|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שוקל 69-70, 174.
עושה כרגע ss בוקר: שיבולת שועל (קוואקר) לא מבושלת כוס 314 קלוריות חלב פרה 3% 250 גרם 145 קלוריות יוגורט 0% 200 גרם 78 קלוריות בננה עם קליפה בננה בינונית 90 קלוריות לחם חיטה מלאה 2 פרוסות 150 קלוריות קוטג` 0.5% 50 גרם (50-100, עיגלתי למטה) 33 קלוריות שמן זית 5 גרם 62 קלוריות ארוחה 2: לחם חיטה מלאה 4 פרוסות 300 קלוריות גבינה לבנה 0.5% 100 גרם 60 קלוריות גזר ללא קליפה גזר בינוני 25 קלוריות ארוחה 3: אורז חום לא מבושל כוס אורז\170-180 ג' פסטה(שליש חבילה) 685 קלוריות חזה עוף מבושל 150 גרם 216 קלוריות עגבניות 2 עגבניות בינוניות 62 קלוריות מלפפון מלפפון בינוני 26 קלוריות פלפל אדום פלפל גדול 46 קלוריות ארוחה 4: ביצה קשה ביצה מספר 2 (m-l) 85 קלוריות טחינה 10 גרם 61 קלוריות הסר טונה במים (משומר) 130 גרם 143 קלוריות חלב פרה 3% 250 גרם 145 קלוריות שמן זית 5 גרם 62 קלוריות לפני השינה: שמן זית 5 גרם 62 קלוריות קוטג` 0.5% 250 גרם 168 קלוריות יוגורט 0% 200 גרם 78 קלוריות עגבניות 2 עגבניות בינוניות 62 קלוריות פלפל אדום פלפל גדול 46 קלוריות מלפפון מלפפון בינוני 26 קלוריות סה"כ קלוריות: 3230 קלוריות סה"כ חלבון: 229.4 גרם סה"כ שומן: 70.5 גרם סה"כ פחמימות: 413.4 גרם סה"כ כולסטרול: 432.3 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 25.1 גרם אחרי אימון: בננה, 190-200 ג' טונה במים(קופסא וחצי), ביצה קשה *הקוטג' הוא 1% שומן בעיקרון, אז כנראה שיש סטייה קלה. התפריט מספיק טוב לשבועות הראשונים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() נראלי בסדר אבל וואלה תשמע לדעתי תחלק ליותר ארוחות כל כך הרבה אוכל בבוקר לאדע עם תצליח לשרוד עם זה אבל וואלה עם אתה מסוגל והכול אז בכיף שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() הבעייה היא שאני בלימודים, ולפעמים לא ממש יוצאת לי ארוחה שנייה מסודרת(מעבר לאיזה סנדביץ), ככה שאני קצת מעמיס בבוקר.
בעיקרון אני יכול לאכול חצי כוס שיבולת שועל בבוקר, ואת החצי השני בערב, מה שקצת מאזן את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() מזה משנה מתי אתה אוכל?
אני בצבא אוכל משהו בבוקר(לא הרבה כי קשה לי לאכול הרבה ישר אחרי שאני מתעורר) וזה בשעה 6:50 בצהרים ב12 אני אוכל משהו וארוחה הבאה שלי היא ב6 וחצי כשאני מגיע הביתה.. ואז אני מתחיל לדחוף כמה שיותר אוכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() ממה שהבנתי עדיף שהארוחות יהיו מאוזנות פחות יותר, ושיהיו במרווח של 3-3.5 שעות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תוריד פחמימות ותוסיף שומן
פשוט תחליף אץ כל המוצרים חסרי השומן לדברים עם אחוזי שומן גבוהים יותר.... וטונה תאכל בשמן
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() בננה עם קליפה????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() חח, לא בדיוק, המחשבון תזונה מחשב את זה בלי הקליפה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בגדול זה נראה בסדר, יש לך המון דברים קטנים בכל ארוחה, זה דיי בעייתי להיצמד לתפריט כזה בטווח הארוך.
ותוריד פחמימה תוסיף שומן.
![]() |
#11 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
חסר לו שומן בתפריט בצורה כואבת.....ויש המוווון פחמימות בכל אופן אם הוא לא רוצה להוריד פחמימות שלא יוריד אבל שיוסיף שומן בכל מקרה ועדיפות לשומן רווי שזה מה שחסר לו בתפריט צאו מהסרט שאם אתה עושה ss אתה צריך להיות חזיר שלא שומר תזונה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() עברתי קצת על הרשימת ערכים במוצרים שיש בהם הרבה פחמימות, שמתי לב שהמחשבון מוסיף המון פחמימות, בפועל נראה לי שאני צורך משהו כמו 100-80 ג' פחות, בכל מקרה, אני אוריד כמה לחמים מהתפריט, ואוסיף יוגורט\קוטג' עם יותר שומן, כנ"ל לגבי טונה בשמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך ביקורת על תפריט החיטוב שלי | yishai | תזונה ותוספים | 7 | 04-04-09 11:26 |