|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי שאם עובדים במתכונת של 4 אימונים או 2 אימונים (שני תרגילים מרכזיים באימון) אז מסיימים סייקל כל חודש ואם עובדים במתכונת של 3 אימונים אז כל 6 שבועות.
אפשר במתכונת של 3 אימונים לבבצע אימון אחד משולב כדי שייצא סייקל כל חודש? בכזאת צורה שיהיו 72 שעות בין היום של הבנץ ליום של הפרס כדי למנוע התנגשויות. לדוגמא: A : DL+PRESS b:SQUAT c:BENCH אם עדיפות של 48 שעות בין אימון לאימון.אבל 72 שעות קבוע בין הפרס לבנץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה כל כך רוצה להכניס הכל בשבוע עדיף כבר לעבוד 4 פעמים בשבוע כמו שהתכנית כתובה, בצורה שאתה רוצה זה מאוד בעייתי מבחינת עבודת עזר
וד"א במתכונת של 3 אימונים בשבוע זה יוצא 5 שבועות לסייקל, לא 6, בדילואד כן עושים הכל בשבוע 1
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 25-03-10 בשעה 10:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בצורה שכתבתי אין התנגשויות במבחינת עבודת עזר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אשמח ללינק למידע אודות התוכנית הזאת,נשמעת לי מסקרנת ולא יצא לי לקרוא בנושא.
![]() |
#5 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
|
![]() http://www.tmuscle.com/free_online_a..._pure_strength
מה שפאטבוי הביא לי פעם
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
|
![]() התוכנית בהחלט נראית מצויינת למטרות שלה,הייתי שמח לראות את החלוקה לאימוני היפרטרופיה שלו,אשמח אם מישהו יעלה.
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לדוגמה training max: 180 בשבוע של 5/5/5 117x5 135x5 153x5 (or more)x ואחרי הסטים האלה עוד 5 סטים של 10 של לדוגמה 40% 72x10/10/10/10/10 עם מנוחות קצרות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |