|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() חברה בנוגע לפוסט הקודם שפירסמתי
התיעצתי עם מאמנת המכון והחלטנו שכדאי שאני יתחיל בחודש של חיטוב להורדת אחוזי שומן ואחרי כך לשנות תפריט ותוכנית אימון להעלאת מסת שריר המאמנת אמרה לי שבתזונה אני צריך בבוקר פחמימיות שזה לא בעיה קורנפלקס או משהו כזה אבל בצהריים ובערב מאכלים עשירים בחלבון אך עם כמה שפחות שומן איזה מאכלים כאלה יש כי כול מה שאני יודע עליו זה חזה עוף טונה וביצים ואני רוצה לגוון שלא יהיה לי תפריט משעמם.. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פסטרמה, קוטג', יוגורטים 0 אחוז שומן, הודו וכו'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() המאמנת שלך לא מבינה כלום מהחים שלה מה זה כמה שפחות שומן?אתה צריך כמות נכבדת של שומן בתפריט שלך כמובן שרובו זה שומן טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי עזוב את המאמנת שלך ותכין תפריט לבד. תקרא את זה ותכין תפריט מדריך לחיטוב: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=54 להבא, תרשום הודעות כאלו בפורום תזונה, לשם כך הוא נועד... בהצלחה אחי
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() חלבון של ביצה !
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה אחיי רק עכשיו ראיתי שקיים פורום כזה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]()
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |