|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה עדיף לעשות בסמית'? דחיקה אחורה או קדימה?
גם ככה יש לי אחרי התרגיל הזה דחיקת כתפיים עם דמבלים ככה שזה נותן את אותו הדבר כמו דחיקה בסמית' קדימה ואפילו יותר טוב כי עובדים חופשי וצריך לייצב. חשבתי לשנות את האימון ולהתחיל את האימון עם דחיקה אחורה, מה אתם אומרים? תרגיל טוב? מרוצים? ועוד שאלה, כשעושים דחיקת כתפיים קדימה בסמית', עד איפה צריך להוריד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי על מה אתה רוצה יותר לעבוד.
מאחורה זה יותר על הכתף אחורית וטרפזים (גם כתף בכלל) מקדימה זה יותר כתף קידמית אחיזה צרה בעיקר כתף קידמית. צריך להוריד עד גובה החזה עליון בערך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() התרגיל שעומדים עם משקולת בכל יד ופותחים ידיים לצדדים, זה עובד על כתף קדמית בעיקר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע בידיוק על איזה תרגיל אתה מדבר.
אם אתה מתכוון לדיחקת דאמבלים ובישיבה זה פשוט כתף. אם אתה רוצה כתף קידמתי אתה תופס את הדאמבלים באחיזה צרה עם האגודלים אליך ומרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() מיליטרי פרס הוא תרגיל חובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() דחיקה בסמית' אחורה יכולה להוות תחליף להנפה+שראגס ? מה יותר עדיף בשביל כתף אחורית וטרפזים?
לגביי הדמבלים אני עושה רגיל אבל כשאני עושה דחיקה קדימה בסמית' אני מרגיש דגש ממש חזק על כתף קדמית וזה טוב כי ברוב התרגילים אני לא מרגיש... יש לי 3 אופציות שמהן אני צריך לבחור 2: 1. סמית' קדימה 2. סמית' אחורה 3. דמבלים אחרי זה יש לי את התרגיל שפותחים את הידיים בעמידה (אני עכשיו מחפש סרטון בשביל להראות לך אחי) ואחרי זה סופר סט של הנפה+שראגס שיש אפשרות שאני אבטל אותו ואז אני לוקח את כל ה3 אופציות. עריכה: נראה לי שאני אבטל את הדמבלים כי אם אני עושה גם קדימה וגם אחורה בסמית' אז אין צורך בדמבלים ובמקום זה יש לי מקום להכניס הנפה שזה תרגיל שממש אהבתי לכתף (אולי אני אשאיר את זה בסופר סט עם שראגס וזהו) נערך לאחרונה על ידי KOKO16, 23-10-08 בשעה 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
על תנאי - פרסום חברות מתחרות
|
![]() מיליטרי פרס
לחיצת כתפיים בדאמבלים \ מוט אתה יכול לעשות ככה לקינוח טריפלסט\דרופסט של- הרחקה לצדדים, הרחקה לקדימה והרחקה לצדדים בישיבה חזה נח על הברכיים (כתף אחורית) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
koko הבנתי איזה תרגיל אתה מתכוון- הנפת הידיים לצדדים, זה לכתף. אני לא ממש אוהב את התרגיל הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם אתה מתאמן בab תן 3 סטים לכתף קדמית ו3 לכתף לטראלית (בכל תרגיל עובדת כל הכתף, אך עובר יותר עומס לחלק בה התרגיל מתמקד).
אם אתה מתאמן בabc תן גם שלושה סטים לכתף אחורית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
משתמש פעיל
|
![]() אני אישית עושה בסמית משין דחיקה קדימה ואחורה במקום דאמבלים כי איתם לא הרגשתי את הכתף ממש
והתרגיל שדיברת עליו זה פרפר כתפיים-תרגיל קשה אבל חובה באימון כתפיים זה עובד על כל החלקים בכתף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() מיליטרי חופשי תרגיל חובה לדעתי.
![]() |
#13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() לחיצה בעמידה עם ברבל, כן.
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() תקראו לזה OHP ותפטרו מכל השמות המצחיקים.
overhead press \ לחיצה מעל הראש \ פרס |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]()