|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: בחור כארז
חדר כושר: holmes place
|
![]() אני כל הזמן קורא פה שאנשים אומרים לא לאכול שטויות משמינים במסה השאלה שלי היא למה ?
המטרה פה היא לעלות במשקל מה זה משנה אם אני אוכל ומדיי פעם משלב עוגה טעימה או איזה גלידה משמינה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() השאלה היא מאיזה נקודה אתה רוצה לסיים את המאסה ולהתחיל חיטוב.
משק זבל שמן ונוזלי או על אחוז שומן בינוני. אם תסיים שמן החיטוב יקח לך יותר זמן ויעלה לך סיותר מסת שריר בניגוד למצב הנורמלי. כמובן שמותר לך להתפרע מדי פעם, זה תלוי איך אתה מסתכל על הדברים. בנוסף סוכר באוכל זה דבר שרק מזיק. הסוגי ממתיקים והלא ממתיקים שקיימים באוכל מתוק הם זוועתיים.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: בחור כארז
חדר כושר: holmes place
|
![]() ציטוט:
הבנתי .. אז נגיד אני רוצה להעלות כמה שיותר מהר מ72 קילו ל 78 קילו בערך מותר לי עכשיו לתקוע מלה שטויות בשביל להעלות במשקל ? ( מעבר לעובדה שזה לא בריא , במובן של הבודי בילדינג בלבד ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
מאכלים מסויימים לא גורמים לשומנים מסויימים. אם תאכל הרבה פחמימות פשוטות (לעניינינו: סוכר, ממתקים, גלידות, חטיפים, פירות, קמח לבן וכו'..) אתה תעלה בצורה מאוד מלוכלכת עם הרבה שומן. אם תקפיד על תזונה ותשלב פחמימות מורכבות עם מקורות חלבון איכותיים אתה גם תיראה בהתאם. הגוף דיי אוהב פחמימות וחלבונים שנספגים לאט בגוף (פחמימות מורכבות וחלבונים איכותיים) בנוסף יש משפט שאני מאוד אוהב שאומר: "You are what you eat"
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא פחות חשוב מזה, הוא להתחזק כשמתאמנים.
כשאתה מתחזק אתה ממזער את העליה בשומן. יש 19 אלף סיבות לזה ובשעה כזאת אני לא הולך לכתוב אותם, אבל אימונים עצימים ממזערים עליה בשומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() די התעלמתם מהעניין של בריאות.
אכילה של פחמימות פשוטות וסוכרים פוגעת בתהליכים בגוף, בלי קשר לשומן שכמובן נצבר. המטרה היא לאכול אוכל בריא שיתן לגוף את הויטמינים והחלבונים הדרושים לו ולא רק יוסיף מסה. לכן ההמלצה היא לשמור על איכות האוכל |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה - קשה להפסיק לאכול שטויות. | matany001 | תזונה ותוספים | 8 | 03-06-12 16:24 |
שאלה: פיצה - מותר לאכול או אסור לאכול? | the-sniper | תזונה ותוספים | 33 | 12-06-11 22:07 |
עד כמה זמן לפני האימון אסור לאכול ? | BigWolf | תזונה ותוספים | 4 | 06-10-10 11:12 |
אסור לאכול שומן לפני אימון? | YossI822 | תזונה ותוספים | 3 | 19-01-09 18:14 |
למה אסור לאכול פחות מהbmr? | shlomi1994 | תזונה ותוספים | 55 | 08-01-09 01:09 |