|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בחודש האחרון (אני במאסה) , עליתי כבר 7 קילו , כל אימון אני גם מצליח לעלות במשקל , 2.5 קילו כל אימון מעלה בסקוואט ו5 בדד ליפט .
מה שמוזר שהיום באתי לאימון , והצלחתי לעלות 20 קילו בדד ליפט ולעשות גם יותר חזרות גם בגב פתאום הצלחתי להוסיף עוד פלטה של 20 קילו לt bar וגם לשמור על 4 סטים של 10 חזרות כשתמיד ב8 הייתי מגיע לכשל דחפתי ממש המון אוכל ב3-4 ימים האחרונים הגעתי ל700-800 פחמימה ביום , 400 חלבון ו150 שומן , ונחתי הרבה זה קשור לזה? גם לכם קרה שפתאום באתם איזה אימון והרגשתם פתאום הרבה יותר חזקים? דבר אחרון , מה שהכי מוזר , שאני עכשיו אחרי האימון ולא מרגיש בכלל תשישות או בכלל שעשיתי אימון למרות שהיה אימון חזק ועוד הרבצתי משקלים הרבה יותר גבוהים מתמיד.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() כן, זה קשור להתאוששות (תזונה ושינה),
גם תלוי אם הטכניקה שלך הייתה טובה או שרימית. מה המשקלי עבודה שלך? תצלם סירטונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גמאני עליתי 7 קילו החודש
![]() אבל זה באמת נשמע מוזר שהעלת 20 קילו באימון אם זה נכון אז לבריאות שיהיה לך אחי ![]() ואולי רימית בטכניקה?
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולי קרה שפעם אחת באתי והעלתי 8 קילו במסור ובעוד מלא תרגילים אבל אצלי זה בגלל עליות וירידות בהורמונים לא יודע מה איתך.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מסתכל על המשקל שאני מרים מבחינתי לעבוד עם 2 קילו יש קדמית, דוגמא קיצונית ושאנשים קטנים ממני יעבדו עם משקלים גבוהים יותר העיקר להקפיד על הטכניקה כמה שיותר נקיה
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() למה שלא תעלה סירטונים של דדליפט וסקוואט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שישי אני אעשה אימון ואצלם התזונה הייתה מאד טובה אכלתי מצויין והמון משקלי עבודה שלי לא בשמיים , זה לא מה שחשוב לי , הטכניקה שלי זה הדבר הכי חשוב לי דד ליפט אני מבצע רק חודש וחצי בערך אני משתפר מאד מאימון לאימון התחלתי עם 70 קילו שבקושי הרמתי אז וסקוואט כבר כמה חודשים אני מבצע ועדיין משתפר דד ליפט 150 קילו , 5x8 סקוואט - 120 5x8 יורד עד שהתחת נוגע בעקבים ואני מקבל מיצידי כבר סחרחורות חחח לחיצת חזה זה התחום החלש שלי - (פרקתי כתף לפני 5 חודשים בערך והייתה לי ירידה חדה בלחיצה שלא יכולתי לבצע כמו שצריך עד שזה עבר לי לגמרי ועכשיו לאט לאט אני מעלה משקל) 12x90 קילו אני מבצע ביום טוב מקבילים אני מבצע 4x8 עם 16-20 קילו נוספים עלי די בקלות אפילו אני עכשיו 83 קילו , הייתה תקופה שפשוט ירדתי ממש דרסטית במשקל בגלל המון אירובי עד ל 76 אחרכ עליתי ועכשיו זה 83 , על 7 אחוז שומן המטרה שלי להגיע ל90-94 על 6 אחוז כמובן המטרה היא מיצידי גם לעוד 5-10 שנים
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני אעלה סופש הבא
וכמו שאמרתי המשקלי עבודה שלי לא בשמיים אני רואה פה ילדים בני 16 שעושים 190 דדליפט ל5 חזרות אני נראה לי לא מזיז בכלל את המוט של 190 לא ניסיתי אבל זה נראה לי גדול עלי
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בטכניקה נכונה מרימים יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד, אתה דביל?
