|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() 08:00
30 גרם ברנפלקס של תלמה ללא סוכר גביע יוגורט 1.5% שומן . 10:30 100 גרם קוטג' \ גבינה לבנה 3 % שומן. 2 פרוסות לחם קל מחיטה טרום נבוטה. 14:00 150 גרם חזה עוף,+ קישואים\ אפונה\ גזר\כרוב\שעויית (ירק מבושל)\2 פרוסות לחם. (200 גרם ירק ) 16:30 10 גרם שקדים+ פרוסת לחם קל. 17:00 אימון 18:30 סוף אימון 2 גביעי יוגורט 1.5% + 10 גרם שקדים+ פרוסת לחם קל. 20:00 ביצה שלמה + 2 חלבוני ביצה, 60 גרם טונה בשמן, 10 גרם טחינה+2 פרוסות לחם. 23:00 2 כוסות חלב 3% +10 גרם אגוזים. סה"כ קלוריות: 1621 קלוריות סה"כ חלבון: 160.1 גרם סה"כ שומן: 64.55 גרם סה"כ פחמימות: 98.4 גרם סה"כ כולסטרול: 460.1 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 32.6 גרם זה בערך הערכים הסופיים... זה משתנה מעט אם אני אוכל אפונה נגיד בצהריים או 2 פרוסות לחם אבל זה משתנה לא בצורה משמעותית.. גרם לפה גרם לשם עצות לשיפור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עוד כמה גרמים של שומן וזה סבבה גם שיהיה מעל 1700 קלוריות
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה נגיד אז עוד כפית שמן קנולה לטיגון הביצים...
אבל זה בסדר שאין לי ירקות בתפריט?! כאילו יש פרוסות לחם במקום שמביאות לי סיבים תזונתיים... אז זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אהה חשבתי שלא הנכסת אותם כי אתה לא סופר
תאכל בכל אופן זה לא טוב להתנזר מירקות
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמה בערך לאכול ? כיי הם מכניסים לי מלא פחמימות...
ואיזה עוד דברים יש בהם חוץ מסיבים ופחמימות? יש בהם ויטמינים וכאלה.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל בצהריים סלט, ובערב סלט, חייבים קצת ירקות (חוץ מסיבים תזונתיים, מה אם הויטמינים שיש בהם?)
אחלה תפריט, תוסיף לכל סלט כפית שמן זית ויהיה לך מספיק שומן ומספיק קלוריות! בהצלחה איתו ![]() נ.ב. - סנט תגיב לי על הפוסט גם אחי, על הפוסט של ה"ייעוץ| ערכיים של תפריט מסה נקייה" בדף הזה! נערך לאחרונה על ידי ChonGo, 13-06-09 בשעה 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה קצת בעייתי כי הם מעלים לי את הפחמימות.. איך אני בונה תפריט עם ירקות בלי יותר מדי פחמימות.!!?
במחשבון קלוריות כל ירק יש בו איזה 5 גרם פחמימה מה שאומר שבסלט יהיה איזה 20-25 גרם... זה בעייתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא בעייתי אחי, ראית פעם מישהו שלא מכניס בכלל ירקות לתפריט שלו?! (אלא אם כן הוא לא אוהב)
כולם מכניסים, זה חשוב והכי בריא שיש! תכניס פה סלט, שם סלט, פה מלפפון, שם עגבניה ויהיה בסדר.. זה לא נורא ולא מזיק..אם אתה מפחד מפחממות, תוריד אולי איזה פרוסת לחם, למרות שלדעתי לא צריך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הוספתי 200 גרם כרוב ומלפפון...
ואני לא אוהב ירקות חח אני לא סובל את זה.. עד עכשיו הייתי אוכל אותם בכוח.. זה בסדר 200 גרם כרוב ירוק ומלפפון!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן. תוסיף עוד איזה עגבניה וגזר, ויהיה באמת אחלה! (שיהיה לך כמה צבעים חח)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תוסיף לארוחת בוקר ירקות לסנוויץ.. ובצהריים ובערב עם הארוחות תאכל סלט גדול מה הבעיה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה מוסיף פחמימות .....
|
![]() |