|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() שמעו אצלי זה בערך הולך ככה. ..
עם דוגמא אני אוכל מאכל שיש בוא שומן ......... אז אני לא לוקח גם כף של שמן זית כי כבר לקחתי מי המאכל הזה שומן אבל עם דוגמא אני אוכל מאכל מסויים שאין בוא שומנים אז אני לוקח שמן זית כי אני רוצה לקחת בגבול מוסים שומן כי יותר מדיי שומן זה סתם יעלה אותי באחוזי שומן המטרה שלי זה מסה אבל גם חיטוב ביחד ........ מסה וחיטוב ביחד כמה שזה קשה ביחד אבל זה מה שאני מעדיף לעשות אני צודק או לא ?? עם דוגמא אני אוכל פיצה או מאכל מוסים עם 10% שומן אז כדאי לי לקחת בנוסף כפית של שמן זית ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אחי היקר..
דבר ראשון אתה לא יכול לעשות גם מסה וגם חיטוב באותו זמן.. זה בעיה בפני עצמה ואני לא ירחיב דבר שני לגבי שמן זית זה תלוי מאוד בתפריט שלך ולפי מה שאני רואה אין לך כל כך הרבה ידע בנושא של תזונה הייתי ממליץ לך מאוד לקרוא את המאמרים באתר שיכוונו אותך או פשוט ללכת לגיל שהוא מאוד יעזור לך מניסיון.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה הרבה זמן בפורום ואתה פשוט לא מבין כלום אחי ..
תתחיל לקרוא מאמרים מההתחלה עד הסוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
אני עושה יענו לרוב מסה אני אוכל מאכלים עם כמה שפחות שומן שומר על שומן לא דוגמא במה שלא צריך ואכול כמה שיותר פחמימות ולא דוחף לעצמי כול מאכל שיש . אני בדרך כלל כול מאכל שאני אוכל זה עד 10% לא נוגע בשטויות כמו פיצות בורקסים וכול מיני (מידי פעם כן אבל לרוב לא) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() תאמינו לי שאני מבין כבר הכול באמונים ...
אני רק שאלתי בקשר לשמן זית לא ראיתי מאמר שמדבר בדיוק על מה ששאלתי זה לא ששאלתי 10000 שאלות אז מה בגלל שאלה אחת אתם אומרים שאני לא יודע כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#8 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() איפה חסר לי ידעע שאני יבין ? תסביר לי איפה אני לא צודק ?
אני המטרה שלי זה לא להיות ענק אני רוצה גוף של דוגמן לא יותר מי זה אני רואה אין לכם מה להגיד כי אני צודק בהכול נערך לאחרונה על ידי avlier, 26-01-09 בשעה 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אין קשר ממש ישיר בין הכמות שומן שאתה אוכל לאחוז שומן בגוף
אם לא תאכל שומנים אתה לא תרד בשומן הגוף ח-י-י-ב שומנים, ולא קצת, בערך גרם לקילו גוף, נגיד אתה שוקל 70 אז אתה צריך לאכול 70 גרם שומן ביום גם במאסה וגם בחיטוב. 70 גרם זה לא קצת אם אתה מוציא מהתפריט שוקולדים ומטוגנים. ורצוי שהשומנים יהיו מגוונים.
![]() |
#10 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
שמע אני שוקל 63 ואני בערך אמרו להגיע לאיזה 2500 ...... קלוריות ובדרך כלל עם בכלל אני מגיע לקמות אות אז תסביר לי איך יש לי שומנים בגוף איזה 10 אחוז אמור להיות לי 0 לא ? ומי שהתחלתי לאכול נכון ולא שטויות ואף פעם לא הייתי אוכל נכון אז לא הייתי מחוטב בכלל הייה לי בטן בלי צורה...... תרוצה להגיד לי עם אני יאכול עד 2500 קלוריות ויכאל הכול 50% שומן יאכל דברים בלי סוף ואני לא יעבור תכמות קלוריות שלי אתה רוצה להגיד לי שאני יהיה עם 3% שומן בגוף זה לא ניראה הגיוני ומה הסיבה שאומרים שבנאדם שהוא בחיטוב אז הוא צריך להקפיד אל לאכול שומנים ושטויות כאלו כמו שוקלדים ושטויות אז סבבה כמה כבר גרם שומן יש בפיצה רגילה 20 גרם שומן אז אין בעיה עם אני יאכול 3 פיצות ביום ולא יעבור תכמות קלוריות שאני אוכל ואני יהיה מחוטב יענו עם 3 אחוז שומןן זה לא ניראה הגיוני בכללל בכללל ושהיתי מתאמן בהתחלה לא הייה לי בטן בכלל והיתי אוכל מלא שטויות כמו שוקלדים וכול מיני ולא הייתי מגיע אפילו ל1000 קלוריות הייתי ממש רזה אז איך תמסביר שלא הייתי מחטוב בכלל מבחינת בטן מבחינת הכול ומי שהתחלתי לאכול מסודר הכול 5% 10% שומן תיודע בסבבה 3 כפיות שמן זית ביום ונייתי מחטוב מזה מחוטב כול ריבוע זה ריבוע תסביר לי אחי אולי אני טועה במשהו ........... כי פשוט לא הבנתי נכון עוד דוגמא יש לי חבר ביום אחי לא אוכל כלום ומתאמן מה זה לא אכול כלום הוא אוכל רק איזה ארוחה אחת צ'יפס וודברים קטנים אחי כלום לא אכול!!! והוא לא מחוטב בכללל ......... ושאני מקפיד על שומנים והכול אני נראה הרבה יותר מחוטב ממנו זה לא הגיוני אחייי -אני יודע שהגוף חייב שומנים אחי אבל בגוף מי שבמסה לוקח כמות מסויימת ומי שבחיטוב מוריד מי הכמות ... כי הוא רוצה להיות מחוטב צודק או לא ...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם תאכל כמה שומן שאתה רוצה אבל לא עברת בקלוריות את ה rmr שלך אז לא תשמין.
אם אתה ממש מוטרד ולא מרגיש עם זה טוב אז שתדע שכמות תקינה לתוספת מאסה זה עד 1 גרם ולא לרדת מפחות מ 0.5 גרם אפילו בחיטוב. אז 50 גרם ביום זה גם טוב
C:\DSC_000087KG נערך לאחרונה על ידי senate, 26-01-09 בשעה 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() שומן זה מאוד חשוב גם במסה וגם חיטוב הרבה מזניחים אותו,
כף שמן זית זה לא צחוק אתה צריך ליראות אם יש לזה מקום בתפריט שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
פשוט לא נשמה הגיוני מה שהוא אמר ........ כי תחשוב אחי עם אני דוגמא אמור להגיע עד ל2500 קלוריות ביום ... ואני סתם יעשה נסוי ואני היקח ביום יום רק שמן זית רק זה ומי השמן זית אני יגיע ל2000 קלוריות רק מי השמן זית אז אני לא יעלה בשומן זה ממש לא ניראה הגיוני אחי ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אתה כותב לא מובן בכלל...מה שהבנתי זה שאתה אומר שאם משהו אוכל 2000 קלוריות רק משומן זה לא טוב.בחיים לא הייתי עולה על זה לבד.
כולה אמרו לך לאכול גרם 1 פר קילו,אז אם אתה שוקל 60 אז תאכל בערך 60 גרם שומן ביום.ועוד משהו,אם תאכל 2000 קלוריות שבאות משומן בלבד אתה כן תרזה אבל זה לא אומר שזה בריא. |
![]() |
![]() |