![]() |
אחרי שבועיים בלי אימונים
שבועיים כבר בלי אימונים ואני אוכל לחזור רק עוד 3 שבועות
לא מבחירה , ניתוח פנדיציט . ירדתי ל 86-87 קילו. היקף יד 42 קר. היקף מותן 76 מקווה לא לרדת עוד הרבה בתקופה הקרובה , עוד 3 שבועות חוזר להתאמן , מבואס מהחיים. מרגיש שאני מתנוון , התמונות במצב קר מן הסתם. טיפים מה לעשות בזמן שנשאר כדי לאבד כמה שפחות? http://img851.imageshack.us/img851/2...6307541710.jpg http://img3.imageshack.us/img3/4302/...4974207510.jpg |
לצרוך מספיק חלבון
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אני תמיד מעדיף להתיעץ עם אנשים שמבינים יותר ממני אני לא שומר תזונה ואני מכניס כל היום בעיקר גאנק לגוף הבעיה היא מה יקרה עכשיו כשאני לא מתאמן אין לי בעיה שאם מישהו יעזור לי ויבנה לי תפריט לשבועות הקרובים לאדם לא מתאמן לשימור כי כרגע אני אוכל כמו כשהתאמנתי ואני לא חושב שזה טוב |
ציטוט:
היום ייצא יותר כי הייתי באירוע בצהריים ובערב ארוחת שישי שזה מלא בשר ועוף אבל ביום רגיל אני מגיע ל250 השאלה היא אם להוריד בפחמימות ובשומנים ל150 פחמימה נגיד בגלל שאני לא עושה כלום או להמשיך לאכול הרבה פחמימה וחלבון |
ציטוט:
אכל 70 מליארד קוראסונים ובורקסים ביום... וישן רק 5 שעות בלילה אחרי שהוא עבד בסבלות ומלצרות (עבודות פרך) והלך להתאמן אחרי זה 3 שעות... אה וד"א הוא שבר שיא עולם בתחרות "כמה מילקי אתה יכול לאכול בחצי שעה" עם 70,456 גביעי מילקי. אם זה לא שקרן פתולוגי תגיד לי אתה מה זה.. |
ציטוט:
אז נכון אני שותה 2 בקבוקי קולה ביום ממוצע והייתה תקופה שאכלתי 40 קוראסונים ביום (בצבא היה לנו בארוחת בוקר וערב קבוע) והייתי ישן אפילו 3 שעות בלילה. עכשיו אני עובד בסבלות ומלצרות 12-14 שעות ביום וישן קצת , אני רגיל , וגם אם לא תהיה לי עבודה והלכתי לישון ב4 בבוקר אני אקום ב7 מהרגל בלי שעון. מילקי אני לא אוהב. עכשיו נדלקתי על כמה סוגים אחרים של ג'אנק מזמן ירד לי מהקוראסונים אני חי עכשיו על סקיפי עם שוקולד לבן. טחינה גולמית עם דבש (זה הפייבוריט שלי ) מה שכן אני לא אוכל כל 3 שעות חבילת שוקולד או משהו כזה , אלא ארוחה אחת ביום (היא לפני השינה כשאני חוזר רעבבב מהעבודה) והיא תהיה או קופסאת סקיפי עם שוקולד לבן או הרבה טחינה גולמית עם דבש |
i think we have 2 options:
1. ban him and cut this shit 2. not to ban him, and to add under is name a title like "the comedian" |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מר בחור,
אין הרבה מה לעשות. שמור על מאזן קלורי נייטרלי ככל שניתן + כמות חלבון מספקת ותקווה לטובה. כמו ש"איזה" זמר אחד אומר : "הכל זה מלמעלה, אז אל תבכי הלילה, הכל זה לטובה אז אל תבכי ילדה". בהצלחה. |
ציטוט:
|
אתה יכול לכתוב ספר
הפרולוג יראה ככה: איך לעבוד פיזית 14 שעות ביום, לשתות 3 ליטר קולה, לסיים ממרח סקיפי ושוקולד לבן לישון שלוש שעות בלילה ולהשיג Six pack, 86 קילו על 7 אחוז שומן רב מכר ... בטוח אחי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
וגם נראה בן 40 עם הזקן הזה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