|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ...
זה חכם בערך כמו לומר שדרכים יעילות לטפל בסרטן הן כימותרפיה, וללכת לרופא
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה יותר חכם מלהגיד לחולה סרטן בפורום לשתות תה צמחים כי זה עושה את הגוף בריא יותר, אז זה ירפא אותו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() אתה חושב שסקוואט זה וודו?
![]() |
#4 |
|
![]() אתם נותנים לסקוואט יכולות סגוליות מוגזמות
אתה חושב שלפני רפיטו וכו' לא ידעו מה זה סקוואט? אני מניח שהמלצות של פיזיותרפיסטים הן קצת מעל להמלצות של חבר'ה באינטרנט
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() הסתגלות
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אני באמת לא יודע מה הם לומדים 4 שנים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() את האמת, אני מסכים כאן...הם לא בדיוק מומחים לתרגילים מורכבים כאלה, לפחות לא אלה שבקופת חולים.
![]() |
#8 |
|
![]() תבדוק לפני שאתה מניח. מה הקשר לריפטו?
![]() |
#9 |
|
![]() מה זה מה הקשר לרפיטו, כל העלה של סקוואט אתה מקשר ישירות לרפיטו, אתם מסתמכים מאוד על העדויות שלו לגבי סקוואט
וסליחה, מאיפה אתה יודע שכל ילד שקרא כמה ספרים וקצת באינטרנט מבין יותר מפיזיותרפיסט? חוצפה חבל על הזמן אנשים צריכים להפסיק לחשוב שהם יודעים הכל בגלל שהם קראו כמה ספרים
![]() |
#10 |
|
![]() אתה אמרת ריפטו, אני לא אמרתי כלום. בינתיים אתה מתלהם, ונתלה בצורה עיוורת בדמויות סמכותיות בלי לבדוק אותן לעומק
![]() |
#11 |
|
![]() אתה אמרת תבדוק שאתה לפני שאתה מניח, בתגובה למשפט "אני מניח שהמלצות של פיזיותרפיסטים הן קצת מעל להמלצות של חבר'ה באינטרנט", זה זלזול שפשוט חבל על הזמן
אתה פשוט מאוד אומר שים זין על דמות סמכותית, ולך תאמין לאיזה ילד שקרא קצת באינטרנט אני לא אומר ללכת אחרי פיזיותרפיסטים בצורה עיוורת, אבל לא לזלל בהם בצורה כזאת דוחה
![]() |
#12 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() צודק, אז עכשיו אני הולך לעשות תרגילים עם משקל גוף בלבד של 200 חזרות, בשביל לא לפגוע בגדילה. אה, ורבע סקאווט עם כפות רגליים שפונות קדימה, וגם לא לאכול הרבה חלבון, שהכליות שלי לא יקרסו.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
המאמר לא מדבר על אנשים פצועים והמאמר נכתב ע"י ריפ חוץ מזה שאתה חלש ומסכן... אל תדבר לפני שיש לך קצת צלחות על המוט בא לפה לתפוס תחת על ילדי בייספס קוביות בני 15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
האמת שלראשונה בוויכוח הזה הוא צודק במאה אחוז. אתה יודע להגיד לבנאדם דרך פורום באינטרנט האם הוא כשיר לעשות תרגיל מסוים או לא ?, אפילו הרופא המטפל דרך הפורום לא כשיר לתת המלצות כאלה והוא עבר הכשרה רפואית של עשרות שנים שמצילה חיים במצבים מסוימים. לתת המלצה חד משמעית תעשה סקוואט דרך הפורום כאשר יש בעיות ברכיים \ גב זה אידיוטי... על המתאמן ללכת לרופא ולוודא שהוא כשיר לעמוד בעומסים, במידה וכן ללכת לפיזותרפיה , ומשם להתחיל לעשות סקוואטים , ולראות איך זה משפיע עליו... סקוואטים קלים לא יעשו נזק, אלא אם מדובר במקרה שלא ניתן לעשות כן אפילו עם משקל גוף. במקרים כאלה להגיד "תשתוק עד שיהיו לך עוד פלטות על המוט" יכול לגרום לפציעה בלתי הפיכה, שלמעשה יכולה לשתק בנאדם או לגרום לו לנזק לגב \ ברכיים בלתי הפיך .. לא עלינו .. אבל שכחתי , יש מלא מומחים רפואיים כמוך וכמו אחרים כאן, שלא למדו עשרות שנים רפואה ועשו עשרות שנים של התמחות ומטפלים ברישיון... שיודעים יותר טוב מכל פיזיותרפיסט\ רופא מוסמך. למעשה ההצהרה היחידה שהיא מלאה במושפעות של ילד. היא שלך בלבד, דורון.. הייתי מציע לך לפתח בגרות מנטלית של אדם בוגר להבין מהי תרבות דיון, על מה מדברים ומה להגיב, לפני שאתה כותב דברים על גבי הפורום בנחרצות כושלת כמו שכתבת. לגבי עודד. נכון מה שאתה אומר שאין לקבל מרות סמכותית כאלוהים ויש לבדוק לעומק את הדברים לפני שמסתמכים על כל דבר בעיניים עצומות , אך חוק המספרים הגדולים וסטטיסטיקה יראו לך שטיפול אצל פיזיותרפיסט מביא תוצאות שיקום בצמיחה ליניארית מעולה ועל פני קצב יציב ומדוד. ורוב המטופלים מצליחים להשתקם כמעט לחלוטין מפציעות חמורות כגון תאונות דרכים , פריצות דיסק, סחוס שחוק בברכיים ואפילו פציעות ספורט נפוצות . בפוטבול, אתלטיקה קלה , הרמת משקולות ועוד . לעומת גורמים שאינם רפואיים, שאולי יש להם אחוז הצלחה או יכולים להתפס במקרים מסוימים "יעילים" יותר לשיקום. אבל בטח שלא מהווים תחליף לסמכות רפואית . תריץ מעט גוגל על כך , אני בטוח שתראה שהמספרים אינם משקרים.
![]() |
![]() |
#18 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() מה הקשר לקסם או לא קסם? אנחנו מדברים בטיפול בפציעות וזו הדרך הכי יעילה לטפל בהן
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
תפסיק לזרוק דברים סתם, כי זה פשוט מחוסר ניסיון מה שאתה אומר יש מתאמנים שבקושי יכולים לשבת, וכשהם אפילו מתיישבים בצורה של סקוואט יש להם נאקים בברך בצורה מוגזמת מאיפה בדיוק אתה מבסס את הדברים שלך? אתה פשוט מאוד טועה, והאופקים שלך מאוד צרים
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה יחס בין המשקלי עבודה בתרגילים המורכבים.. | The-One | אימונים | 28 | 06-03-09 18:17 |
פוסט משקלי עבודה בתרגילים המורכבים. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 98 | 07-01-09 22:21 |
חשיבות שעת האימון | יצחק | אימונים | 5 | 05-12-07 00:50 |
שאלה לגבי שינוי סדר התרגלים | eyalamzleg | אימונים | 8 | 20-09-07 16:40 |
חשיבות הדגנים | maya | תזונה ותוספים | 1 | 14-06-07 06:58 |