|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי להתאמן ברמה מאוד טובה עם השקעה כמו שצריך כבר במשך כחודש ויש אחלה של תוצאות, עכשיו רציתי לרשום פה בקצרה את התוכנית שלי ולראות אם יש איפשהו פאקים או אם למישהו יש איזה הצעות או טיפים לתוכנית.
AB (4 אימונים בשבוע) כל תרגיל 4 סטים 10-12 חזרות מטרה - חיטוב פעמיים בשבוע בלי קשר לאימונים הנ"ל אני עושה ריצה *ולוקח שייק של צ'מפיון לפני ואחרי אימון a חזה: *דחיקה רגיל *דחיקה חיובי *דחיקה שלילי *פרפר עם משקולות בשכיבה רגליים: *סקווט *מוט על הכתפיים ומרים את עצמי (תאומים) *מכרעים יד אחורית: *בשכיכה מוט w מעל הראש *משיכת חבל v לכיוון מטה כאשר הידיים צמודות לגוף בעמידה *משקולות חופשי מעל הראש בישיבה, כל יד בנפרד b גב: *בישיבה זקופה משיכת מוט מלמעלה לכיוון החזה *חתירה *שכיבה על ספסל על הבטן, פתיחת הידיים עם משקולות(פרפר הפוך) יד קדמית: *משקולת חופשי בישיבה *מוט w בישיבה *פטישים *פה אני מסיים את האימון עם עבודה על האמות עם משקולת חופשית(תרגיל אחד לאמות) בסוף כל אימון עושה כמה תרגילים לבטן חלק מתרגילים אני לא ידוע איך קוראים להם, מקווה שהסברתי את עצמי כראוי, אשמח ומישהו יתקן אותי ויאומר מה השמות שלהם... נערך לאחרונה על ידי Arkadi.Kr, 24-10-11 בשעה 11:33. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך חוות דעת על תוכנית האימונים abc הבאה | menahemkrief | אימונים | 1 | 14-11-09 20:44 |
תנו חוות דעת על תוכנית האימונים | blackbimer | אימונים | 1 | 20-10-08 16:37 |
[חוות דעת] תוכנית האימונים שלי -abc - בוקר וערב. | LoveStone | אימונים | 5 | 10-06-08 21:49 |
חוות דעת על תוכנית האימונים | meir_89 | אימונים | 2 | 07-01-08 00:40 |
צריך חוות דעת על תוכנית האימונים הזאת: | hutorihunzu | אימונים | 2 | 10-11-07 15:02 |