|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה, Fatboy.
ודיברתי על המשקל המקסימלי שמוט אולימפי יכול להחזיק. ואורכו 2.2 מ'? ארוך למדי, לא בטוח שיתאים לי. אין קצר יותר? בינתיים אזרום עם המוט הרגיל. נראה כבר מה תהיה הדרישה בהמשך. אני שוב אזכיר שאין לי כוונה להתנפח מאוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמתי לב למגמה מעניינת אצל האנשים ש"לא רוצים להתנפח יותר מדי"
ברגע שהם מתחילים להתחזק משבוע לשבוע משמעותית על תכניות מסוג ss הם רק רוצים להמשיך להתחזק ולגדול והמנטליות הזאת של בטן/ידיים נעלמת, כנראה זה תוצר לוואי של עלייה משמעותית בטסט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() אזז בוא נקווה שלכולם ייהיה טסט בשמיים אולי ככה יקבלו שכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() זה כבר עצוב זה לא מצחיק כבר ששכבה כל כך גבוהה מאחוז שמתאמנים בחדרי כושר אינם מודעים לאלטרנטיבות שבספורט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]() גודאם מסכים עם גישתך המקצועית בעניין הציוד אבל חשוב לזכור שלא כל מתחיל יכול להתאמן בסגנון חופשי עם כלוב לדעתי שיתחיל ללמוד תספורט ינסה בעצמו וייווכח לראות עם הוא נחוש ואז הוא ישאל את השאלות לפני שהוא קונה.
לא צריך להציע כלוב ומשקולות לכל בחור שקונה חבל קפיצה ושואל אם זה טוב לבניית שרירים. קודם שהילדים ימצאו עבודה יחיו תספורט ואז ישקיעו בבייבי משלהם זו דעתי. תן גם לחאפרים להתפרנס... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מולטי טריינר | DanD | אימונים | 4 | 17-02-10 22:16 |
כבל של מולטי טריינר | matanp1 | אימונים | 1 | 26-06-09 13:32 |
סרטון פולי עליון משקל מקסימלי במולטי טריינר | gallevi123 | גלריות הגולשים | 11 | 10-07-08 20:08 |
מולטי טריינר | knafod | פיתוח גוף-כללי | 4 | 05-06-08 21:19 |
מולטי טריינר | trx--->sus | אימונים | 13 | 13-02-08 17:01 |