מה אתה קופץ ב-20 קילו מאימון אחד לשני? אתה מנסה לפצוע את עצמך בכוח? ומה בדיוק נותן לך 400 גרם חלבון? גם אם אתה שוקל 160 קילו (ואני בטוח שלא) זה היה מוגזם לגמרי. תעשה חשבון עם עצמך אם אתה עובד נכון או לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים, באמת מה חשבת לעצמך? בכל מקרה מזל שלא קרה שום דבר רק תנסה לא לעשות את זה עוד פעם.
![]() |
#12 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() טרול...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() טרול משנת 2007?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() היא לא מתפרקת. היא דופקת את הכליות ואז מתפרקת.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור מה שמנסים לומר לך זה תאכל בהתאם לגוף שלך ותתאמן בהדרגה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין שום בעיה עם כמות כזו של חלבון, מספיק לזיין את השכל. בקשר לאימון - סיכוי לא רע שאתה לא ממש ממצה התקדמות בתכנית שלך. וכמובן יש קשר להתאוששות
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עומד להתווכח איתך על זה שכמות כזאת של חלבון לא תזיק לו כי זה מאמרים יגידו לך ואנשים יותר מבינים ממני יגידו לך, אבל דבר אחד אני יכל להגיד לך בלי ספק ואתה יכל להסכים איתי על זה-כמות כזאת לא תתרום לשום דבר! לא כל מה שעושים יותר זה יותר טוב! 2.5 גרם חלבון לכל ק"ג בגוף למתאמן טבעי זה מספיק עד הגג! ואני אשמח עם תשנה את דעתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל זה לא יכול לגרום לעלייה של 20 קילו במשקלי עבודה באימון כמו שקרה לפותח האשכול.
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() ציטוט:
אז ככה כמה שאלות דבר ראשון מעניין אותי לדעת איך הטכניקה של הסקואט שלי , הצעות לשיפור , אני בטוח שאני לא עושה את זה 100 אחוז כמו שצריך . עשיתי עם משקל לא גבוה מידי , 10X120 , כדי שאני אוכל לעבוד נקי , זו העבודה שאני תמיד מעדיף מאשר לשים הרבה משקל ולזייף http://www.youtube.com/watch?v=piBZu7wQMWU אמממ כמה שאלות נוספות: 1. אתמול ביצעתי פעם ראשונה דד ליפט , עזבו את זה שהגב תחתון קצת תפוס לי חח אני מרגיש תעבודה טוב , אבל הופתעתי מאד , הרגשתי המון לחץ בבטן ושהיא עובדת מאד חזק , אמורים להרגיש ככה? (עבדתי בלי חגורה, שכחתי אותה בחדר ולא היה לי כוח ללכת להביא) 2.המשקל שעבדתי איתו בדד ליפט היה 8X130 , זה נחשב משקל טוב לפעם ראשונה? 3.לפעמים אחרי שאני מבצע סקואט יש לי כאב במותן כסל , למרות שהמותן כסל לא בידיוק אגוניסט , יש סיבה? אמממ זהו בעקרון תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
משהו מוזר קרה לי היום בקשר לדד ליפט | Max90kg | אימונים | 14 | 17-01-09 00:52 |
הלכתי היום לתזונאית והיא אמרה לי דבר נורא מוזר כנסו רגע | masterpeaice | תזונה ותוספים | 38 | 16-11-08 21:43 |
אימון מוזר.. | IGOR | אימונים | 6 | 17-06-07 22:40 |
ראיתי היום את הערך התזונתי של מישמישים מיובשים וזה היה מוזר | kma_2 | תזונה ותוספים | 10 | 13-02-07 23:11 |
יש היום סרט מצויין ביס 4 | SuzukiR | פיתוח גוף-כללי | 12 | 12-12-06 22:11 |