|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() 1. טונה במים
4 לחם קל תפוח חלבון:36 פחממות"34 קלוריות:312 __________ 2. דג סולומון(150 גרם) סלט ירקות+כף שמן זית ספגטי מקמח מלא חלבון:33 פחממות:31 קלוריות:350 __________ 3.סלט טונה במים 4פרוסות לחם קל 2כפות חומוס חלבון:38 פחממות:22 קלוריות:260 __________ 4.תפוחי אדמה(150 גרם) 150 גרם סולומון סלט חלבון:32 פחממות:23 קלוריות:285 עכשיו אחרי ארוחה 4 אני רוצה לעשות אימון.(שעה אנארובי+חצי שעה אירובי) חשבתי להוסיף סקופ חלבון לפני אימון, וסקופ חלבון אחרי אימון+4 תמרים ואז יש לי עוד 2 ארוחות להוסיף עוד לא החלטתי. מה אתם אומרים? בן 19 1.84 69-70 ק"ג שורף 1787 קלוריות במנוחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() לפי דעתי אתה יכול לרדת מ-4 פרוסות לחם קל ל-2.. ומספיק סקופ אבקת חלבון אחרי האימון אנאירובי, מיותר לפני.. מה שכן תאכל טוב שעה לפני האימון למשל (סלט ירקות+ 2 כפות גבינה לבנה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אה....זה מה שנראה לך מוזר?
לא שלפי הנתונים הוא יהיה אנורקס אם הוא יעשה חיטוב?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי,
יש שיטה גרמנית עבודת בדוק! בבוקר כוס קפה שחור מר בלי סוכר צהריים מרק מים חמים עם מלח ופרוסת לחם ובערב לחשוב על אוכל תגיד אתה חולה נפש? אתה למות מתת תזונה? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך התפריט? חיטוב. | EGoldStar | תזונה ותוספים | 8 | 28-10-09 20:50 |
איך התפריט חיטוב? | DanD | תזונה ותוספים | 11 | 13-06-09 16:07 |