|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שבועיים כבר בלי אימונים ואני אוכל לחזור רק עוד 3 שבועות
לא מבחירה , ניתוח פנדיציט . ירדתי ל 86-87 קילו. היקף יד 42 קר. היקף מותן 76 מקווה לא לרדת עוד הרבה בתקופה הקרובה , עוד 3 שבועות חוזר להתאמן , מבואס מהחיים. מרגיש שאני מתנוון , התמונות במצב קר מן הסתם. טיפים מה לעשות בזמן שנשאר כדי לאבד כמה שפחות? ![]() ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לצרוך מספיק חלבון
![]() |
#3 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: ארתור
עוסק ב:: מסיבות של רוסים=]
חדר כושר: המכון של הטכניון
|
![]() אני חייב פעם אחת להגיב: חח איגור אחי תגיד לי מה יש לךך כל פעם אתה יוצאא עליו??? וואלהה הרבה אנשים פהה מדברים על חדש לא יפה אבל מהתמונות שלוו וממה שהוא אומר אני דווקא תופס הרבה דברים הגיונים ולפי דעתי אין לאנשים זכות בכלל לדבר עליו עם איך שהם נראים ואיך שהוא ניראה. אני לא מבין מה כל כך אנשים לא מאמינים ..
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני תמיד מעדיף להתיעץ עם אנשים שמבינים יותר ממני אני לא שומר תזונה ואני מכניס כל היום בעיקר גאנק לגוף הבעיה היא מה יקרה עכשיו כשאני לא מתאמן אין לי בעיה שאם מישהו יעזור לי ויבנה לי תפריט לשבועות הקרובים לאדם לא מתאמן לשימור כי כרגע אני אוכל כמו כשהתאמנתי ואני לא חושב שזה טוב
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני על 250 ביום לפחות
היום ייצא יותר כי הייתי באירוע בצהריים ובערב ארוחת שישי שזה מלא בשר ועוף אבל ביום רגיל אני מגיע ל250 השאלה היא אם להוריד בפחמימות ובשומנים ל150 פחמימה נגיד בגלל שאני לא עושה כלום או להמשיך לאכול הרבה פחמימה וחלבון
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אכל 70 מליארד קוראסונים ובורקסים ביום... וישן רק 5 שעות בלילה אחרי שהוא עבד בסבלות ומלצרות (עבודות פרך) והלך להתאמן אחרי זה 3 שעות... אה וד"א הוא שבר שיא עולם בתחרות "כמה מילקי אתה יכול לאכול בחצי שעה" עם 70,456 גביעי מילקי. אם זה לא שקרן פתולוגי תגיד לי אתה מה זה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז נכון אני שותה 2 בקבוקי קולה ביום ממוצע והייתה תקופה שאכלתי 40 קוראסונים ביום (בצבא היה לנו בארוחת בוקר וערב קבוע) והייתי ישן אפילו 3 שעות בלילה. עכשיו אני עובד בסבלות ומלצרות 12-14 שעות ביום וישן קצת , אני רגיל , וגם אם לא תהיה לי עבודה והלכתי לישון ב4 בבוקר אני אקום ב7 מהרגל בלי שעון. מילקי אני לא אוהב. עכשיו נדלקתי על כמה סוגים אחרים של ג'אנק מזמן ירד לי מהקוראסונים אני חי עכשיו על סקיפי עם שוקולד לבן. טחינה גולמית עם דבש (זה הפייבוריט שלי ) מה שכן אני לא אוכל כל 3 שעות חבילת שוקולד או משהו כזה , אלא ארוחה אחת ביום (היא לפני השינה כשאני חוזר רעבבב מהעבודה) והיא תהיה או קופסאת סקיפי עם שוקולד לבן או הרבה טחינה גולמית עם דבש
![]() |
![]() |
#9 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() i think we have 2 options:
1. ban him and cut this shit 2. not to ban him, and to add under is name a title like "the comedian"
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: ארתור
עוסק ב:: מסיבות של רוסים=]
חדר כושר: המכון של הטכניון
|
![]() 4uvak izveni nu ti mazgayob bla budu ti huynu nesosh
![]() |
#13 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: Maor Nechemia AKA LiL Sauce
עוסק ב:: Personal Trainer \ Israelbody Staff
חדר כושר: Holmes Place Modi`in
|
![]() מר בחור,
אין הרבה מה לעשות. שמור על מאזן קלורי נייטרלי ככל שניתן + כמות חלבון מספקת ותקווה לטובה. כמו ש"איזה" זמר אחד אומר : "הכל זה מלמעלה, אז אל תבכי הלילה, הכל זה לטובה אז אל תבכי ילדה". בהצלחה.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה , אני אשתדל נראה לי שזה לא עוזר או שזה פסיכולוגי אצלי שהכל יורד מהר
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לכתוב ספר
הפרולוג יראה ככה: איך לעבוד פיזית 14 שעות ביום, לשתות 3 ליטר קולה, לסיים ממרח סקיפי ושוקולד לבן לישון שלוש שעות בלילה ולהשיג Six pack, 86 קילו על 7 אחוז שומן רב מכר ... בטוח אחי
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כתבת לפני התוצאה בידיוק מה עושים בשביל זה.
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ********
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם נראה בן 40 עם הזקן הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך חוזרים אחרי שבועיים הפסקה? | ניר123 | פורום אימוני כוח | 5 | 09-11-11 15:47 |
עדכון תמונות, תמונת התחלה, תמונה אחרי שבועיים, ותמונה שצולמה עכשיו אחרי 3 שבועות | wowohw | גלריות הגולשים | 14 | 25-09-09 22:18 |
אחרי תקופה של 5 חודש ללא אימונים חזרתי לפני שבועיים,הינה עדכון של הגב. | BlueNinja | גלריות הגולשים | 16 | 08-09-09 17:00 |
תמונות שלי שבועיים אחרי מר צפון | bigbit | גלריות הגולשים | 38 | 29-03-08 22:24 |
תמונות אחרי חודש+אחרי שבועיים של קריאטין | ahtung | גלריות הגולשים | 41 | 12-07-07 09:55 |