|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי, זהו אימון בית לצערי אני לא בחדר כושר. ועדיין אני מתאמן בבית כבר 3 חודשים ולפני זה מעל שנה בחדר כושר, וב3 חודשי כושר בבית ואני רואה תוצאות.
אני משתמש בתוכנית הזו בתקופת החיטוב - מה אתם אומרים, אפקטיבי? a (חזה) לחיצת חזה כנגד מוט בשכיבה שטוח- 4x8 לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות שטוח- 3x12 לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות (חזה עליון)- 4x8 פלייס(פרפר) חופשי 3x10 מקבילים – 3x8 b גב גב - מתח באחיזה רחבה לפנים עם משקל במקרה הצורך -6x3 חתירה יד יד בהטיית גו כנגד משקולת בודדות 5x8 c כתפיים + רגליים פשיטות ברכיים 2x12 סקוואט 4x8 במוט(חופשי) תאומים 4x10 כתפיים לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות בישיבה – 4x8 הרחקת זרועות לצדדים 4x8 בעמידה הרחקת זרועת לצדדים בישיבה בכיפוף לפנים – 3x12 הרמת משקולת אחת לפניים בשתי הידיים בו זמנית בעמידה 3x12 d יד קדמית + אחורית כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 4x8 כפיפות מרפקים בעמידה יד יד 4x8 21 עם מוט 21x3 w כפיפות מרפקים כנגד מוט w באחיזה הפוכה 2x12 יד אחורית פשיטות מרפקים בישיבה מעל הראש כנגד משקולת בודדת 5x8 מקבילים מאחורי הגוף עם משקל על הגוף 3x12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא מאוזן, יותר מידי תרגילים, יותר מידי חזרות פר קבוצת שריר. ואני לא מת על החלוקה או במילים אחרות, עדיף בלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() יופי של תשובה הבאת פה.. ממש עוזר
|
![]() |
![]() |
![]() |