ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-10-10, 14:53   #41
L1ghtWeighT
חבר פעיל

הסמל האישי שלL1ghtWeighT

עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
ואתה הומו
הכל בהומור בריא מה אתה תוקף..

* R.I.P Zyzz - Father of aesthetics, The god of lols *
L1ghtWeighT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-10, 15:05   #42
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

ציטוט:
פורסם במקור על ידי l1ghtweight צפה בהודעה
ילדים לא לריב אני יגיד אותכם לאבא יאיר
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-10, 15:23   #43
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי l1ghtweight צפה בהודעה
תצמד לדיון, בשביל מה אתה מנסה לעורר ריבים?
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-10, 18:22   #44
L1ghtWeighT
חבר פעיל

הסמל האישי שלL1ghtWeighT

עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym

ציטוט:
תצמד לדיון, בשביל מה אתה מנסה לעורר ריבים?
חח כי האמת כבר נמאס מהדיונים האלה..... מילא פעם ב .... אבל כל יום יש את אותם דיונים על אותם הפאקטורים...
צודק לא הייתי צריך להגיב

* R.I.P Zyzz - Father of aesthetics, The god of lols *
L1ghtWeighT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-10, 19:43   #45
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי קפטן שלד צפה בהודעה
זה פשוט לא נכון. תלך לגו-קקי ותראה בעצמך שאפילו הליצנים המזריקים פחות גדולים מהחבר'ה שמתאמנים לכוח.
הנקודה שלי שזה עובד, בדרך זו או אחרת בזמן זה או אחר... מה שכן הרבה יותר קל ונוח ללכת על תוכנית פיצולים מעפנה וסטנדרטית מאשר להכנס לעומק ללמוד טכניקה ולפוצץ נימים בעין תוך כדי סקוואט... זה לא מתאים לכולם

ציטוט:
ריפטואיסט ממוצע הוא במקרה הטוב מתאמן שעבר את השלב של המתחיל, ונמצא ב intermediate
יוסי יד 50 זה בדרך כלל מתאמן של 4-5 שנים ומעלה.

ובכלל, מה זה נראה יותר טוב? זה שיש לו פיק בבייספ?
אתה יכול להתווכח עד מחר, אבל "תכניות כוח" מייצרות מאסה יותר מתכניות פיצולים. כשאתה עובד כבד הפוטנציאל לגדול עולה וככל שהאימון עצים אתה ממזער את העליה בשומן.

"עובד" או "לא עובד", הסקאלה מאוד רחבה,
פיק זה דוגמא מצויינת למשהו שלא אכפת לריפטואיסטים וכן אכפת למי שמתאמן לbb, בכל הנוגע למזעור העליה בשומן עם כל הכבוד אם יש משהו שבאופן כללי הריפטואיסטים לא מצטיינים בו זה רזון אז בוא נשים את זה בצד...

ותסתכל דוגמא בפורום על כל הבני 16-19, כולם טבעיים עד כמה שידוע, תשווה ריפטואיסטים מול אנשים כמו תמיר סהר ישראל אלירן וכו'... מי יותר גדול? ספציפית קח את אלברו הבחור מאוד מאוד חזק לגילו ולמשקל שלו וגם יותר חזק ממני, אבל בוא נגיד ככה - ענק הוא לא בלשון המעטה. תמיד אפשר לקחת דוגמאות לכאן או לכאן העניין הפשוט שזה בהחלט לא אבסולוטי.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-10, 20:15   #46
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
הנקודה שלי שזה עובד, בדרך זו או אחרת בזמן זה או אחר... מה שכן הרבה יותר קל ונוח ללכת על תוכנית פיצולים מעפנה וסטנדרטית מאשר להכנס לעומק ללמוד טכניקה ולפוצץ נימים בעין תוך כדי סקוואט... זה לא מתאים לכולם

פיק זה דוגמא מצויינת למשהו שלא אכפת לריפטואיסטים וכן אכפת למי שמתאמן לbb, בכל הנוגע למזעור העליה בשומן עם כל הכבוד אם יש משהו שבאופן כללי הריפטואיסטים לא מצטיינים בו זה רזון אז בוא נשים את זה בצד...

