|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן ח'ברה, אני חדש פה בערך, נירשמתי לפני המון זמן ופרסמתי רק אשכול אחד.. אז נתחיל
קודם כל נתונים: בן 16.7, שוקל 92 קילו, גובה 182 א"ש 20-22 התאמנתי הרבה זמן בתוכניות שהמאמן נתן לי, ולפני חודש עברתי לss, עשיתי אותה במשך חודש והגעתי למשקלים: סקוואט 87.5 דדליפט-80 חזה-70 פרס-35 חתירה-45 כמו שאתם רואים סקוואטים כבר עשיתי לפני, וגם חזה.. לא הספקתי לעלות למשקלים גבוהים בשאר התרגילים חוץ מהסקוואט, החלטתי להפסיק את התוכנית מכמה סיבות: מחסור ענק בזמן-תקופת בגרויות יא' תוכנית מעייפת-הייתה גורמת לי להרדם ב9 ביום מסוים ויום אחריו ב2, וזה גרוע בשבילי אז בניתי לעצמי תוכנית fbw: סקוואט 6*2 דדליפט 6*2 (לא בטוח אם זה בסדר) חזה שכיבות סמיכה 15*1 חימום בנץ פרס 8*2 שיפוע חיובי 8*2 גב מתח חתירה 8*4 כתפיים מיליטרי פרס בעמידה 8*3 יד אחורית לחיצה צרפתית בשכיבה 8*2 יד קדמית כפיפת מרפקים 7*3 בטן כפיפות בטן מה שיבוא לי fbw- למה? 3 אימונים בשבוע (כמו ss אני יודע) מאמנים את כל הגוף ולדעתי אם אני מפספס פה זה פחות נורא מאשר אם אפספס בss או בab שאלות שלי: איך התוכנית? הצעות לשיפורים אם אפשר.. מהנתונים שלי,ומההרגשה שלי אני צריך לעשות חיטוב, בשביל זה אני צריך תפריט וזה מייגע לכתוב אחד בבית, אז אני פונה לדיאטנית בשבוע הקרוב, האם החיטוב ישפיע לי על התכונית? ברור לי שלא אעלה משקלי עבודה אבל האם לשנות טווח חזרות? בנוסף, אני לפני צבא-משהו מיוחד שכדאי לעשות? תרגילים על משקל גוף,ריצות מסוימות? עוד קישורים,מאמרים או דברים שאתם יכולים להפנות אותלי אליהם? תודה רבה ![]() נערך לאחרונה על ידי daromay, 15-05-13 בשעה 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שיחקת יותר מידי עם המספרים.
שריר גדול מקבל 5 סטים שריר קטן 3 8-15 חזרות ולא מתחת. חימןם לא לספור בתור סט תיהיה עדין עם הסקוואט והדדליפט.. יותר חשובה הטכניקה מהמשקל. הבחירה של התרגילים סבבה. עשים 2 תרגילים בגב
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ברור ששומר על טכניקה נכונה. הבעיה שלי היא עם הסקוואט-אין לנו כלוב במכון,אז אני משתמש במתקן של הלחיצת חזה בשיפוע ובהחזרת והוצאה אני משתמש בגב התחתון וזה מזיק, ולצערי אין לי מה לעשות עם זה אז הורדתי הרבה הרבה משקל בשביל להפחית את הנזק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[ייעוץ] תוכנית אימונים | Matrix | אימונים | 1 | 21-12-11 08:25 |
ייעוץ בבחירת תוכנית אימונים + אבקת חלבון | justname | אימונים | 0 | 05-02-11 12:29 |
ייעוץ + חוות דעת| תוכנית אימונים שלי | ChonGo | אימונים | 4 | 03-07-09 19:02 |
ייעוץ|תוכנית אימונים חדשה | lil Weed Man | אימונים | 17 | 05-10-08 15:19 |
ייעוץ| תוכנית אימונים חדשה | lil Weed Man | אימונים | 4 | 24-09-08 16:36 |