|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() קבל טיפ...
תעשה רגליים!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() למה תלא עושה רגליים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אוקיי לפי דעתי:
- תוריד סט אחד של הגב- לא צריך יותר מ12 סטים לך יש 15 - תוסיף סט לדו ראשי ולתלת ראשי - תחליף לפחות פשיטת מרפקים אחת. תעשה אחיזה צרה - תחליף כפיפת מרפקים אחת עם דאמבלים לאחת עם מוט ותוסיף סט לבריכיאליס -הרחקה אופקית (לצדדים) והרחקה לפנים שניהם זה כתף אמצעית- תחליף אחד בלחיצת כתפיים, ותוסיף סט לכתף אחורית. - על רגליים אני לא מדבר כל אחד שיעשה מה בראש שלו לא בא לשכנע אותך..(חוץ מזה יהיה פה מספיק שיחפרו על זה) מקווה שעזרתי בהצלחה shady |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אלה שהגיבו על הרגליים..דבר ראשון אני שונא שונא את ה 4 ראשי, דבר שני יש לי רגל אדירה. היקף תאומים 42 היקף 4 ראשי 54 (!!!).. אז מקסימום אני צריך סיבולת, כי גודל יש -_- עכשיו לתגובה.. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() - לא עניין של גרוע עניין של מיותר
- אני משום מה לא רואה את הלינקים שהבאת- אני לא על המחשב הרגיל שלי לא יוד מה מה הבעיה פה.. - פשיטת מרפקים התכוונת לתרגיל לתלת ראשי מאחורי הראש בישיבה? או בעמידה ואתה עובד כלפי מטה? בכל מקרה עצה שלי תחליף אחד מהם בלחיצת חזה באחיזה צרה או בלחיצה צרפתית. - אני לא רואה את התרגיל שהוספת לבריכיאליס אבל תרגיל טוב זה לפי דעתי התרגיל שעובדים על משטח בשיפוע.. - תתוריד כפיפת מרפקים אחת- את זאת עם הכבל לכפיפת מרפקים עם מוט. - התרגילים של הכתפיים תביא תמונות כי אני לא רואה קישורים.. שוב זה הכל לפי דעתי תעשה מה בראש שלך.. shady |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() מילקי אני לא רוצה לנפץ לך את האשליה אבל ההקפים שלך ברגליים לא כל כך מרשימים!!
וחוץ מזה מאוד חשוב לעבוד רגליים (חצי גוף שלך)
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחשוב אבל שזה ההיקף שלי בלי לעבוד עליהן בכלל חוץ מכדורסל וריצה(שבינינו זה לא מה שיעשה אותן גדולות - זה גנטיקה..) וכמו שאמרתי 4 ראשי גדול זה גועל נפש לפי דעתי..תאומים זה סקסי..אבל כל כך קשה להבליט אותו ): ממ אז כן..תגובות - לא על הרגליים! זאת בעיה שלי וככה בחרתי.. -_- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ביד קדמית אתה עושה שתי תרגילים שהם בדיוק אותו דבר. לדעתי תעשה כפיפה בעמידה עם מוט ויד-יד בפריצ'ר.
אותו דר עם יד אחורית (אם הבנתי נכון) תחליף אחד מהם ללחיצה צרפתית.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תרגיל 1 - בעמידה + סיבוב של היד כשאני מעלה את שתי הידיים בו זמנית תרגיל 2 - בעמידה כנגד קבל עם מוט W תרגיל 3 - פריצ'ר יד-יד (http://www.exrx.net/WeightExercises/...acherCurl.html) יד אחורית תרגיל 1 - מוט W כנגד קבל(אחיזה רגילה) תרגיל 2 - מוט V כנגד קבל(אחיזה צרה) תרגיל 3 - עוד אין.. כי לחיצה צרפתית זה בדיוק כמו התרגיל הראשון רק בשכיבה.. |
|
![]() |
![]() |