ותסתכל דוגמא בפורום על כל הבני 16-19, כולם טבעיים עד כמה שידוע, תשווה ריפטואיסטים מול אנשים כמו תמיר סהר ישראל אלירן וכו'... מי יותר גדול? ספציפית קח את אלברו הבחור מאוד מאוד חזק לגילו ולמשקל שלו וגם יותר חזק ממני, אבל בוא נגיד ככה - ענק הוא לא בלשון המעטה. תמיד אפשר לקחת דוגמאות לכאן או לכאן העניין הפשוט שזה בהחלט לא אבסולוטי.
אתה יודע כמה זמן תמיר וישראל מתאמנים?

תראה את"איש הלילה " הוא גדול וחזק
תראה רן moo הוא גדול וחזק
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-10, 20:57   #47
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
שים לב שלא התייחסתי למה יותר טוב. מישהו הביא טיעון והפרכתי אותו.
בנוגע לשאר מה שאמרת - הכל לא מדויק. מישהו מאיתנו העלה תמונה? או שאתה פשוט מניח ככה?
אה ואתה תמים לאללה בנוגע לחלק מהחבר'ה שכתבת. ואל תבקש לנקוב בשמות כי אני לא אעשה את זה.

נ.ב

tal_s אוטוטו בן 19, למה הוא לא דוגמא? ויש לי עוד בחור שלא רושם בפורום ששוקל גם הוא מעל 100 קילו והוא הגיע לזה מ80 קילו ב3 חודשים בSS. אבל אני לא קופץ עם דוגמאות כי זה לא אומר כלום. אגב, אתה חושב ששניהם קטנים?

נערך לאחרונה על ידי קפטן שלד, 04-10-10 בשעה 21:01.
קפטן שלד מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-10, 21:08   #48
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
בנוגע לשאר מה שאמרת - הכל לא מדויק. מישהו מאיתנו העלה תמונה? או שאתה פשוט מניח ככה?
אה ואתה תמים לאללה בנוגע לחלק מהחבר'ה שכתבת. ואל תבקש לנקוב בשמות כי אני לא אעשה את זה.

נ.ב

tal_s אוטוטו בן 19, למה הוא לא דוגמא? ויש לי עוד בחור שלא רושם בפורום ששוקל גם הוא מעל 100 קילו והוא הגיע לזה מ80 קילו ב3 חודשים בss. אבל אני לא קופץ עם דוגמאות כי זה לא אומר כלום. אגב, אתה חושב ששניהם קטנים?
והבחור השני בן 19 גם, שכחתי לציין. אם זה משנה, ארבל ראה אותו פעם כשהגיע למשמרת שלי בגו-אקטיב.
ישן 04-10-10, 21:12   #49
subzero1122
Banned

ציטוט:

מה אתה מבלבל תמוח על שמנים
אני והשלד שני שחיפים
לאיש הלילה יש יותר מאסה מכל הטבעיים בפורום פה, ויותר מהרבה כאלה שלא טבעיים
ואלברו לא חזק לגילו.

אגב, תמיר כן חזק לגילו ובגלל זה הוא גדול.
לגבי השאר אני לא מכיר ולא יודע אם הם טבעיים.
ישן 04-10-10, 21:15   #50
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
אני והשלד שני שחיפים
ואלברו לא חזק לגילו.
אתה שחיף אני ס1ס מאסה.

עכשיו ברצינות - בגלל שלבילדרים כמו שאמרת אכפת מהפיק מה שקורה זה שמגיעים לתחרויות בארץ ויש אנשים עם רגליים מצחיקות. ככה זה כשמסתכלים על מאסה בזרועות ולא סופרים את הרגליים, יש מתחרים שהרגליים שלי יותר גדולות משלהם, משאיר בחוץ את איש הלילה שיש לו רגליים עצומות.
ישן 04-10-10, 21:19   #51
subzero1122
Banned

ציטוט:
אתה שחיף אני ס1ס מאסה.

עכשיו ברצינות - בגלל שלבילדרים כמו שאמרת אכפת מהפיק מה שקורה זה שמגיעים לתחרויות בארץ ויש אנשים עם רגליים מצחיקות. ככה זה כשמסתכלים על מאסה בזרועות ולא סופרים את הרגליים, יש מתחרים שהרגליים שלי יותר גדולות משלהם, משאיר בחוץ את איש הלילה שיש לו רגליים עצומות.

