|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום חברים אחרי הרבא זמן שלא העלתי החלטתי להעלות תמונות..
נתונים: גובה:1.83 משקל:77 הקיף יד:39 חשוב לציין שכתפיים התחלתי לעבוד רק בחודש האחרון. כל תגובות יתקבלו בברכה רק בלי ללכלך חח.. חג שמח וכשר.... ![]() העלתי את זאת כי פה רואים יפה יד אחורית.. ![]() ![]() ![]() ![]() כל התמונות האלה עדקניות משבוע שעבר, טיפים התקבלו בברכה לצין שאני עובד בבית ככה שאין לי עזרה ממדריך או משו כזה הכל ידע כללי + אתרים וכאלה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עדכניות*
ואי יצא לי גדול סלחו לי....****** |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם לוקחים את כל התקופה הרצינית אז בגדול 6 חודשים בערך מתאמן נכון, לפני זה לא ידעתי מה אני עושה בכלל אני התאמנתי הרבא לפני אבל לא ידעתי בכלל מה אני עושה וגם התגייסתי אז היה הפסקה של חצי שנה אז בגדול רק בתקופה האחרונה מתאמן רציני עם ביקורת על התוכנית שלפני זה עשיתי מה בא לי בלי מעקב וגם תזונה נכונה שרק בחודשים האחרונים התחלתי להקפיד..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() ניראה אחלה תמשיך ככה גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי..
עוד תגובות ? הערות משו??? אני רוצה לדעת וללמוד ממכם תמיד טוב לדעת יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה מכובד אחי
תנסה להצטלם בפוזות טיפה יותר מקצועיות תקבל יותר ביקרות =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תוצאות טובות אחי תמשיך ככה אתה בדרך הנכונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש כאלה שיגידו שזקוק לחיטוב, לפי דעתי יכל להמשיך מאסה נקייה בכיף!
חזה טוב, נראה טוב תמשיך להשקיע ותראה תוצאות טובות בהצלחה גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חצי שנה לא בא להעליב אבל לא משהו ,לא רואים ממש שאתה מתאמן אבל זו רק דעתי
אם פעם היית שמן והרזת או משהו אז קבל את סליחתי. תעלה את התוכנית לפורום אימונים יוכלו לעזור לך שם לגבי תזונה תשאל גם בהצלחה בהמשך..
![]() נערך לאחרונה על ידי אדיר53, 04-04-10 בשעה 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אדיר נשמה אני מקבל ביקורת אין לך מה להצתער אני פה בשביל לדעת מה לתקן וכו ולא לא הייתי שמן..
חשוב לציין שבחצי שנה הזו הייתי בקורס סוהרים חודשיים וירדתי 6 קילו בלי לגעת בברזל אבל עזוב את זה אני לא מחשיב את זה אני יודע שיש איתי בעייה כי אני תקוע עם משקלי עבודה כבר חודשיים ויותר וכנל לגבי ההיקיף שהוא 39 כבר חודשים אם לא יותר לא יודע למה, לא קיבלתי תשובה הגיונית שאלתי אתכם פה ולא ענו לי בידיוק על התשובה אבל הבנתי שלהתאמן כל יום זה לא טוב זה מה שעשיתי עד לא מזמן בגלל שיש לי מכון בבית אז יש לי ים זמן מבין בגדול לא יודע למה לוקח לי ככה זמן להעלות אני רואה פה אנשים שבחודש עולים ס״מ 1 בחודש שזה מתסבך אותי כי ככה היה באתחלה ועכשיו תקוע אני עושה ab a= חזה יד אחורית כתפיים b= גב יד קדמית כתפיים רגליים לא עושה ואל תפתחו תנושא הזה שוב דיברנו על זה יש לי כאבים ברגליים מעדיף ביינתיים לא לעבוד עלייהם. שריר גדול 12 שריר קטן 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והמלצה ממני http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1679
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תודה נשמה
ומה אתה ממליץ לעשות ss ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gay lord
|
![]() כן אחי תתחיל ss
שיהיה בהצלחה.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
כללי:: עולה חדש
עוסק ב:: לומד עיברית
|
![]() מה זה ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יכול לעזור אם צריך אבל עברית שלי זה בעיה. אם תשאל יתר ברור, אני אנסה לעונות!
נסיון שלי 10 שנים השתתפתי בתחרות, ובכלל יש מה שלהגיד |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תראו בגדול אני עובד על ab מעדיף להשאר על התוכנית הזו הבעייה שלי בגדול זזה שאני לא עולה במשקלים כבר תקופה ארוכה מה הסיבות לכך ? שאני לא נח מספיק בין אימון לאימון? מה יכול להיות
ותודה לכול העוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() אענה כך בהתחלה משקלי העובודה גדלים יותר מהר כמו ומשקל פרתי לא חשוב איך להתאמן איך לאכול איך לישון
בעוד שנה תהליך את זה מואט וצריך לברור מה לעשות בעולם(חדר כושר), מה לאכול, כמה לישון! בעוד 5 שנים רק 20 אחוזים מעוסקים יכולים להתקדם! מה לעשות? כודם כול דחף, אחר כך שיטה! דחף, טוב שאתה רוצה, אם אתה מוכן לעשות "אימון שיא" תצליך באולם הכי חשובים התרגלים מpowerlifting אם צריכה התוכנית תשאל לי אוכל 1פחמימה 2חלבון 3שומן זה סידור לכיוון פחות ובים עדיף לאכול מ4 ל6 פעמים שינה אל פחות מ8 שעות אותי צריך 9 סליחה אם יש טעוית אני רק סיימתי אולפן א תשאל עד!)) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ואי אחי אני שובר שיניים מהלבין אותך אבל מסתדר
![]() אתה באצם אומר שצריך לעלות משקלי עבודה בכוח? איזה תוכנית זו ? (powerlifting) תודה רבה על העזרה אחי... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי הרבה זמן שלא העלתי _כמה תמונות מהתקופה האחרונה.. | Ronen90 | גלריות הגולשים | 31 | 24-02-10 19:03 |
הרבה זמן לא העלתי | freepsider | גלריות הגולשים | 13 | 15-11-09 23:25 |
לא זכור לי אם העלתי את זה או לא | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 1 | 28-05-08 18:20 |
אנוכי אחרי זמן מה שלא העלתי תמונות | סהר! | גלריות הגולשים | 18 | 29-05-07 00:13 |