|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני התאמנתי בערך שנתיים בלי תוצאות יותר מידי טובות עליתי ל 75 קילו בסופו של דבר
הבעיה זה שאני מרים משקלים כבדים בתרגילים כמו פולי מתח ומשקולות חופשיים ואני לא גודל הרבה זמן(במיוחד ידיים לא גודלות ,תקוע על היקף 36) גם עכשיו שאני חוזר אחרי הרבה זמן קיוויתי שאני אחלש ואחזור למשקלים סטנדרטיים ועדיין אני במשקלים גבוהים שלדעתי מונעים מהגוף שלי להתאושש הרי הם קלים לי מה אני עושה ותעזרו בלי זיוני מוח של החפרנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בלי זיוני מוח למה אתה מזיין תמוח?
אתה לא מתקדם כי אתה לא אוכל מספיק או שאתה לא מתקדם במשקלי העבודה בתרגילםי המורכבים.. תחשוב מה הבעיה אחת מה םזה בטוח עם תלא מתקדם במשקלי העבודה ואתה אוכל טוב אז יש בעיה בתוכנית. מציע לך לעשות תתוכנית הזאת ab בלי הרבה תרגילים 5-6סטים שריר גדול 3-2 קטן והתרכזות בתרגילים מורכבים+הרבה אוכל ואתה תתקדם בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון אתה לא רוצה אל תגיב
דבר שני בדיוק מה שאמרת עשיתי תאמין לי הייתי מגיע ל 5אלף קלוריות ביום עליתי ל 80 קילו אבל בלי מאסת שריר ועליתי בתרגילים מורכבים עוד מישהו שמבין יותר ממנו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
ומיד אחרי זה עונה לו על מה שהוא ייעץ לך חחחחח אז לא נראה לך שהוא הגיב פה תשובה רצינית?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הוא ענה לי אבל התחיל בזיוני שכל
פעם הבאה רק תגובבה עם רצון ולא תגובה כזאת חבל שלא הבנת |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גבר- תתחיל לקנות את כול השיקים עם החלבונים......
זה יעזור לך.. דבר שני - אין אחד שמתחרה היום ללא סטרואידים...אתה בטח יודע זאת.. זה מנפח את הגוף יופי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בעזרת הגיינר עליתי 5 קילו
אבל הרוב היה שומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה בדיוק כמו שאמרו לך תרגילים מורכבים 5-6 סטים שריר גדול 2-3 קטן ותאכל
אתה אומר יש לך משקלים טובים במורכבים, איזה?
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אולי תגיד להם גם מה לענות לך וזהו?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני מבין שאין מישהו דומה שקרה לו שמבין על מה מדובר
גם לא עוזרים וגם מזיינים את המוח?למה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אבל ענו לך כבר מה אתה רוצה לשמוע את מה שאתה רוצה ?
תקשיב כנראה שהשריר אצלך לא מפותח מספיק כדיי לעבוד באופן מבודד כמו לפולי ושאר השיט אז אתה פשוט טוחן אוויר בתרגיל או שאתה סתם לא עושה נכון שים דגש על תרגילים מורכבים ותיראה איך אתה מיתקדם דוגמא אני בקושי 50 קילו בפולי עשיתי ss וכעת אני עושה 70 קילו (ואני לא בא כמו רובוט אם את לא רוצה ss אל תעשה פשוט שים דגש על התרגלים המבודדים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תרשום תתוכנית אימונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() אתה לא להיט במבחינת תפקוד מוחי הא?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עבודה בזמן הצבא ללא אישור עבודה | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 26 | 04-04-08 22:44 |
אכילה בזמן עבודה תוך כדי עבודה | גלעד יובנטוס | תזונה ותוספים | 3 | 12-12-07 16:13 |
עבודה דינמית לעומת עבודה סטטית | GEVER | אימונים | 7 | 07-09-07 14:39 |
עבודה מהירה vs עבודה איטית | roysht | אימונים | 32 | 26-07-07 16:13 |
בייספס - עבודה עם Barbbell לעומת עבודה עם Dumbbell | Psychopath | אימונים | 33 | 10-10-06 00:39 |