|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן כבר 4 חודשים תוכנית ab (תרגילים מורכבים: סקוואט, בנץ' פרס, מתח)
אני יודע שאחד האלמנטים החשובים ביותר להתמדה זה גיוון והאמת תוכנית ab היא טובה ויש תוצאות (לא היסטריות אבל יש) אבל כבר קצת נמאס ממנה תמיד רציתי לנסות תוכנית abcd זה נכון לגבי התוכנית הזאת שזה כל אימון שריר גדול 11-13 סטים לשריר גדול ו3-5 לשריר קטן? וחזרות בין 6 -10 בבקשה תתקנו אותי ותענו על השאלות שלי זה ישמח אותי מאד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזו סיבה יש לך לפצל כל כך הרבה?
חבל לך על הזמן ,מניסיון ,זה לא עובד, לא במשקלי עבודה נמוכים, ובכלל בכלל לא בשלב הזה. אם כבר אתה רוצה להתפרע עם הפיצולים, גג abc.. ועל השאלה שלך זה נכון..
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תוכנית ממצה את עצמה ברגע שמפסיקים להתקדם. לא ברגע שנמאס / משעמם. הסיבה שהפסקת להתקדם בפיצול מסוג ab, רוב הסיכויים לא נעוצה ב"מיצוי". יש הרבה פרמטרים שצריך לבדוק לפני שמחליפים תוכנית - אוכל, מנוחה, טכניקה, ריסטים וכו'
זה תקף לכל תוכנית, לא רק תוכנית כוח.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ארבעה חודשים זה לא תקופה מספקת לעבור לפיצול כזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() [quote=Scylla;1103881]תוכנית ממצה את עצמה ברגע שמפסיקים להתקדם. לא ברגע שנמאס / משעמם. הסיבה שהפסקת להתקדם בפיצול מסוג ab, רוב הסיכויים לא נעוצה ב"מיצוי". יש הרבה פרמטרים שצריך לבדוק לפני שמחליפים תוכנית - אוכל, מנוחה, טכניקה, ריסטים וכו'
עליתי בערך 5 קילו של מסת שריר בקושי עליתי באחוזי שומן... אבל בחודש האחרון שמתי לב שאני משתפר פחות.. אז מתי כן? ציטוט:
או גם ל AB? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אז מתי כן?
אחרי שכבר מיצית abc והגוף שלך יכול לעמוד באימון עצים של כ-16 סטים על שריר גדול + 8-12 סטים על שריר קטן. אין סיכוי שהגעת לשם אחרי ארבעה חודשים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() פיצולים ונהנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אז אתה אומר לעבור קודם ל abc לעוד כמה חודשים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אפילו יותר מכמה חודשים, אין מה למהר... תאכל טוב, תתאמן כמו בהמה ויהיה בסדר!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אין בעיה תודה רבה גבר עזרת לי מאד!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תעבור לfbw
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לעבור לתוכנית abc | Ronush | אימונים | 10 | 27-10-09 11:55 |
שאלה בקשר לתוכנית abcd | DH12 | אימונים | 3 | 24-04-09 17:05 |
דילמה עם להשאר ב ab או לעבור ל abcd... משבוע הבא כנסו צריך עזרה. | The-One | אימונים | 145 | 24-12-08 15:21 |
מתלבט לאיזה תוכנית אימונים לעבור- Ab Abc Abcd ? | omer007 | אימונים | 4 | 14-02-08 21:05 |
לעבור לתוכנית יותר רצינית | Motke | אימונים | 3 | 20-07-07 11:32 |