפסיק לפחד... אתה תרגיש הכל מצויין ברגע שהמשקלים יתחילו להיות גבוהים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:05.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