|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אגב, זה לא "יש מתחרים", זה "רוב המתחרים". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
לגבי תמונות וכו'... אני מכיר חלק מהאנשים כולל אותך ואני לא יודע אם זה אתה או יאיר שאמרתם על אחד החזקים כאן שהוא לא נראה כאילו הוא מתאמן בכלל מבלי להזכיר מי זה. ככה שתמיד יש דוגמאות לכאן ולכאן העניין הוא שהנוסחה שלכם יעילה בוודאות לכוח זה אין לי ספק אבל למאסה - לא תמיד. ציטוט:
פה אנחנו מסכימים, ספציפית בארץ המודעות לרגליים בתור חלק מהגוף פשוט לא קיימת. יש מתחרה שמסיבה לא מובנת מאוד מוערך וכותב כאן בפורום ועושה הרבה רעש אבל עם רגליים של רקדנית במקרה הטוב.
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אגב, נראה לי שאתה מדבר עליי, ואין לי בעיה עם זה, להפך, זה מצחיק, ואה, אני חלש. לגבי תמיר, הוא מושך 200 דדליפט, אחד האנשים אמר שהוא ראה אותו לוחץ הרבה, ככה שקטן הוא לא יכול להיות. ההבדל הוא שבתכנית שבה הוא היה מרים יותר הוא גם היה יותר גדול. אני לא חושב שאתה הבנת את המהות והפרנציפ באימונים, זה ברור מאליו שמי ששם משקל על המוט ואוכל הרבה גודל. אם אתה לא מקיים אחד מאלה אתה לא גודל. זה קל לקחת כמה ילדים מתוך ה90000000000 שיש פה ולנפנף בזה שהם גדולים, מצד שני כללללללללל אבל כלללל מי שמתאמן בss עלה הרבה במשקל והתחזק, יש פה אנשים שהתחילו 50 קילו, אל תצפה שהם יהיו 100 קילו אחרי שנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כל שבוע קילו | פלד | גלריות הגולשים | 11 | 06-02-09 19:36 |
שבוע סוף | talll | פיתוח גוף-כללי | 26 | 14-12-08 21:55 |
למה לא לעשות דיאטת שבוע Bulk שבוע Cut? | Acid Rain | תזונה ותוספים | 9 | 06-07-07 21:54 |