כתבה 1 מתוך 5
שהייתי ילד אני זוכר aהיינו משחקים כדורגל בשכונה בשביל הכיף. ככה כמעט כל אחד מתחיל. אחרי כמה אימונים אנו רואים ששחקן מסויים קנה נעליים חדשות. או חולצה יפה. וגם אנחנו רוצים כזו. בתחום רכיבה על אופניים שהחל לפרוח בשנים האחרונות אנו רואים מגוון סוגי אופניים שעולים כמו רכב יד 2 ממוצע. בנוסף לכך אי אפשר להתעלם מכל הציוד הרב והיקר שרוכב חובבן מאבזר את עצמו. כשמדברים על ציוד ואימונים תמיד עולה לנו תמונה של אותו מתאמן בחדר הכושר שנועל נעלי האבקות, על ברכיו יש רצועות של Inzer, חגורת הרמת משקולות, טייץ וחולצה צמודה שך Under Armour, שרוולים על המרפקים, ורצועות על שורש כף היד. וכמובן בכל משיכה שהוא מבצע (מתח, משיכות בווינץ, חתירה עם מוט/משקולות, דדליפט) הוא חייב להעזר ברצועות הרמה…
הדבר המצחיק הוא שאותו מתאמן לא שבועיים שלושה לפני תחרות פאוורליפטיג, והוא בכלל עושה רבעי סקוואט עם משקל מצחיק. התמונה הזו תמיד תהיה חקוקה לי בראש. בסדרת המאמרים הבאים אדבר על ציוד באימוני משקולות. אסביר מה חובה, מה מומלץ וממה כדאי להמנע. בנוסף אסביר מתי להשתמש עם מה. ואציג שיטה איך להכניס את הציוד לאימונים, רמז בחימום של 60 ק"ג סקוואט (ואפילו ב 160 ק"ג במקרה שלי) אני לא אעבוד עם חגורה. הלבישה של הציוד תהיה הדרגתית.
המשך קריאה בלינק
http://rancohenpt.wordpress.com/2014...ה-המדריך-המלא/