|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() 1)למה רובכם לוקחים את המוצר שיבולת שועל מה יש בו שהוא כל כך טוב?אם אפשר ערכים למ100 גרם מוצר חחח
2)אם פורמולת קראטין עבדה עליי אז גם קראטין טהור יעבוד עליי או להשאר עם אותה הפורמולה?תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ב100 גרם שיבולת שועל יש כמעט 70 גרם פחמימה
16 גרם חלבון 8 גרם שומן יש סיבים תזונתיים קיצר בריא מאד אני מאד אוהב את זה אוכל 300-500 גרם ביום כמו כלום מה גם שזה מצויין למאסה אתה יכול לשים את זה עם קצת חלב במיקרו ולהוריד 200 גרם-300 גרם בקלות וזה 1000 קלוריות כמו גיינר
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() וואוו נשמע בנזונה אחי על איזה שיבולת שועל אתה ממליץ?וכמה קלוריות יש בערך ב100 גרם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אממ פעם הייתי קונהאת של קוואקר
עד שגיליתי שיש לי חנות למוצרים אורגניים ליד הבית שקילו עולה ו7 שקל וזה הרבה יותר משתלם כי של קוואקר בחנויות עולה חצי קילו 16 שקל. וזה אותו מוצר בדיוק ב100 גרם יש סביב ה360 קלוריות
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() סבבה תודה אחי עזרת לי מאוד ואתה יודע על השאלה לגבי הקראטין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
בקשר לקריאטין. לא ממש פירטת לאיזה פורמולה התכוונת, אם זה לקריאטין אקסטים או ללפרילואד אז הם מבוססות על הקריאטין הטהור, כלומר לשאלתך: כן זה יעבוד עליך. אם אתה משתמש בנו אקספלוד, סופר פאמפ, נואנו ואפור וכל הקטגוריה האלה, אז הם מכילים מעבר לקריאטין גם חומרים ממריצים, וכל מיני חומצות אמינו שתורמות לפאמפ. זה בעיקר טוב למי שמגיע למכון כושר עייף מעבודה, לימודים, צבא וכל מיני כאלה. אם מה שאתה משתמש בו עובד עליך, תישאר איתו. זה מעין חוק אצבע בקטעים האלה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: Ronnie Coleman's Trainer
עוסק ב:: עיסוקים
|
![]() תישאר עם זה אחי... אמ זה עובד עליך טוב אז למה להתחכם...
תמשיך עם זה ותן מאסה עד המוות... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי שיבולת שועל (קוואקר) | maor77 | תזונה ותוספים | 1 | 28-06-09 10:28 |
שאלה לגבי שיבולת שועל.. | lironsD | תזונה ותוספים | 13 | 27-11-08 13:56 |
שאלה לגבי שיבולת שועל | G-G | תזונה ותוספים | 6 | 17-11-08 20:16 |
שאלה לגבי שקילת מאכלים (אורז,שיבולת שועל) | TakeITEasy | תזונה ותוספים | 2 | 02-04-08 13:06 |
שאלה לגבי שיבולת שועל לאחר בישול | The Sun | תזונה ותוספים | 2 | 12-03-08 14:45 |