אגב, זה לא "יש מתחרים", זה "רוב המתחרים".
ישן 04-10-10, 21:48   #52
Scylla

ציטוט:

נ.ב

tal_s אוטוטו בן 19, למה הוא לא דוגמא? ויש לי עוד בחור שלא רושם בפורום ששוקל גם הוא מעל 100 קילו והוא הגיע לזה מ80 קילו ב3 חודשים בss. אבל אני לא קופץ עם דוגמאות כי זה לא אומר כלום. אגב, אתה חושב ששניהם קטנים?
אמרתי יש דוגמאות לכאן ולכאן, ואת טל מעולם לא ראיתי אבל אני בטוח שהוא לא קטן. אל תשכח שהוא מתאמן גם לא מעט זמן לפחות מאז שאני זוכר את עצמי כאן בפורום. לגבי לעלות מעל 20 קילו ב3 חודשים - צר לי אבל כאן אני מגחך. הסיבה היחידה שהוא עלה 20 קילו זה אולי אוריאוס. Ss אחלה תוכנית אבל היא לא קסם.

לגבי תמונות וכו'... אני מכיר חלק מהאנשים כולל אותך ואני לא יודע אם זה אתה או יאיר שאמרתם על אחד החזקים כאן שהוא לא נראה כאילו הוא מתאמן בכלל מבלי להזכיר מי זה. ככה שתמיד יש דוגמאות לכאן ולכאן העניין הוא שהנוסחה שלכם יעילה בוודאות לכוח זה אין לי ספק אבל למאסה - לא תמיד.
ציטוט:
אני והשלד שני שחיפים
ואלברו לא חזק לגילו.

אגב, תמיר כן חזק לגילו ובגלל זה הוא גדול.
לגבי השאר אני לא מכיר ולא יודע אם הם טבעיים.
תמיד מתאמן בתוכנית פיצולים לחלוטין אם אני לא טועה, מה התירוץ שלך שהוא גדול?

ציטוט:
אגב, זה לא "יש מתחרים", זה "רוב המתחרים".
פה אנחנו מסכימים, ספציפית בארץ המודעות לרגליים בתור חלק מהגוף פשוט לא קיימת. יש מתחרה שמסיבה לא מובנת מאוד מוערך וכותב כאן בפורום ועושה הרבה רעש אבל עם רגליים של רקדנית במקרה הטוב.
ישן 04-10-10, 21:54   #53
subzero1122
Banned

ציטוט:
אמרתי יש דוגמאות לכאן ולכאן, ואת טל מעולם לא ראיתי אבל אני בטוח שהוא לא קטן. אל תשכח שהוא מתאמן גם לא מעט זמן לפחות מאז שאני זוכר את עצמי כאן בפורום. לגבי לעלות מעל 20 קילו ב3 חודשים - צר לי אבל כאן אני מגחך. הסיבה היחידה שהוא עלה 20 קילו זה אולי אוריאוס. Ss אחלה תוכנית אבל היא לא קסם.

לגבי תמונות וכו'... אני מכיר חלק מהאנשים כולל אותך ואני לא יודע אם זה אתה או יאיר שאמרתם על אחד החזקים כאן שהוא לא נראה כאילו הוא מתאמן בכלל מבלי להזכיר מי זה. ככה שתמיד יש דוגמאות לכאן ולכאן העניין הוא שהנוסחה שלכם יעילה בוודאות לכוח זה אין לי ספק אבל למאסה - לא תמיד.

תמיד מתאמן בתוכנית פיצולים לחלוטין אם אני לא טועה, מה התירוץ שלך שהוא גדול?

פה אנחנו מסכימים, ספציפית בארץ המודעות לרגליים בתור חלק מהגוף פשוט לא קיימת. יש מתחרה שמסיבה לא מובנת מאוד מוערך וכותב כאן בפורום ועושה הרבה רעש אבל עם רגליים של רקדנית במקרה הטוב.

אגב, נראה לי שאתה מדבר עליי, ואין לי בעיה עם זה, להפך, זה מצחיק, ואה, אני חלש.

לגבי תמיר, הוא מושך 200 דדליפט, אחד האנשים אמר שהוא ראה אותו לוחץ הרבה, ככה שקטן הוא לא יכול להיות.
ההבדל הוא שבתכנית שבה הוא היה מרים יותר הוא גם היה יותר גדול.

אני לא חושב שאתה הבנת את המהות והפרנציפ באימונים, זה ברור מאליו שמי ששם משקל על המוט ואוכל הרבה גודל. אם אתה לא מקיים אחד מאלה אתה לא גודל.

