|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]()
![]() |
#42 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() חח כי האמת כבר נמאס מהדיונים האלה..... מילא פעם ב .... אבל כל יום יש את אותם דיונים על אותם הפאקטורים...
צודק לא הייתי צריך להגיב
![]() |
#45 | ||
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ותסתכל דוגמא בפורום על כל הבני 16-19, כולם טבעיים עד כמה שידוע, תשווה ריפטואיסטים מול אנשים כמו תמיר סהר ישראל אלירן וכו'... מי יותר גדול? ספציפית קח את אלברו הבחור מאוד מאוד חזק לגילו ולמשקל שלו וגם יותר חזק ממני, אבל בוא נגיד ככה - ענק הוא לא בלשון המעטה. תמיד אפשר לקחת דוגמאות לכאן או לכאן העניין הפשוט שזה בהחלט לא אבסולוטי.
![]() |
![]() |
#46 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
תראה את"איש הלילה " הוא גדול וחזק תראה רן moo הוא גדול וחזק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
בנוגע לשאר מה שאמרת - הכל לא מדויק. מישהו מאיתנו העלה תמונה? או שאתה פשוט מניח ככה? אה ואתה תמים לאללה בנוגע לחלק מהחבר'ה שכתבת. ואל תבקש לנקוב בשמות כי אני לא אעשה את זה. נ.ב tal_s אוטוטו בן 19, למה הוא לא דוגמא? ויש לי עוד בחור שלא רושם בפורום ששוקל גם הוא מעל 100 קילו והוא הגיע לזה מ80 קילו ב3 חודשים בSS. אבל אני לא קופץ עם דוגמאות כי זה לא אומר כלום. אגב, אתה חושב ששניהם קטנים?
חדר כושר נערך לאחרונה על ידי קפטן שלד, 04-10-10 בשעה 21:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#49 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה אתה מבלבל תמוח על שמנים אני והשלד שני שחיפים לאיש הלילה יש יותר מאסה מכל הטבעיים בפורום פה, ויותר מהרבה כאלה שלא טבעיים ואלברו לא חזק לגילו. אגב, תמיר כן חזק לגילו ובגלל זה הוא גדול. לגבי השאר אני לא מכיר ולא יודע אם הם טבעיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() עכשיו ברצינות - בגלל שלבילדרים כמו שאמרת אכפת מהפיק מה שקורה זה שמגיעים לתחרויות בארץ ויש אנשים עם רגליים מצחיקות. ככה זה כשמסתכלים על מאסה בזרועות ולא סופרים את הרגליים, יש מתחרים שהרגליים שלי יותר גדולות משלהם, משאיר בחוץ את איש הלילה שיש לו רגליים עצומות.
![]() |
![]() |
#51 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אגב, זה לא "יש מתחרים", זה "רוב המתחרים". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
|
![]() ציטוט:
לגבי תמונות וכו'... אני מכיר חלק מהאנשים כולל אותך ואני לא יודע אם זה אתה או יאיר שאמרתם על אחד החזקים כאן שהוא לא נראה כאילו הוא מתאמן בכלל מבלי להזכיר מי זה. ככה שתמיד יש דוגמאות לכאן ולכאן העניין הוא שהנוסחה שלכם יעילה בוודאות לכוח זה אין לי ספק אבל למאסה - לא תמיד. ציטוט:
פה אנחנו מסכימים, ספציפית בארץ המודעות לרגליים בתור חלק מהגוף פשוט לא קיימת. יש מתחרה שמסיבה לא מובנת מאוד מוערך וכותב כאן בפורום ועושה הרבה רעש אבל עם רגליים של רקדנית במקרה הטוב.
![]() |
![]() |
#53 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אגב, נראה לי שאתה מדבר עליי, ואין לי בעיה עם זה, להפך, זה מצחיק, ואה, אני חלש. לגבי תמיר, הוא מושך 200 דדליפט, אחד האנשים אמר שהוא ראה אותו לוחץ הרבה, ככה שקטן הוא לא יכול להיות. ההבדל הוא שבתכנית שבה הוא היה מרים יותר הוא גם היה יותר גדול. אני לא חושב שאתה הבנת את המהות והפרנציפ באימונים, זה ברור מאליו שמי ששם משקל על המוט ואוכל הרבה גודל. אם אתה לא מקיים אחד מאלה אתה לא גודל. זה קל לקחת כמה ילדים מתוך ה90000000000 שיש פה ולנפנף בזה שהם גדולים, מצד שני כללללללללל אבל כלללל מי שמתאמן בss עלה הרבה במשקל והתחזק, יש פה אנשים שהתחילו 50 קילו, אל תצפה שהם יהיו 100 קילו אחרי שנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() אז רגע..יש לי קצת בלאגן בראש..
כרגע אני החלטתי שאחרי תקופה שאני מתאמן הכיוון שלי זה בודיבילדר, לגדול ,להיות חטוב במשקל של 100 קילו או קצת יותר.. וכמה דברים שיהיה רקע..1.83 88 קילו, דדליפט 130 קילו ,סקווט 110 קילו..רק בשביל אינדיקציה.. בכל מקרה, p/rr/s יהיה יעיל בשבילי? ואם כן ,כמה פעמים בשבוע כדי להתאמן?
![]() נערך לאחרונה על ידי lifton, 04-10-10 בשעה 23:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא. יש לך 50 קילו לפחות לעלות בסקוואט לפני שתחשוב על כיוונים כאלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
לא חוכמה להגיד שכולם עולים במשקל שיש מאמר שדוחף אותם לאכול אוריאוס וגלידות... ולגבי מה שאמרת שמי שאוכל ומעלה משקלים - גודל, כאן שנינו מסכימים, העניין הוא שיש עוד תוכניות שיקיימו את המשוואה הזאת, וגם עם פיצולים זה עובד, מה לעשות.
![]() |
![]() |
#59 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עובד פחות, ויותר לאט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לשמוע עוד דעה של מישהו אחר?..ואם אפשר לדעת למה אתה שולל את זה?
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כל שבוע קילו | פלד | גלריות הגולשים | 11 | 06-02-09 19:36 |
שבוע סוף | talll | פיתוח גוף-כללי | 26 | 14-12-08 21:55 |
למה לא לעשות דיאטת שבוע Bulk שבוע Cut? | Acid Rain | תזונה ותוספים | 9 | 06-07-07 21:54 |