|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
הרס רש"י שליטא
|
![]() ציטוט:
שנה ומשהו בפיצולים, משקלים של קוקסינלים ושינויים מינורים פיזית. תוכנית כח עוד מעט חודשיים, משקלים שלא חשבתי אף פעם לשים על המוט בכלל, ואלה עוד משקלים של ילדה קטנה עדין ביחס לאחרים.
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אכן אני מעלה משקלים בדדליפט , ובסקוואט. בבנאץ ובפרס הקצב מעט יותר איטי אבל עולה. אני מעלה משקל רק שאני שומר על משטר תזונה ושינה טובה לפני אימון , גם לילה שלפני וגם שעתיים לפני אימון. לוקח n.o expload על בטן ריקה עם סקופ סוכר ענבים ובא למלחמה. תמיד שואף כל אימון לעלות משקל , או לפחות לעשות סט אחד עם משקל OVER יכולת. דדליפט היום 140 ל6. סקוואט 120 ל5 שובר מקביל. בנץ' פרס 90 ל6. בנט-אובר 100 ל5. אני כרגע מבצע abcd - כל אות שריר אחת פרט לd שזה רגליים+ידיים. 6 תרגילים לשריר 5 סטים 8 חזרות. בנץ פרס mr1 104.5 בפעם האחרונה שבדקתי (חודש). גובה מטר 73 משקל 90. עוד מעט עובר לגור בפלורידה אז הכל עומד להשתנות ואני שוקל לטפס מדרגה. נערך לאחרונה על ידי Jack3D, 27-06-11 בשעה 12:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
נפיחון
|
![]() אז עקפתי אותך בהכל חוץ מסקוואט שאני לא מבצע בגלל פציע. וכל זה רק תוך שבועיים. הייתי על 90 קילו בבאנץ וניסיתי כל דרופ סט אפשרי וכל תוכנית אפשרית. אכלתי,ישנתי אבל בכל זאת שום דבר לא עזר סתם השמנתי. Abc,ab,abcd ניסיתי הכל. והתחלתי ss לפני שבועיים והינה עכשיו אני דוחק 115 באנץ,דדליפט עומד אצלי בעיקרון על 170 אבל טכניקה לא משהו לכן שמתי תפוזות בצד והורדתי ל100. פרס נכון להיום 80 קילו. אם אתה רוצה משקלי יד קידמית אז כל יד 32.5 קילו עם מוט w אני מצליח לעשות 60 קילו 6 חזרות {איזה סוס O:}. אבל זה סתם כי יש לי גנטיקה טובה בידיים לא יותר מזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית בטוח בגלל שאתה מתאמן מתחיל*בינוני עם אתה תעשה אימוני כוח ועתשה אותם כמו שצריך והכל תצבור כוח
אתה בזמן קצר תצבור כמות שריר גדולה יותר מאשר בפיצולים בזמן קצר יותר נכון אתה תעלה הרבהנוזלים וקצת שומן ותיהיה תקופה כמו אצלי עכשיו של "שמנמן " אבל חיטוב קצר ונכון מסדר א תזה סקוואט 158 ל3 היה אמור להיות 5 אבל לא עלה לצערי מכמה סיבות שליליות
![]() |
#46 |
נפיחון
|
![]() תתתתתןןןןןןןן בלאטטט. סוס קירעיל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל אחד והיכולת שלו והגנטיקה שלו - אתה לא יכול לאמר אני עקפתי אותך כי זה אינדווידואלי. אני עדין דוגל בכך שחשוב איך שאתה נראה.. יחסית למבנה שלי הייתי חושב שאני מרים 20 קילו יותר ממה שאני נותן לעצמי. מתקדם לאט ובטוח - העיקר שאני מרוצה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() תודהה חח עשיית אחר כך 120 ל8 צילמתי עוד מעט יעלה
יצא לי חזה של אישה
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
דרך אגב הסקואט לתלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
![]() ב10 חודשים מהיקף 31 ל40 יחסית מחוטב זה ליצן?
חביבי אני כנה ואומר את המשקלים ואני לא מתבייש כי אני נראה מספיק גדול בכך שהיית צוחק לדעת שאני מרים רק 90 בנץ. ושוב , נראה טוב רחב ומרוצה מאוד. ומה זה משנה כמה אני מרים? אתה לא יכול להשוות אף אחד אליך או אלי או לאיגור או לכל גולש אחר פה בפורום - זה אינדיווידואלי. משנה איך שאתה נראה לא מעניין כמה אתה מרים אני לא בתחרות עם אף אחד וכל הגוף והיכולת שלו אל תשמע לי כמו godam. נערך לאחרונה על ידי Jack3D, 27-06-11 בשעה 12:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל אופן - עוד לא מלאו לי שנה של אימונים , ואני כל הזמן עולה במשקלים - אם הייתי מתאמן 3 שנים הייתי אומר לך שמע אני מרים רק 90בנץ הייתי מתבייש והייתי מעדיף לא לדבר אלה לתת לתמונות לדבר. בגללכם אני לא מרוכז עם הלקוחות המחורבנים של HP ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() לוקח לך יותר מדי זמן לעלות במשקלים
אני העלתי כמעט 18 קילבסקוואט בחודשיים האלה ואני יכוללהגיד ל1000000 אחוז שהרגלים שלי על שריר נקי יותר גדלות משלך תסכים איתי שיהיה יותר אידאלי אם תעשה את הדרופ סט ממ 150 סקוואט ולא מ120 סקוואט ![]() תתעלמו מהפצעים בגלל האיתושים
![]() |
#54 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקיצור , אל תיהיה יהיר תדע את מקומך - התמונה הזאת נראית יותר טוב ואפשר להבחין בגב טוב כמו שציינתי מהתמונה הראשון ומטרפזים שפה אפשר לראות אותם יותר ברור. בכל אופן - תלך ברחוב גיבור ותצעק אני עושה 170קילו סקוואט מה זה יעזור לך ![]() כל אחד והמבנה גוף שלו והיכולת שלו ומספיק לטחון את זה כי חוץ מהמונה של ההודעות שעולה שום דבר לא מתבהר פה. זה ברור , לכל אדם מיוחסים גנטיקה ויכולת מהיותו זרע. ויכול להגיד לך שאני יותר רחוב ממך.. תמונות בקרוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אחייייייייייי איזה איתושים מנאייק!@!@#!!
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כוח גדול בחיי יום יום יעזור לך הרבה יותר מאשר גוףף יפה וחטוב בשבילי להיות על 12 11 אחוז שומן מספיק אני לא רואה סיבה להיות ממש חטוב מתחת ל10 אחזו שומן אפילו שזה נחמד אם מסת שרירגדולה עושים את זה בלי בעיה אבל בשביל מה ? בשביל לזיין בנות ? אתה ידוע שגם 18 אחוז אפשר לעשות את זה כך שזה לא רוולונתי גם בים לאף אחד לא אכפת מי יותר יפה יותר גדול יותר חטוב לעומת זאת השריר שלי מפגין גם כוח וגם בעתיד יופי אחרי חיטוב כוח רב יכול יום אחד להציל אותך ממווות גוף יפה לא יעשה את זה תרא את הכמות המאסה שיש לי במשקלים עבודה בנינונים האלה ושאני ישפר אותם בעוד 20 קילו אני יראה הרבה יותר גדול ושאני יתחיל להתאמן פיצולים יותר נפח יותר חזרות לשרירים בודדים ..אני יגדיל עוד יותר את מסת הגוף שלי בזמן קצר יותר... ושאני יתחיל להזריק (מה שלא יקרה) אני יכפיל פי 3 יותר את את מסת הגוף שלי ואת הכוח שלי וזה הכל בגלל שהכוח שצברתי כמתאמן מתחיל בינוני
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() ![]() ציטוט:
מה אתה קופץ להזרקות , ומה יעזור לך בחיים להציל אותך ממוות שאתה לא יכול לדעת מה יקרה מחר? במכות של היום אין ילד שלא מסתובב עם סכין ויכול לתקוע לך אותו בגרון. יש לי חבר 50 קילו שיודע אומנות לחימה מאשפז אותי ואותך בחצי דקה חח אתה מצחיק בחיי. בסופו של דבר המטרה זה גוף מתאמן בריא ויחסית חטוב - ולא לא מחפש לזיין אני נשוי אני עושה את זה בשביל ההנאה אני מרגיש שאני עכשיו מדבר עם ילד שחיי בסרט. תצליח יא אכבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() איי אפשר לדעת מה יקרה מחר אבל עם משהו יקרה גוף חזק פיזית ונפשית יציל אותך ממוות מאשר גוף יפה וחלש
ואתה צודק בקשר למכות לא דיברתי על זה אבל עם בן אדם עם כוח רב ילמד אמנות לחימה באופן מצקועי יש לו יותר אחוז הצלחה בלחימה הוא יכול לאשפז אנשים גדולים ואנשים קטנים שיודעים אמנות לחימה כנל אות ודבר אנחנו באימוני כוח עושים את זה בשביל ההנאה אתה נהנה להרגיש את הפמפ באימון את גודל השריר אנחנו נהנים מלהרים כבד וגם יש תקופה שנהנים מפמפ וגוף יפה ...
![]() נערך לאחרונה על ידי harder, 27-06-11 בשעה 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בוא נחזור לעיקר , תמשיך להתאמן חזק ובהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
|
![]() jack3D
אתה לץ מקפץ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי חודשיים.. | tomer145 | פורום אימוני כוח | 3 | 29-12-10 19:20 |
תמונה ראשונה אחרי חודשיים אימונים | MikeS | גלריות הגולשים | 10 | 10-10-09 17:02 |
תמונה חדשה לאחר 4 חודשיים של הפסקה | itaiprz1 | גלריות הגולשים | 16 | 04-10-08 20:47 |
תמונה שלי אחרי חודשיים של אימונים | AkunaMatata | גלריות הגולשים | 13 | 07-06-07 13:21 |
תמונה של הגוף שלי מתאמן חודשיים | noobit | גלריות הגולשים | 16 | 09-04-07 22:25 |