זה קל לקחת כמה ילדים מתוך ה90000000000 שיש פה ולנפנף בזה שהם גדולים, מצד שני כללללללללל אבל כלללל מי שמתאמן בss עלה הרבה במשקל והתחזק, יש פה אנשים שהתחילו 50 קילו, אל תצפה שהם יהיו 100 קילו אחרי שנה.
ישן 04-10-10, 22:18   #54
קפטן שלד
משתמש רגיל

אופיר - גם אני לא האמנתי, אבל הילד נהיה ענק(הבחור עם העלייה של ה20 קילו). הוא הכפיל את כל ההרמות שלו, ופשוט עשה את התוכנית כמו שצריך.
ישן 04-10-10, 23:12   #55
subzero1122
Banned

ציטוט:
אופיר - גם אני לא האמנתי, אבל הילד נהיה ענק(הבחור עם העלייה של ה20 קילו). הוא הכפיל את כל ההרמות שלו, ופשוט עשה את התוכנית כמו שצריך.
ככה זה כשעושים תתכנית כמו שהיא, שזה אומר גם לאכול כמו שהוא כותב
ישן 04-10-10, 23:48   #56
lifton
חבר פעיל

אז רגע..יש לי קצת בלאגן בראש..
כרגע אני החלטתי שאחרי תקופה שאני מתאמן הכיוון שלי זה בודיבילדר, לגדול ,להיות חטוב במשקל של 100 קילו או קצת יותר..
וכמה דברים שיהיה רקע..1.83 88 קילו, דדליפט 130 קילו ,סקווט 110 קילו..רק בשביל אינדיקציה..
בכל מקרה, p/rr/s יהיה יעיל בשבילי? ואם כן ,כמה פעמים בשבוע כדי להתאמן?

נערך לאחרונה על ידי lifton, 04-10-10 בשעה 23:56.
lifton מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-10, 00:10   #57
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lifton צפה בהודעה
אז רגע..יש לי קצת בלאגן בראש..
כרגע אני החלטתי שאחרי תקופה שאני מתאמן הכיוון שלי זה בודיבילדר, לגדול ,להיות חטוב במשקל של 100 קילו או קצת יותר..
וכמה דברים שיהיה רקע..1.83 88 קילו, דדליפט 130 קילו ,סקווט 110 קילו..רק בשביל אינדיקציה..
בכל מקרה, p/rr/s יהיה יעיל בשבילי? ואם כן ,כמה פעמים בשבוע כדי להתאמן?

לא.
יש לך 50 קילו לפחות לעלות בסקוואט לפני שתחשוב על כיוונים כאלה.
ישן 05-10-10, 00:43   #58
Scylla

ציטוט:
ציטוט:
ככה זה כשעושים תתכנית כמו שהיא, שזה אומר גם לאכול כמו שהוא כותב
אני מאמין לכם שהוא גדל המון ובצורה יוצאת דופן. אבל אני שם את החיים שלי שהוא עלה המון המון שומן, לא מעט, המון.

לא חוכמה להגיד שכולם עולים במשקל שיש מאמר שדוחף אותם לאכול אוריאוס וגלידות...

ולגבי מה שאמרת שמי שאוכל ומעלה משקלים - גודל, כאן שנינו מסכימים, העניין הוא שיש עוד תוכניות שיקיימו את המשוואה הזאת, וגם עם פיצולים זה עובד, מה לעשות.
ישן 05-10-10, 00:53   #59
subzero1122
Banned

ציטוט:
אני מאמין לכם שהוא גדל המון ובצורה יוצאת דופן. אבל אני שם את החיים שלי שהוא עלה המון המון שומן, לא מעט, המון.

לא חוכמה להגיד שכולם עולים במשקל שיש מאמר שדוחף אותם לאכול אוריאוס וגלידות...

ולגבי מה שאמרת שמי שאוכל ומעלה משקלים - גודל, כאן שנינו מסכימים, העניין הוא שיש עוד תוכניות שיקיימו את המשוואה הזאת, וגם עם פיצולים זה עובד, מה לעשות.
לא אמרנו שלא עובד

עובד פחות, ויותר לאט.
ישן 05-10-10, 01:07   #60
lifton
חבר פעיל

אפשר לשמוע עוד דעה של מישהו אחר?..ואם אפשר לדעת למה אתה שולל את זה?