|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חלק 3 מתוך 5
בחלק הראשון רשמתי מדריך מעשי ללחיצת חזה, בחלק השני עברנו על מניעת פציעות בגדש לפציעות כתף. מלבד המאמרים הנ"ל כתבתי מאמר למניעת פציעות כתף שרלוונטי לכל ספורטאי במיוחד למי שלוחץ חזה. במאמר הנוכחי נדבר על טעויות נפוצות נוספות. ![]() ביצוע טווח תנועה חלקי לחיצת חזה צריכה להיות מבוצעת בטווח תנועה מלא, מישור הידיים דרך נגיעה בחזה ועד ליישור חוזר של הידיים. אם לא נבצע בטווח תנועה מלא אנו עלולים לגרום לקיצור השריר. בנוסף אנו לא יודעים עד איזו נקודה אנו מגיעים כל פעם אם אנחנו עוצרים באוויר. לגבי נעילת המרפק במידה ולא נעלנו הרבה פעמים אנו נחזור על כך בתחרות וניפסל. יש טעם לעבוד בטווחים חלקיים מוגדרים. במידה ומשתמשים בקרשי לחיצה או לוחצים מפינים. המשך קריאה בלינק http://rancohenpt.wordpress.com/2014...מלא-חלק-שלישי/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שמע, רן.
אתה תותח! כל הכבוד שאתה לוקח עניינים לידיים ככה! ריספקט על מלא!
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה !
שמח לשמוע אפשר לשתף ולהפיץ חופשי בפייסבוק ובין חברים ! אשמח לשמוע על מה אתם רוצים שאני אכתוב |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סקוואט המדריך המלא - פוסט חדש שלי | moo | אימונים | 1 | 31-01-14 21:43 |
פוסט חדש שלי - לחיצת חזה המדריך המלא ! כתבה שניה | moo | אימונים | 1 | 28-01-14 03:39 |
ציוד באימונים כן/לא/איזה – המדריך המלא | moo | אימונים | 0 | 27-01-14 17:51 |
לחיצת חזה המדריך המלא ! פוסט חדש שלי | moo | אימונים | 0 | 16-01-14 14:49 |
המדריך המלא לשמן - מומלץ לקרוא... | skepper | תזונה ותוספים | 7 | 22-08-07 21:24 |