|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לעשות רק בנץ' בלי פרס מעל הראש זה אחלה דרך להפצע. והסקוואט לא עשה לך בעיות ברכיים, אתה עשית סקוואט גרוע כי לא התעמקת מספיק באיך התרגיל צריך להראות וזו התוצאה
![]() |
#2 |
|
![]() אני מסכים שבנץ זה התרגיל הכי קשה לביצוע, בהנחה שמיישמים טכניקה מלאה
אני גם מסכים שזה התרגיל שגורם להכי הרבה פציעות כרוניות עם טכניקה "מקובלת" אתה לא תרגיש את זה עכשיו אבל אתה תרגיש את זה עוד 10 שנים ופציעות כרוניות זה משהו שמאוד קשה להיפטר ממנו
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הפחדתם אותי מהתרגיל הזה,אני מבולבל רצח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
פשוט תלמד לבצע את התנועה כמו שצריך, מאנשים שבאמת יודעים מה הם עושים ולא סתם מאיזה מאמן שסיים קורס, כי הקורס (מנסיון) לא מלמד טכניקות כמו שצריך בתרגילים הכי חשובים והכי מורכבים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל ממש לא מתאימה לי פציעה בכתף,זה סבל אדיר בכתף,מנסיון.. אין לי מישהו שיכול לעזור לי עם הטכניקה במכון..הוא לא ברמה או משהו כזה. אני כנראה אעלה לכאן,קודם כל אני מנסה להחלים מהדלקת במרפק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הבעיה שלך היא שאתה מקשיב ל5 5 אנשים שונים, אם 5 דעות שונות, אם 5 מקורות שונים. קח נשימה, תגבש את הדעות שלך ולך על מה שנראה לך הכי טוב בשבילך. אתה לא רוצה לעשות את התרגילים המורכבים האלה, לפחות לא עכשיו? אל תעשה.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה כבר מה נעשה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים, אבל הוא אמר שהוא עושה גם מיליטרי אז זה בסדר.
![]() |
#10 | ||||||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
לגבי האמירה שנפצעים בבנץ' יותר - ובכן, זה בעיקר בגלל שמפרק הכתף הוא מבחינה אנטומית יותר מועד לפציעות מאשר מפרקים אחרים בגוף. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() התכוונתי ללימוד טכניקה לא לקושי ביצוע לעומת סקוואט
sasquatch בוא תגיד לי מה לדעתך מעורב בטכניקה של בנץ ובטכניקה של סקוואט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() שאלה פשוטה
עכשיו אתה בא ללמד בן אדם לעשות בנץ, מה אתה מלמד אותו?
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() sasquatch אם אתה אומר שבנץ' פרס בטכניקה מלאה הוא יותר פשוט מסקוואט אז אתה ככול הנראה לא יודע לבצע בנץ' פרס.. ולא אני לא עובד עם משקלים מצחיקים בסקוואט
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
זו טעות טקטית חמורה מאד שיכולה להוביל לפציעות חמורות של הצד השני . אינך מכיר אותו , את ההסטוריה הרפואית שלו, המגבלות שלו , המטרות שלו , הנתונים שלו . לא קשור לפחדנות, אני עם פריצות דיסק וסחוס שחוק בשתי הברכיים , התחלתי לעשות סקוואט רק אחרי שנה של אימונים , שהגב שלי התחזק והרגליים גם .. לפני כן , עשיתי סקוואטים , והתחילו לי כאבים בגב התחתון (כן עשיתי טכניקה נכונה , כן שמרתי על כל העקרונות). גם עם טכניקה נכונה נוצר עומס על הגב , והגב שלך אם אינו מספיק חזק יכול להפגע מכך. לכן חשוב לדעת מול מי אתה עומד לפני שיוצאים בהצהרות חסרות תכלית שתדחוף דדליפט וסקוואט בכל תוכנית אימון... חלק מהאנשים הכי גדולים שאני מכיר לא עשו דדליפט עד שלא התאמנו איזה שנתיים ... איני אומר שזה נכון או לא , אני רק אומר שניתן לגדול יפה מאד ובקצב יפה מאד גם ללא דדליפט וללא סקוואט.
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עיקרון העומס יסף אומר שכדי להתקדם הלאה אתה חייב להוסיף עומס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() מסתבר שאתה כן ..
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה יחס בין המשקלי עבודה בתרגילים המורכבים.. | The-One | אימונים | 28 | 06-03-09 18:17 |
פוסט משקלי עבודה בתרגילים המורכבים. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 98 | 07-01-09 22:21 |
חשיבות שעת האימון | יצחק | אימונים | 5 | 05-12-07 00:50 |
שאלה לגבי שינוי סדר התרגלים | eyalamzleg | אימונים | 8 | 20-09-07 16:40 |
חשיבות הדגנים | maya | תזונה ותוספים | 1 | 14-06-07 06:58 |