|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה אירובי בינהם
נגיד ככה: ראשון : זה a שני :אירובי שלישי : B רביעי : C חמישי: אירובי שישי: D שבת : אירובי - לפעמים יוצא שלא. מה הסיכוי שאני יפצע מזה? - אני בחיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה יוצא שאתה מתאמן 4 פעמים בשבוע אנאירובי ושלוש פעמים בשבוע אירובי זה אמור להיות ככה תשתדל שהאנאירובי לא יהיה עצים מידי ולא תהיה סיבה שתפצע...
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה
ד"א אני בן 14.. >< ועושה שאלה: איך אפשר לשלוח למישהו הודעה פרטית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אחי, פעם היה אפשר עכשיו לא יודע מה קרה...
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 176
והמשקל שלי בפעם האחרונה 68 היה 72 בשיא. אני עושה חיטוב לא כי אני צריך כי אני רוצה להתנסות בזה. (אני מתאמן כמעט שנה) אני דיי נהנה מזה זה מאתגר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() O_o לא חבל לעשות חיטוב?! מה האחוז שומן שלך? ותפסיק אותו עכשיו! חבל סתם לבזבז זמן איכותי של מסה...היתנסת יפה עכשיו מספיק...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אני רוצה אני מעלה מסה בקלות. במסה אני התנסתי מספיק יותר מחצי שנה. בחורף מסה (עד קצת לפני החופש) בגלל שגם ככה לא רואים את הגוף ואין לי בעייה לאכול 8 פעמים ביום 2.5 גרם חלבו לגרם ומלא פחממות וגם לא רק זה גם יש בננות. בנתים חיטוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אולי פשוט תעשה אירובי אחרי אימון משקולות? abcd זה לא אימונים ארוכים מידיי
![]() |
#10 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעמים חזה וגב. הינה התוכנית שלי: ראשון: (a) חזה ויד קידמיתחזה: דחיקת חזה4x10. דחיקת חזה בשיפוע עליון 4x10 דחיקת חזה בשיפוע עליון עם משקולות 3x10 דחיקת חזה תחתון בשיפוע שלילי 3x10 יד קדמית: משקולות 3x10 מוט ישר 3x10 מוט w בישיבה 3x10 שלישי: (b) גב ויד אחורית גב: מתח 3 סטים מקסימום מתח רחב לפנים 3x10 בנוסף מתח צר מתח רחב לאחור 3x10 במכשיר משיכת מוט מלמעלה 3x10 חתירה 3x10 יד אחורית: מקבילים 3x10 + שכיבות שמיכה צמוד מוט v משיכה 4x10 לחיצה צרפתית 3x10 רביעי: (c) כתפים ורגלים כתפיים: משקולות לפנים 3x10 משקולות לצדדים 3x10 הרמת מוט w 3x10 רגלים: סקוואט 3x10 הרמת רגלים 3x10 רגל אחורית 3x10 שישי : (d) חזה וגב מתח 3 סטים מקסימום דחיקת חזה 4x10. מתח רחב לפנים 3x10 בנוסף מתח צר דחיקת חזה בשיפוע עליון 4x10 מתח רחב לאחור 3x10 במכשיר דחיקת חזה בשיפוע עליון עם משקולות 3x10 משיכת מוט מלמעלה 3x10 דחיקת חזה תחתון בשיפוע שלילי 3x10 ציטוט:
וגם אם אני יעשה את זה זה יהיה יותר גרוע כי כבר שרפתי את כל הסוכר הזמין שיש לי ואין לי כוח לרוץ הרבה... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() באימון שלך ולפי מה שרשמת אתה מתאמן מעט מדי על כל שריר
למשל חזה אתה עובד פעם בשבוע אתה בחיטוב ולכן לא יכול לעבוד בעצימות ממש גבוה על החזה (אני עושה אימון אחד בשבוע על כל שריר אבל אני קורע אותו - אני בעלייה במאסה ואין כיסון שאני אפצע) אתה צריך להתאמן בחיטוב ab או abc 5 פעמים בשבוע ורצוי שאת האירובי תבצע מייד בסיום האימון כח |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מזה השטויות האלו !?!? "מתנסה בחיטוב, לא בעיה לי לעלות מאסה, 15% שומן, בשיא הייתי 72 עכשיו אני 68, התנסתי מספיק- חצי שנה"
אז עכשיו בחיטוב תאבד את כל מה שעבדת עליו במכון בגלל התנסות המפגרת הזו ומראש ששאלתי כמה אתה שוקל ידעתי שאתה שחיף פחות מ 70 קילו זה שאולי אתה 15% שומן זה לא אומר שאתה צריך להוריד אותם, אלא זה אומר שאתה צריך לעלות מאסה לפחחות עוד 10 קילו ותיראה איך אתה לא 15% שומן כי בעצם הוספת הרבה שריר , אתה תהיה יותר "רזה" ואז אולי תשקול חיטוב
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה מתאמן abcd?
|
![]() |
![]() |