|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לכם איזה רעיונות לשיפור משו אני יודע?
יאללה אני רק רואה קוטג' באלי להקיא ת'נשמה איכס כבר יצא מכל החורים כוסעמק יום יום לאכול ת'חרא הזה יש איזה הצעות משו אולי ישפר ת'טעם או משו? אני שם על הטונה פול טבסקו ולא עוזר עדיין מגעיל רצח...=\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() טונה שים עם סלט בדוק עובד וניהיה טעים במיוחד שים חריף אתה לא מרגיש תטעם , או סלדה מדבוחה (מאכל של מרוקאים משהו בן **** רוטב כזה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איזה קוטג' אתה אוכל 0.5% ? זה באמת מגעיל (זה נוזלי כמו לא יודע מה חחח). נמאס לי מזה עברתי ל5% וחשבתי מחדש את השומנים בתפריט.
ולטונה, ראיתי אחלה מתכונים בשירשור המתכונים בארכיון. פשוט זרוק אותה לסלט שמכיל כמה שיותר ירקות.
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 16-07-08 בשעה 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שים 2 ביצים עם מים על הגז בערך 20 דקות.. (שיהיו קשות)
קופסת טונה רוטב תאלתר משהו (קטשופ עם סחוג או כל דבר חריף הולך טוב) תרסק את הביצה ותערבב הכל והנה יש לך משהו מטורף :] וגם כדאי לשלב ירקות עם זה (מלפפונים, עגבניות) שיהיה לך פחות יבש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() לא מבין אותך אחי מה אתה בוכה...
מההודעה שלך אני מניח שאתה בחיטוב.. בוא אני יספר לך משהו אני אוכל קוטג' 0.5% וקופסאת טונה במים כל יום כחלק מהתפריט שלי.. ממש לא מתלונן הקוטג' טעים ואני לא מבין מה כולם מתלוננים כנל הטונה אם ממש מפריע לך הטונה תוסיף כפית שמן זית/מיץ לימון/מלח פלפל... אתה לא אמור ליהנות בחיטוב כל כך אחי למרות שגם אתה לא אמור לסבול קח הכל בפרופורציות הנכונות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל הקטע שאני בררן רצח בקטע של האוכל כוסעמק שהייתי קטן לא לימדו אותי לאכול d:
ותחשוב מזה הייתי ילד ממש שמן אז תבין לבד ת'מצב שלי ואני אל מורגל לאכול הרבה מאכלים ישלי דברים שאני אוכל ודברים שלא קשה להסביר את זה למי שזה לא קורה לו בעצמו.. הייתי אוכל פשוט מה שאני רוצה ומה שלא לא אוכל יעני לא היו מכינים לי ארוחות מסודרות וזה ממתי שהייתי קטן כמו לילדים בדרך כלל הייתי ואמר מה אני רוצה ופשוט ככה מכינים לי אשכרה ילד שמנת רצח ובגלל זה הייתי ילד שמן עד לפני פחות משנה.. ובהתחהל הבחודשיים הראשונים היה לוקח לי יותר מ20 דקות לאכול קופסאת טונה וכל פעם כמעט והקאתי.. ולמי ששאל קוטג' זה בדרך כלל שלוש אחוז שאבא שלי מביא מהעבודה.. ולא יודע זה פשוט מסריח אני אם אני יאכל משו הרבה פעמים וברצף פשוט יימאס לי מזה אז תאר לך אני אוכל את זה יום יום כבר שנה כוסאומו נמאס לי מזה רצח אני רק רואה קוטג' אני כבר חוטף שחלצתת בעע בלורגיש אחי תודה אני ינסה מחר לפני שאני ייצא.. הביצים לרסק אותם שלמות או רק את החלבון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה בחיטוב אז תוותר על החלמון ותשאיר רק את החלבון.. זה פשוט יוסיף לך טעם לטונה. וגם תוותר על הקטשופ בגלל הסוכר שיש בזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח אבא שלי עובד שם כל יום מביא לנו ים קוטג'ים סלטים ארסי קולה .. שווה הדבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומביאים כל יום פול אוכל יכול לספק את כל המשפחה אם לא היינו ככה מפונקים ![]() מביא ירקות,לחם שלם כל כמה ימים,מעדנים,קוטג' ביצים ועוד מלא דברים לא זוכר כבר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין לי כוח לקרואאני רק אגיד שאת הקוטג' אפשר לאכול עם תירס.
שים בפנים תירס(כזה מהשימורים) ותערבב, זה סבבה
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נערך.
נערך לאחרונה על ידי Ido, 17-07-08 בשעה 05:59. סיבה: עקב טיפשות קלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() תעבור לגבינה לבנה. הרבה יותר טוב מהקוטג' ובא טוב עם סלט ולחם קל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אני מבין אותך , אבל מה לעשות הכי טוב קוטג' על הבוקר , הכי טוב טונה בערב
![]() טונה קוטג' טונה קוטג'! ![]()
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() היה תקופה שאכלתי טונה ורציתי להקיא תנשמה
אני מציע שתערבב עם סלט לא תרגיש את הטעם בדוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש מלא דברים לעשות עם טונה כדי לא לסבול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() חזה עוף
חזה הודו בקר דל שומן(אם אתה במסה ![]() תתחיל לדחוף בשר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() כן, אוקיי, אני דוחף בשר לדוגמא כל הזמן אבל בערב לפעמים ובבוקר , אי אפשר לאכול חזה עוף שקמים בבוקר... אז זה או קוטג' או טונה ![]() אין איך להתחמק מהטונה!!!
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני בבעיות עם הקוטג' חרא של דבר.
התחלתי להחליף לגבינה לבנה. נראה איך הולך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולמי שאמרו לאכול בשר דל שומן,כתבתי,אני לא אוכל בשר אדום או בקר אנערף,כל הבשר שאני אוכל זה פרגיות שלוש פעמים בשבוע בערך.. אין לי יודע זה מגעיל אותי אמרתי שאף פעם לא הייתי אוכל נכון ועכשיו קשה להתרגל אז יש דברים שאני יכול ויש דברים שלא.. ותודה על העצות אני ינסה את הדברים שכתבתם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מוזר שאף אחד לא הציע עדיין אבקת חלבון. |
![]() |
![]() |