|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שבת שלום
סתם רציתי להראות לכם מה אכלתי היום ולדעת אם זה בסדר: בוקר: גבינה צהובה 22%[30 גרם(פרוסה אחת)] מללפון(91 גרם) חלב(200 גרם) צהרים: סטיק עוף(253 גרם) מללפון(90 גרם) חומוס(50 גרם) קטשופ(100 גרם) לחם קל[64 גרם(2 פרוסות)] עגבניה(113 גרם) ערב: קוטג(250 גרם) טונה(87 גרם) לימון(73 גרם) חטיף אנרגיה(23 גרם) חלב(400 גרם) סהכ ערכים תזונתיים: סהכ קלוריות:1652 סה"כ חלבון: 145.5 סה"כ שומן: 63.5 סה"כ פחמימות: 123.8 סה"כ כולסטרול: 263.1 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 12.2 גרם איך? אם זה לא טוב תגידו מה להוריד/להוסיף. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אתה בחיטוב?
תוסיף פחמימות איכותיות מה הגובה שלך ומשקל ומטרה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כהה אני בחיטוב מין הסתם..
נתונים: גובה:170 משקל:70 מטרה אממ לסיים חיטובב כמובן ולהתחיל מסה. רוצה לשקול 60-65. נ.ב מזאות אומרת פחימומות איכותיות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() פחמימה איכותית זה פחמימה שהגוף מפיק ממנה אנרגיה
פסטה,אורז,לחמים,תפוחי אדמה וכו' חשבתי אתה במסה אז אמרתי את זה איך הולך החיטוב שלך? מתכוון להגיע לדל פחמימה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמע,החיטוב לא התחלתי אותו עכשיו.
אבל לא הייתי על בדיוק תפריט עד לפני שבוע שהתחלתי תפריט. הרזתי בדיאטה(ללא תפריט)מ78 ל70 קילו. עכשיו נתקעתי על 70 קילו אז החלטתי לעבור לתפריט(מה שראיתי למעלה,אני משנה פה ושם דברים כול יום שלא יהיה כול הזמן אותו אוכך,אבל בערך הככול כמעט נשאר אותו דבר). בקיצור חשבתי גם על דיאטת דלת פחיממות מה שמפחיד אותי בענין הזה זה יום ההעמסה. מפחד שזה יחזיר אותו לאכול כמו פעם,כי אני זללן יום אחד אני יחזור לאכול כמו פעם זה יהיה עוד פעם ואני מפחד להישבר מזה. אם אני רואה שאני עדין תקוע על 70 קילו גם בתפריט,אני יעבור ללא ברירה כניראה לדלת פחמימות. מה אתה אומר כדאי לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחרי זה בשניה עשיתי דל פחמימה וירדתי טוב כמו שציפיתי ועכשיו יש לי יותר ניסיון אז בשלישית אני בדלת פחמימה לגמרי,0,ואני מרוצה מזה. מקצר לי ממש את החיטוב ותוצאות רואים ממש ממש מהר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה ממליץ לעבור לדלת פחימימות?
שמע איך אפשרי להיות על 0 גרם פחיממות,בכול מאכל כמעט יש פחיממות. לא דע אבל אם אתה אומר שזה עזר לך אני לא יכול להתתווכח עם עובודת. אם ישך איסי/מסן שנוכל ליצור קשר ותוכל לעזור לי אני ישמח |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() תשאיר את שלך ואוסיף אותך כבר שבוע הבא כשאני חוזר משבוע בצבא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |