|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() הוא רשם לו שם להביא את הסקוואט ל180.באיזה זכות בכלל אפשר לזרוק ככה משקלים לאנשים בלי לדעת
שום דבר עליהם?זאת הייתה הכוונה שלי לא דיברתי על התרגיל ספציפי |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ברמה שלו [וכנראה גם שלך] הדרך היכ יעילה לגדול היא להוסיף משקל על המוט.. סקוואט 180 זה באמת לא מרשים מדי או קשה מדי להשגה.. בכלל לא סיפור להגיע לזה.. לא, את
![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי TUXLIGHT, 18-01-11 בשעה 17:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להניח עלית לכיתה ה' משהו כזה.אני יודע טוב מאוד איך להרים וכמה.דבר שני משקלים ממש לא מעניינים אותי במיוחד אם אני מתעסק בפיתוח גוף.אני מרים לפי מה שצריך.180 סקוואט חזרה אחת לא מעניינת אותי וגם לא את פותח הפוסט.אז אני מבין קצת יותר ממך תאמין לי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל מה?מתאמן מתחיל מה יש לו לחפש באיזורים האלה אני לא מבין.למה אנשים דוגלים
פה במשקלים כאלה ועוד משחקים אותה אחרי זה מה זה זה כלום.לא אוהב תזלזול הזה. אני הגעתי למימדים עצומים ולא הייתי באיזור בכלל של 180 קילו. אם הבנאדם בא ואומר שמעו אני רוצה כוח זה הדבר היחידי שמעניין אותי זה משהו אחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
תראה איך אתה מתנשא מעל כולם מי אתה בכלל? יש לך השכלה כל שהיא בנושא? ישך תארים במשהו? איך אתה בא ככה ומזלזל בבן אדם שכתב 2 ספרים עשה תארים בנושא עם וותק אימון של מעל 30 שנה? אהה אבל אתה התחלת לפמפם ידים כשהוא היה בכיתה ה' אההה כל מה שאנשים פה זורקים ss והתרגילים האלה זה לא משהו שהם המציאו זה משהו שהם ניסו וראו שעובד ומוזר מה שעובד עלי לא עובד עליך נכון? אבל איך זה שכל מי שניסה את התוכנית התחזק וגדל בהרבה ממה שהוא היה כשהוא היה בפיצולים? אה נו ברור הכול שומן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() וברור שאתה במין יורת ממני.. ומקובה.. ומכל הפורום.. יש לך וותק במכון! ס1ס כמו שאמרתי.. וגם אתה היית מגלה את זה אם היית קורא כמה ספרים ומאמרים רציניים בחיים שלך ברמה שלו כוח = גודל הוא יגדל בצורה היכ משמעותית מעצם זה שהוא יוסיף משקל על המוט כל זה תופס כל עוד אתה מתאמן מתחיל ולדעתי ודעת רבים גם תופס בשלב שאתה מתאמן בינוני כל עדו אתה יכול להעלות את המשקל על המוט ב 2.5 קליו לשבוע [לא מדבר על 2.5-5 קליו באימון [SS - מתאמן מתחיל] .... זה יגרום להכי הרבה גדילה במסת שריר] אחרי זה העניינים הופכים להיות יותר ספציפיים למטרות גדילה ושם אני מסכים ש 8-10 חזרות יותר יעיל ושמנוחות קצרות יורת .. יותר יעיל לגדילת שריר ושתוכניות אחרות וכנראה גם בידוד שרירים יהיה יותר יעיל אבל עד אז... כוח = גודל
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
פשוט יכול להיות ש למתאמן מתחיל זאת באמת תיהיה תוכנית עדיפה מכל הבחינות... זה גם הגיוני תחשוב בלי להיכנס לפרטים הקטנים אם אתה מקבל כוח ואחרי זה מתחיל לאמן ידיים בנפרד עםמשקל גדול זה יכול לגרום לגדילה משמעותית... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כל הרעיון.אבל להגיד לו להגיע ל180 לדעתי זה ממש מיותר.אפשר לגדול ממשקלים הרבה יותר נמוכים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
|
![]() ציטוט:
מה אתה חושב שהוא התכוון שאם לא תגיע ל180 תיהיה שחיף ואם תעבור את ה180 תיהיה ענק? ומה עשית מה180 הזה כאילו זה שיא עולם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר גם אפשר לגדול בצרוה רצינית גם בלי להרים כבד.. ואנשים עשו ועושים את זה השאלה כמה זמן לוקח לזה לקרות כל עוד אפשר להעלות את משקלי העבודה בצורה שבועית [מתאמן בינוני] ובטח מאימון לאמיון זה יהיה יותר יעיל גם לגודל מכל תוכנית אחרת
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]() גם בדרך כלל לרוב האנשים האלה יש פלג גוף עליון גדול ורגלים של תרנגולת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אחי.. גם ככה לא רואים את הרגליים במכנס ארוך [סקיני ג'ינס מידה 28] .. אז מה זה שווה!!!!!????
אפ כבר אז רק את התאומים.. עם מכנס קצר עוד רואים אותם
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להתנשאות הייתי חייב פשוט לענות בחזרה.ודבר שני לא הבנתם את הנקודה שלי מההתחלה הוא אמר לו להגיע ל180 סקוואט ואחרי זה להתחיל לעבוד abc.....וכו' ואני אמרתי שאין טעם להגיע למשקלים כאלה ועוד לאנשים שרק מתחילים את האימונים שלהם ומה לעשות שיש לי יותר נסיון ואני עובד כבר שנתיים וחצי עם אנשים אז אני לא בא ומדבר סתם כי קראתי שתיים וחצי מאמרים ואני חושב שאני יודע הכל. ועם כל הכבוד לתוכנית ss זה לא תרגילים שאנשים צריכים לעשות כל כך מהר אפשר להגיע לכל התוצאות גם בלי.מנסיון של עצמי ומנסיון שלי עם אנשים אחרים הכל בהדרגה.ודרך אגב קובה שלח לי סרטונים שלך עובד עם 180 דד ליפט וסקאוטים ב4 סטים של 12 חזרות אחי.אני מחכה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או כמה חודשים אפילו.כי זה בעצם מתאמן מתחיל.כל הרעיון זה לעשות את זה לאט ובריא זה נראה שכולם פה ממהרים.כל הגדולים היום לקח להם 20 שנה להגיע למה שהם היום וגם זה עם חומרים.בתור מאמן זה לא דברים שאני נותן לאנשים לעבוד על ההתחלה.ולא משנה כמה הם רוצים לפתח גוף.שנה בחדר כושר בעיני זה רק חימום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |