|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() A חזה+קדמית
בנץ' פרס שטוח במוט*4x5 בנץ' פרס עליון בדאמבלס 3x6 מקבילים 3x6 פלייס עליון בדאמבלס 3x8 קרוס אובר עליון בכבלים 2x8 כפיפת מרפקים בדאמבלס 3x6 כפיפת מרפקים בכבל 3x8 כפיפת מרפקים במוט בפריצ'ר 3x10 b גב+אחורית דדליפט 1x5 חתירה בכפיפה עם מוט 4x5 מתח 3x6 חתירה בכפיפה יד יד 3x6 פולי עליון רחב 3x8 לחיצת חזה באחיזה צמודה 3x6 לחיצה צרפתית 3x8 פשיטת מרפק בכבל 3x10 c רגליים סקוואט 4x5 לחיצת רגליים 3x5 כפיפת ברכיים במכונה 2x5 פשיטת רגליים במכונה 2x5 עלייה על הבהונות בסמית' 2x5 עלייה על הבהונות בהחזקת דאמבל רגל רגל 2x5 d כתפיים+טרפזים+אמות+בטן פרס בעמידה 4x5 הרחקת כתפיים לצדדים 3x6 הנפת כתפיים לפנים 3x8 הרחקת כתפיים אופקית (בנטייה) 2x10 שראגס במוט 3x8 כפיפת כפות ידיים 2x12 פשיטת כפות ידיים 2x12 כפיפות בטן בשיפוע עם משקל 3x6 כפיפות גו לצדדים עם דאמבל (אלכסונים) 2x5 איך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תיבת פנדורה פתחנו פה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() צפה פגיעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
תעשה גב יד קידמית חזה יד אחורית רגליים כתפיים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סקוואט פעם בשבוע - בזבוז זמן
![]() |
#6 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() סקוואט פעם בשבוע- עדיף מסקוואט בסמית' פעם בשבוע - עדיף מלג פרס פעם בשבוע - עדיף מלא לעבוד על רגליים - עדיף מלא להתאמן.
ואני חייב פרנציפ להדגיש שהסקוואט הכבד פעם ב3 שבועות בנתיים אני עולה למשקל מכובד ביותר.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() כי למה לעשות סקוואט כבד פעם בשבוע כשאפשר פעמיים-שלוש ולהתקדם יותר מהר?
ומה הקטע עם פטישים ב-45 מעלות? זה נשמע כמו בדיחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() גרוע..
אתה חייב גב פעמיים בשבוע חזה פעמיים בשבוע..וסקאווט פעמיים בשבוע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על ההביקורת!
דדליפט אני שם באימון גב כדי לתת טיפה יותר תדירות לרגליים, וגם סקוואט ודדליפט באותו אימון מפחית מהביצוע של כל אחד מהם. אני עושה הפוך (חזה+קדמית...) כדי שלא לעייף את הידיים מדי, ואולי גם לתת להם תדירות גבוהה יותר אז אם יש לך טיעון טוב אולי אני אשנה... בטן פשוט נראה לי מוגזם חותר מדי סטים כפיפות בטן, אז הכנסתי אלכסונים אבל צודק זה מיותר... אמות אצלי קטנות לאללה חייב לתת להם פוש. לגבי האחרים אני מקבל לגמרי תודה! וסקוואט, לכל התמהים, זה התרגיל הכי חזק אצלי ולשם שינוי אני אנסה לתת פעם בשבוע. נראה, אולי זה לא יעבוד ונלמד משהו. בכל מקרה, אם יש למישהו הצעה איך לשפר את אימון הסקוואט אני פתוח להצעות. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
בקשר לחלוקה של שריר גדול והשריר הקטן שבחרת בחלוקה שנתת אין לך זמן מספיק להתאוששות של השרירים הקטנים הגירוי עדיין יהיה גירוי טוב...מה זה משנה אם הם התעייפו בתרגילים המןרכבים...? בכל אופן....סתם שאלה.....אתה בטוח שלא יתאים לך יותר ab או תכנית עם יותר תדירות? אתה בטוח שהגעת למצב שמיצית מכל כיוון תכנית ab
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הולך להסביר לך בפעם הזיליון ביליון, תתחיל לקרוא קצת ואני בטוח שתבין לבד
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אם תעשה סקוואט פעם בשבוע לא תגיע לאולימפיאדה בקיץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף פעם לא אמרת למה לעשות סקוואט פעם בשבוע זה גרוע, ולא אמרתי שזה לא נכון פשוט לא הבאת לזה שום הוכחה.
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע אחי, לא מיציתי ואני אף פעם לא אמצה שיטה, במיוחד לא כזו ששמה דגש על תדירות גבוהה, שסביר שתלווה אותי עד יום מותי הטראגי. אני פונה לשיטה אחרת כדי קודם כל לבדוק איך היא פועלת עליי, ושנית כדי לשפר נק` חלשות שלא התחזקו מספיק בשיטה השנייה. במקרה גם צברתי כח רב בתנועות המורכבות, והרגליים שלי הן כמו שני בולי עץ, אז בוא נגיד שבסיס לא חסר, ואני לא מקרה קלאסי של שחיף מתלהב (עד כמה שהמודעות העצמית שלי תואמת את המציאות). בכל מקרה תודה רבה על התגובות המועילות, כרגע אתה היחיד שעזר לי באמת. תמיד אפשר להתפשר על שחייה צורנית :d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אם תעשה סקוואט, תוכל לעשות ברגים בשחיה צורנית בלי בעיה. בכלל זה גם ימנע לך את הנשירת שיער בגיל 40 ותוכל לרקוד כמו רקדנית בלט מבלי להרגיש את הבוהן כואבת.
אה אבל רק שלוש פעמים בשבוע. אפילו פעמיים זה איטי ולא יעיל! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
בתודה,ד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() קולמן היה עושה סקוואט פעם בשבוע... בגלל זה ג'יי קאטלר לקח אותו פעמיים ברצף. (ידוע שג'יי עשה 5x5 לפי האולימפיה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |