|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז ככה,
שאלתי היא , מהם טווחי הגיל האידיאלי שבו אתה הכי חזק, כי למשל נער בן 17-18 צריך להיות חלש יחסית לפי דעתי ממבוגר בן 25-28 והיכולת שלו לפתח מסת שריר היא פחותה מאשר בנאדם מבוגר יותר? , תקנו אותי אם אני טועה.. והשאלה שלי בגדול, מהו הגיל בו אתה מתפתח ואתה בשיא הכוח שלך !?
![]() |
#2 |
סמל מין
|
![]() "המומחים" מגדירים את טווח הגילאים האידיאלי לעבודה על כוח מרבי בגילאים 18-21 ..
זה אומר שנער בן 16 לא יכול לעשות פחות מrm 6 ? יש הרבה חארטות בתחום , תקשיב לכל מה שאומרים לך תפנים רק מה שאתה בטוח וחושב לנכון.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() בגיל 30 בערך מתחילה רגרסיה ביכולות ואתה מתחיל להיחלש, חילוף חומרים יורד וכד', ברגע שאתה חרמן ועומד לך אתה בסדר מבחינה פיזיולוגית, זה יכול להיות גיל 13 ויכול להיות גיל 16, לתת גיל מדוייק זה מטומטם כי בני אדם מיסודם שונים פיזיולוגית
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אבל זה לא הגיוני שילד שבגיל 16 מתחיל להתאמן ואחד שמתחיל בגיל 22 ואותה תקופת זמן עוברת אז בטוח שהמבוגר יותר יהיה יותר חזק מה לא ככה?
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() זה לא קשור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שזה קשור אני לא ראיתי ילד שבן 16-17 שיש לו מסת שריר כמו לבנאדם בן 20 ו..(מדבר על כאלה שמתמאמנים כמובן חזק ) כי הגוף של המבוגר יותר כבר כולו מפותח ושל הקטן יותר יש לו עוד מה להתפתח אומנם יש מקרים אבל אני מדבר על הרוב ועל כאלה שמתאמנים..
במילים אחרות : לבנאדם מבוגר יותר יהיה לו יותר מסת שריר מאשר צעיר בגיל16-17 והמבוגר יהיה יותר גדול ככה לפי דעתי ומה אתה מדבר איתי בכלל על טוחי חזרות ?? מישו דיבר על זה?? אני דיברתי כמו ששחקן כדורגל מגיע לשיא הקריירה שלו בגילאים 26-27 ככה השאלה שלי לגבי המכון , מתי יש לך את הפונטציאל לנצל את כל הכוח , כי ברור שילד בן 16 לא יהיה חזק כמו בנאדם מבוגר בן 27 ולבן27 יהיה יותר כוח ובחיים לא יצא לי לראות נערים בני 17-18 בגודל של אנשים מתחרים או מתאמנים חזקים כי הם אף פעם לא הגיעו לגודל הזה אז איך תסביר את זה?
מאסה מאסה : ) נערך לאחרונה על ידי digidigi, 29-11-10 בשעה 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה - חשוב מתי אוכלים במהלך היום? הסבר בפנים | North | תזונה ותוספים | 1 | 02-10-10 15:22 |
שאלה שעניינה אותי בקשר למקורות השומן | Melamed | תזונה ותוספים | 28 | 09-11-09 13:15 |
סתם שאלה שעניינה אותי.. | vava_g | פיתוח גוף-כללי | 1 | 10-01-09 21:37 |
שאלה שעניינה אותי.. | Powerlifter | אימונים | 11 | 04-08-08 11:52 |
על מה הכי חשוב להקפיד באימונים? (הסבר בפנים) | gps | אימונים | 6 | 21-05-07 01:19 |